reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

lamorela ty masz tak zazwyczaj z tymi cyklami ? Mój dziś 45dc. Ale już mnie zaczyna smyrac w podbrzuszu po dupku. No nic czekamy.

przypomnialam sobie że na poprawe ilości i jakości śluzu jest dobre siemie lniane do picia.

reklama
elifit sama nie wiem, od trzech cyklów coś mi się rozregulowało, wcześniej było jak w zegarku 32 dni i @, a trzy ostatnie: 40 dni, 53 dni i teraz 46 dzień i nic. Niby coś tam w brzuchu pobolewało jak przed @ i już nawet krzyż dawał się we znaki, ale @ nie przyszła.

karola ten zespol LUF to zupelnie opis mojej sytuacji...:/ a wyczytalas gdzies co z tym mozna zrobic?

susel szczerze to nie zgłębiałam tego tematu więcej bo wolałam się nie dobijać, wolę wierzyć, że u mnie jest prawdziwa owulacja :tak: pal licho, że w co drugim cyklu, grunt, że w ogóle jest :-D

poszperaj w necie, na pewno coś tam będzie o tym.

ni_kusia witam nową staraczkę!!!! bardzo ci współczuje, miejmy nadzieje, że los Ci szybko wynagrodzi strate dzidziusia i szybciutko uda Ci sie zajsc w ciaze ponownie!!! trzymam kciuki &&&&

mam pytanko do tych którym spóźnia się @ a test wyszedł negatywnie.....
testujecie ponownie czy spokojnie czekacie aż @ przyjdzie???? jak testujecie ponownie to ile dni czekacie od pierwszego testu??? bo chyba bez sensu robić codziennie czy tam za dwa dni..... ja się głupia napaliłam że jestem w tej ciąży.... już mnie korci test zrobić ponownie....

lamorela :tak: to witaj w klubie "rozregulowanych",ale o mnie,to akurat wiesz,jakie przeboje z tymi cyklami mam.:wściekła/y:
19ania90 też tak miałam na początku...:no: Napalałam się,że super,@ nie ma,może jednak ciąża..a tu dupa blada...i oczekiwanie na @,która nie wiadomo kiedy się pojawi.

Dziewczyny jak Was tak czytam to dziękuję Bogu, że mam krótkie cykle (ostatnie 2 regularnie 24dni:-)). Nie wiem jak z tą moją owulacją czy jest czy nie ma bo skok temperaturki jest więc nie wiem czy mogę w swoim przypadku mówić o tym, że owulacja była czy nie bo nie wiem, aż tak się nie znam.

19ania90 poczekaj kilka dni i jak @ nie przyjdzie to zrób ponownie test dla pewności :tak:

Ja pamiętam jak w zeszłym roku byłam u ginekologa i mu powiedziałam, że staramy się z mężem od trzech miesięcy o dziecko i nic nam nie wychodzi to mnie normalnie wyśmiał :szok: i teraz trochę się zraziłam. Poczekam bo niby jak do roku nic nie wychodzi to wtedy robią badania itp.

ni_kusia współczuję. :-(
Życzę owocnych staranek.

19ania90 w poniedziałek miałam betę, w środę testowałam i strasznie mnie korci znów testować, ale zostały mi 2 testy, więc poczekam do poniedziałku. Jeśli @ się nie pojawi, i II kreski też nie to umawiam się na wizytę do gina.

Hej dziewczyny.
Ja dziś uderzyłam w inne starania o maleństwo, byłam w Licheniu po tę dobrą wodę, co ma takie magiczne właściwości. Poczytałam świadectwa wielu ludzi uzdrowionych i mnie tak podbudowało :)

Czesc dziewczyny dawno sie nie odzywalam a to prze brak czasu duzo pracy i ciagly sen....
Juz od 2 dni test owu pokazuje mi II kreski...:) wiec dzialam dzialam ..... mam nadziej ze juz ten 10 cykl bedzie owocny....

reklama
Tygryseczek &&&&& działaj !!!:tak:

Piaska też o tym myślałam,ale moja wiara w tą wodę nie jest aż tak silna niestety:-(
Madley &&&& za II

ewka moja ginka tak samo zareagowała...dlatego zmieniam gin !!!

Dobrej nocki...ja znowu mam temperaturę :-( więc idę spać !!!

Do góry