reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Ojoj dziewczyny co to za wirus, walczcie z nim zanim rozłoży Was na dobre, dużo zdrówka dla przeziębionych :-)

Karola musisz mieć pewnie dużo cierpliwości do przedszkolaków, podziwiam Cię. Ja to sobie nie poradziłabym z taką gromadą. Uczysz poprzez zabawę? :-)

Ja to pracuję jako sekretarka w Agencji Detektywistycznej, ale szukam jeszcze innej takiej dodatkowej :-)

reklama
Karola musisz mieć pewnie dużo cierpliwości do przedszkolaków, podziwiam Cię. Ja to sobie nie poradziłabym z taką gromadą. Uczysz poprzez zabawę? :-)

oj cierpliwości trzeba mieć od groma, hehe
do dzieci jestem cierpliwa ale w domu niestety nerwus ze mnie okropny, chyba to taki mechanizm obronny, w pracy muszę mieć anielską cierpliwość i niestety w domu para ze mnie uchodzi :baffled:

tak, uczę przez zabawę, bajki, piosenki itd.

mimimoo ooo, fajna praca, chyba ekscytujacą, detektywi przystojni? :-p

Ewka, Żabucha - zdrówka!

Ja jestem sekretarka i pracuje w dość nieprzyjemnej atmosferze. Praca fajna, jest co robić, ale ten klimat, traktowanie pracownika jak niższa kategorie sprawia, ze ostatnio mam dość. Już się nie mogę doczekać aż uda mi się zaciazyc! Pije soczek marchwiowy, bo gdzieś czytałam, ze marchewka dobra na śluz :-D

Karola tu nie ma przystojnych detektywów, praca jak każda inna. Przyzwyczaiłam się już do różnych problemów różnych ludzi heh.

Ja już skończyłam pracę i teraz wracam do domku :). Ubrałam się jak na jesień bo bylo zimno i deszcz padał, a teraz znowu zaczyna się robić żar z tym że troszke wieje, wyglądam jak głupek hehe

Witam dziewczyny.
Chciałam tylko napisać, że niestety wczoraj przyszła @..... Z lipcowych staranek nic nie wyszło, więc mam nadzieję, na sierpniowe. Jako, że Tomasz ma od jutra urlop, ja też kilka dni wolnego po 20.08, to będziemy się starać w komfortowych warunkach...

lamorela - co kupiłaś?? :) Ja ostatnio poszłam kupić kurtkę jeansową i sukienkę na wesele, a kupiłam 2 pary butów i jeansy :-)

Co do pracy to ja jestem doradcą finansowym, tzn takie mam stanowisko, ale zajmuję się udzielaniem kredytów.

Pisałyście o przeziębieniach i ja tak się źle czuję, że masakra :-( Cały dzień spać mi się chcę. Po pracy wróciliśmy, mieliśmy jechać na Złote zobaczyć sukienki, (może bym w końcu kupiła na wesele!) ale pierwsze co to wzięłam prysznic i nie mam na nic siły :-:)baffled: Leżę jak debil, mój J zrobił kolację. Jeszcze muszę paznokcie zmyć i umalować, ale nawet na to nie mam siły :( Nie wiem co się dzieje... Zmierzyłam tempkę teraz i mam 37,5 ale wieczorami zawsze mam taką. Wczoraj nawet 37 i 8.

No i ze złych informacji to jeszcze to, że zrobiłam test i wiadomo - jedna kreska. Czego mogłam się spodziewać po bezowulacyjnym cyklu:-(

Wszystkie zaczęłyście chorować, a aj na reszcie ozdrowiałam. Zakupiłam z pół tony kosmetyków. Głównym celem był Inglot, a tam paletka trzech cieni wszystkie brązowe, na co dzień.

reklama
Ailatan coś nie chce mi się wierzyć że jednak to cykl bezowulacyjny... Tempke masz ponad linią, a po drugie dzisiaj to dopiero 12 dzień po plusiku na teście owu (tak jak masz na wykresie), więc może za szybko zrobiłaś teściora :-p. No chyba że ta tempka wzrosła bo źle się czujesz...

Do góry