reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Mam nadzieję, że takie wahania na początku cyklu, to nic takiego. To mój pierwszy cykl z mierzeniem tempki :sorry2:

Ja na pewno nie dam rady do końca 3 trymestru :-p Chciałabym, bo lubię swoją pracę, ale mój dyrektor potrafi codziennie kipieć, a ja się od razu trzęsę jak słyszę jego umniejszające komentarze.

co ja napisalam??? 3 miesiaca, czyli konca 1 trymestru! hehe

reklama
No to mnie postraszyłyście z tymi ósemkami :szok: Mi już dawno urosły, ale krzywo i nie widać ich całych! :crazy: Ale ani mnie nie bolą ani nic się nie dzieje. Kiedyś mi dentystka powiedziała, że najlepiej usunąć, bo będą krzywo rosły, ale ja to olałam aż do dziś.

Dziewczyny wczoraj rano wzięłam ostatni duphaston. Jestem ciekawa jaka jutro tempka będzie! Bo jak na cykl bezowulacyjny to jakoś teraz jest na wysokim poziomie... :baffled: Nie rozumiem nic z tego!!!

cześć dziewczyny, pozdrawiam Was ciążowo :) wg kalendarza leci mi wlaśnie 8 tydzień, w przyszlym ide na usg. Ostatnio moje piersi się powiekszyły i bolą z tej jakby ciężkości. Mdłosci jako takich nie mam ale do południa czuje się jakoś "niewyraźnie" i jadłabym same takie bezpieczne rzeczy jak bułka z serem czy paluszki. Odezwę się po usg.

Hej dziewczynki. Ja się tak strasznie dziś czuję, wczoraj miałam 38,6 i chyba mam anginę więc zaraz się szykuję i lecę do lekarza bo dziś rozpoczynam 1 dzień pracy. Akurat tak wypadło, że z chorobą do pracy :no: masakra. Ciekawe jak się zaprezentuje :no: i jeszcze do tego wszystkiego tak mnie boli w prawym boku że :szok: i nie wiem czy to jajnik czy wyrostek się odzywa :eek:, ale fatalnie wszystko się ostatnio toczy...

Ewka no to z leksza pechowo się rozpoczyna Twoja praca, zdrowiej szybko i miłego dnia życzę w pierwszym dniu pracy, oby to choróbsko szybko poszło :-) (a mogę wiedzieć jaka to praca?) wogóle dziewczyny jeżeli chcecie to powiedzcie czym się zajmujecie? :-)

U mnie tempka poszła w dół, a mojego nie ma :-( i jak tu się starać... Przecież nie jestem wiatropylna ech

witam dziewczynki w pochmurny wtorek!
jejku jak mi sie nie chce siedziec w pracy... siedze jak na tykajacej bombie, czy zaraz przypadkiem dyrek nie wpadnie ze swoimi pretensjami, czy zaprosi nas spotkanie i bedzie zaginal z kazdej strony.
Najchetniej to bym mu w twarz powiedziala, ze w ciazy jestem i niech spada i wyszla, ale dopoki nie potwierdzone i nie przyklepane u lekarza to sie nie napalam i musze przetrzymac!

Wczoraj byli u nas znajomi i to juz druga impreza, gdzie nie pale i nie pije, juz od progu jak weszli to powiedzialam, ze sie zle czuje, glowa mnie boli i gardlo i nie pale, a z piciem to wiedza, ze w tygodniu nie pije.
Ale jutro mamy parapetowke u znajomych i niestety juz chyba sie nie ukryje, bo juz wczoraj kolezanka do mnie, co ty w ciazy jestes?
A tak jak juz wczesniej pisalam, do mnie nie pasuje slowo nie dziekuje nie pale/ nie pije... :szok:

Hej dziewczyny,

Ja dzisiaj obudziłam sie przeziębiona. Gardło zawalone, kaszlę i taka jestem osłabiona. To mój kochany mąż przytargał jakieś zarazki do domu. Jemu juz przechodzi a teraz mnie dopadło:wściekła/y:!

reklama
ewka dużo zdrówka życzę!!!! daj potem znać jak przeżyłaś ten pechowy 1szy dzień w pracy!

madziolina yyy, powiedz, że chora jesteś i wzięłaś Gripex, a po tym absolutnie nie wolno tykać alkoholu, a z paleniem to hmm... nie wiem co by tu wymyśleć...

żabucha oj, Ty też chora? nie wiem co można brać w ciąży ale na pewno jakaś gorąca herbatka z cytryną Ci nie zaszkodzi.

ja też się dziś obudziłam z zatkanym nosem... może jakiś wirus grasuje?

) wogóle dziewczyny jeżeli chcecie to powiedzcie czym się zajmujecie? :-)

ja pracuję w szkole i w dwóch przedszkolach, uczę języka angielskiego :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry