reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Ja tak trochę z innej beczki. Czy wiecie co można zrobić z ludźmi (mają naprzeciwko mojego bloku dom), którzy dzień w dzień spalają śmieci? Śmierdzi to niesamowice, a do tego zdrowe raczej nie jest. Była wzywana straż miejska, nie pomogło bo przyjechali godzinę po wezwaniu, kiedy już nic się nie paliło, powoli przejechali pod domem i odjechali. Dzisiaj chcieliśmy zadzwonić na policję, ale nie odbierają (policja nie odbiera:szok:) co zrobić? Już nie chodzi o to, że ja płacę za wywóz tyle ile osoby z 70m mieszkaniem (moje ma 40), śmietnik jest wywożony 3 razy w tygodniu (jest jeden na 2 duże bloki, więc wyobraźcie sobie co pod nim się dzieje), ale chodzi przede wszystkim o zdrowie!

reklama
no wiec jestem kolejna ktora pogarsza lipcowe statystyki.... plamienie juz przyszlo :(( jakos tak sie duzo bardziej rozczarowalam niz w poprzednich miesiacach...:( moze dlatego ze tym razem robilam co sie da, bralam te wszystkie wspomagacze i wszystko na nic:(

lamorela u mnie straz miejska zadzialala. jak dojde do siebie to sprobuje sobie przypomniec jak to dokladnie bylo.

Ostatnia edycja:
lamorela - mi przychodzi na myśl tylko straż miejska ale to może trzeba im powiedzieć żeby szybko przyjechali a nie po fakcie. A może da się też to zgłosić gdzieś do ochrony środowiska, albo przynajmniej tam zadzwonić to może coś doradzą.

Dziękuję Wam dziewczyny za gratulacje, choć na razie jakoś ciąży "nie czuję" i wydaje mi się to mało prawdopodobne... Chyba potrzebuje mocniejszych dwóch II i potwierdzenia u lekarza. Zastanawiam się kiedy powinnam iść do gina, żeby można było już coś zobaczyć - od początku ostatniej @ to mi mija 5 tyg w sobote...czyli można powiedzieć że jestem w 5 tyg ciąży, tak? (jesli faktycznie w niej jestem)

Mariot ,tak tygodnie liczysz od pierwszego dnia ostatniej @....czyli jesteś w 4t i 5d ciąży :-D Z tego co dziewczyny mówiły to ma USG najlepiej pójść około 8 tygodnia,można będzie usłyszeć serducho :tak:

Susel ja też zauważyłam przed chwilą odrobinę krwi w śluzie...pewnie jutro mnie zaleje :no:

Lamorela u Nas identyczna sytuacja...sąsiadka paliła co popadnie...zadzwoniliśmy na policję...podjechali za 5 minut po cywilnemu , cywilnym samochodem...zapukali i się przedstawili...a kobita w płacz!!! Okazało się że pod piecem miała przygotowane pudło pełne pampersów !!! Dostała karę...od tego czasu nie widziałam żeby się kopciło u niej ! Mamy spokój !!!

Idę przywitać się z łóżeczkiem...do jutra !!!

U mnie dziś tempka poszła trochę w górę w stosunku do wczorajszego spadku. Dziś 10dpo, ciekawe czy jutro utrzyma się wysoko :sorry:

Lamorela
, jakoś ciężko mi sobie wyobrazić palenie śmieci... oni sobie w ten sposób dogrzewają - o to chodzi? :baffled:

Ale sobie na czwartek ambitne plany zrobiłam. Rano od 8-15 HSG tyle ma trwać cała procedura, z czego zabieg ok 5 min, reszta to czekanie na czczo. 15.30 USG piersi, 18.30 ginekolog. Mam nadzieję, że nigdzie nie będzie poślizgów i się powyrabiam.

Ale sobie na czwartek ambitne plany zrobiłam. Rano od 8-15 HSG tyle ma trwać cała procedura, z czego zabieg ok 5 min, reszta to czekanie na czczo. 15.30 USG piersi, 18.30 ginekolog. Mam nadzieję, że nigdzie nie będzie poślizgów i się powyrabiam.

super, ze sie badasz!
Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie ok i niedlugo nadejda II!!!!!!!!

No kochane ja przeskakuję na sierpień !!!!!!!!!!!!
Mam spore plamienie już...do wieczora @ się rozkręci !!!

Dziewczyny które ten sykl zakończyły @ jak robicie ??? Jest wątek "starania sierpień" ??? Czy zostajemy na lipcu ??? Jak to się robi ??? jestem z Wami pierwszy cykl...więc jeszcze łysa jestem :eek::rofl2:

JUŻ WIEM...staraczki sierpień ...tam teraz będę bywać !!!
Dzięki kochane za wspólny lipiec
GRATULACJE WIELKIE dla dziewczyn którym lipiec przyniósł fasolinkę !!!

Ostatnia edycja:
madziolina_p - trochę za dużo na raz, ale z drugiej strony jeden ciężki dzień i z głowy. Też bym chciała, żeby wyniki były ok, ale z drugiej strony, wyniki dobre, a ciąży nie ma. To też troszkę dołujące. Ale lubię wyzwania :-)

reklama
Hej dziewczyny moge sie dolaczyc?? jestem nowa na forum i nie wiem czy dobrze trafilam:0 staram sie z Mezem od tego miesiaca:) jesli by przyszla @ to miedzy 1-4 sierpnia- wiadomo licze,ze sie nie pojawi:p

Do góry