reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
tak caly czss biore poki nie pojde do poloznej to mam brac caly czas dzis robilam badanie na tsh itd za tydz wyniki i zobaczymy...dzieki kochane alez sie ciesze...

olapalo...cieszę się ...dziękuję ...że stawiasz mnie do pionu:-D Mówisz że 10 dpo to za wcześnie ???
Ja też doszukuję się nie wiadomo czego...coś mnie kłuje, boli...ehhhh

Tygryseczek superowo...GRATULACJE !!!

Aniołek ale moja krecha + Twoja to są dwie !!!
Mnie boli podbrzusze na @....tylko ta tempka jakaś dziwna...pewnie spadek będzie jutro

Malgonia ...witaj w klubie...jest nas trzy ...szkoda że razem nie mamy 6 kresek tylko 3 :(

Ostatnia edycja:
Jeszcze raz gratulacje tygryseczku!!! Też bym chciała zobaczyć dwie kreski, ale na razie testuję mimo, że dopatruję się u siebie miliona objawów :sorry2:

olapalo...cieszę się ...dziękuję ...że stawiasz mnie do pionu:-D Mówisz że 10 dpo to za wcześnie ???

Jasne, że może być za wcześnie - zagnieżdżenie może się dokonać nawet 12 dpo :szok: Poza tym nawet przy wcześniejszym zagnieżdżeniu, poziom hormonu może być na tyle niski, że test nie wyjdzie nawet przez tydzień po terminie spodziewanej @, więc trzymajmy się tego, że dopóki nie ma @, to jest nadzieja!!!! :-D

reklama
karola ja biore Levothyroxine 25 ale mi sie tabletki juz koncza a mam jeszcze Euthyrox 25 wiec troche pobiore te dopoki nie bede miec tych Levothyroxine 25 bo tez sie czeka na recepte pare dni a musze nowa gdyz zmienilam adres zamieszkania :)dlugo hmmm od listopada 2012 bo wtedy okazalo sie ze mam tarczyce i teraz to nie wiem jakie dawki pojde za tydz do lekarza i sie dowiem ...;)

Do góry