reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
tak caly czss biore poki nie pojde do poloznej to mam brac caly czas dzis robilam badanie na tsh itd za tydz wyniki i zobaczymy...dzieki kochane alez sie ciesze...

olapalo...cieszę się ...dziękuję ...że stawiasz mnie do pionu:-D Mówisz że 10 dpo to za wcześnie ???
Ja też doszukuję się nie wiadomo czego...coś mnie kłuje, boli...ehhhh

Tygryseczek superowo...GRATULACJE !!!

Aniołek ale moja krecha + Twoja to są dwie !!!
Mnie boli podbrzusze na @....tylko ta tempka jakaś dziwna...pewnie spadek będzie jutro

Malgonia ...witaj w klubie...jest nas trzy ...szkoda że razem nie mamy 6 kresek tylko 3 :(

Ostatnia edycja:
Jeszcze raz gratulacje tygryseczku!!! Też bym chciała zobaczyć dwie kreski, ale na razie testuję mimo, że dopatruję się u siebie miliona objawów :sorry2:

olapalo...cieszę się ...dziękuję ...że stawiasz mnie do pionu:-D Mówisz że 10 dpo to za wcześnie ???

Jasne, że może być za wcześnie - zagnieżdżenie może się dokonać nawet 12 dpo :szok: Poza tym nawet przy wcześniejszym zagnieżdżeniu, poziom hormonu może być na tyle niski, że test nie wyjdzie nawet przez tydzień po terminie spodziewanej @, więc trzymajmy się tego, że dopóki nie ma @, to jest nadzieja!!!! :-D

reklama
karola ja biore Levothyroxine 25 ale mi sie tabletki juz koncza a mam jeszcze Euthyrox 25 wiec troche pobiore te dopoki nie bede miec tych Levothyroxine 25 bo tez sie czeka na recepte pare dni a musze nowa gdyz zmienilam adres zamieszkania :)dlugo hmmm od listopada 2012 bo wtedy okazalo sie ze mam tarczyce i teraz to nie wiem jakie dawki pojde za tydz do lekarza i sie dowiem ...;)

Do góry