reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipcowo sierpniowe

Dziewczyny starające się dłużej, czy wasi faceci są po badaniach nasienia? Mój ma w sobotę, trochę się stresuje..
Ps: on ma już dziecko z poprzedniego związku

reklama
Poprawia jakoś śluzu płodnego, stosujemy od 1dc do owulacji.
Ja pierwszy raz będę go stosować, chociaż w styczniu spożywałam estrovita skin i w lutym bylam w biochemicznej więc może faktycznie coś wtedy ruszylo
Właśnie wróciłam z apteki z wiesiołkiem i chciałam wpaść zapytać czy któraś stosuje/ stosowała, a tu proszę 😄😉

Olej z wiesiołka w płynie lub w kapsułkach. On pomaga na cerę włosy paznokcie a przede wszystkim na to jak masz problemu z suchością pochwy. Dzięki olejowo z wiesiołka jest tam bardziej mokro.
Zacząć od 1 dc do owulacji, później odstawić bo powoduje skurcze i może prowadzić do wczesnego poronienia. Aaa i podobno efekty są po ok 3 msc stosowania 🧐 ale gdzieś czytałam, że dziewczyny widziały różnice w śluzie już za pierwszym razem

Zacząć od 1 dc do owulacji, później odstawić bo powoduje skurcze i może prowadzić do wczesnego poronienia. Aaa i podobno efekty są po ok 3 msc stosowania [emoji3166] ale gdzieś czytałam, że dziewczyny widziały różnice w śluzie już za pierwszym razem
Dokładnie tak [emoji4] ja miałam różnice w sluzie już w 1cyklu stosowania i tak zgadza się Wiesiołek się zażywa od 1dc do owulacji a w drugiej fazie cyklu jak ktoś chce i ma ochotę można zażywać siemię lniane

reklama
Do góry