reklama
Jadwiga1920
Fanka BB :)
Robiłam dzisiaj test. Bielsze nie będzie. Więc czekam jutro na @
Trzymam ciuki by wszystko było w porządku i żebyś zobaczyła II kreskiHej dziewczyny. Dolaczam do Waszego grona[emoji4] inseminacja 22 lipca...spodziewany termin @ na 4.08...oby nie przyszła ta wredota. Póki co od zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka czuje prace jajników i macicy...ale nic poza tym.
Aksamitka28
Czekam z Tobą ja do niedzieliRobiłam dzisiaj test. Bielsze nie będzie. Więc czekam jutro na @
Aksamitka28
A jak szyjka ? Opuściła się ?Robiłam dzisiaj test. Bielsze nie będzie. Więc czekam jutro na @
Jadwiga1920
Dalej mega wysoko. I rozpulchniona. W pracy non stop biegam do ubikacji bo myślę, że @ zawitała. Pocieszam się, że w poprzedniej ciąży cień cienia wyszedł w dniu spodziewanej @.A jak szyjka ? Opuściła się ?
Trzymam kciuki za pozytywny test w niedzielę
Jadwiga1920
Że tak napiszę coraz ciaśniej tam mamA jak szyjka ? Opuściła się ?
Aksamitka28
Ja już się
Ja już się umawiam na badania @ będzie jutro lub w niedzielę i zaczynamy od nowa ale mam nadzieję, bo w końcu ruszamy z badaniami może coś się zmieniDalej mega wysoko. I rozpulchniona. W pracy non stop biegam do ubikacji bo myślę, że @ zawitała. Pocieszam się, że w poprzedniej ciąży cień cienia wyszedł w dniu spodziewanej @.
Trzymam kciuki za pozytywny test w niedzielę
Jadwiga1920
Dobry lekarz i wszystko mega poprowadzi. Ja mając 39 lat wiem, że o ciążę kolejną nie będzie łatwo. Ale próbujęJa już się
Ja już się umawiam na badania @ będzie jutro lub w niedzielę i zaczynamy od nowa ale mam nadzieję, bo w końcu ruszamy z badaniami może coś się zmieni
reklama
Podziel się: