reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipcowo sierpniowe

U mnie kurcze to kłucie jest, jest do wytrzymania, ale mam większy brzuch uczucie takiego wzdętego brzucha, nie przeszkadza mi tylko jak wstaje i chodzę to mnie bardziej boli, to mój 15dc i testy owulacyjne dalej negatywne, a z mojego kalendarzyka wychodzi ze jutro najbardziej dzień płodny
Screenshot_20200729_171008_maybebaby.getpregnant.getbaby.flo.jpeg

reklama
U mnie kurcze to kłucie jest, jest do wytrzymania, ale mam większy brzuch uczucie takiego wzdętego brzucha, nie przeszkadza mi tylko jak wstaje i chodzę to mnie bardziej boli, to mój 15dc i testy owulacyjne dalej negatywne, a z mojego kalendarzyka wychodzi ze jutro najbardziej dzień płodny Zobacz załącznik 1155639
Hmm, może owulacja sie przesunęła i będzie później ?a może cykl bez owulacyjny ?a kłucie i reszta może za bardzo o tym myślisz ?nie mam pojęcia , mi zwykle testy owulcyjne wychodziły okej 🤷

Dziewczyny moglybyscie mi napisac jak u Was objawialo sie plamienie implantacyjne,czy w ogole takie mialyscie?
Wczoraj czulam wiekszosc dnia straszny bol jajnika i podczas badania szyjki zauwazylam brazowo- rozowy sluz z zylkami krwi,dzis tez jest ale widoczne tylko podczas badania szyjki- wkladka czysciutka 🙈 Boli dzis nie mam- wszystko minelo i nie wiem czy to przed @ czy moze nam sie udalo. Nie chce narazie testowac,zeby sie nie nakrecac. Dzis mam 35dc, @ powinnam dostac wedlug kalendarzykow(mam dwa dla pewnosci) miedzy 31.07 a 03.08. Owulacja byla miedzy 23 a 25 dc Wyczytalam gdzies,ze implantacja odbywa sie bezbolesnie,dlatego bede wdzieczna za pomoc :)

Kochana robiłam test owulacyjny wczodaj i wyszedł pozytywny [emoji3590]więc to zbliżającą się owulacja
Hmm, może owulacja sie przesunęła i będzie później ?a może cykl bez owulacyjny ?a kłucie i reszta może za bardzo o tym myślisz ?nie mam pojęcia , mi zwykle testy owulcyjne wychodziły okej [emoji1745]
IMG_20200729_213150.jpeg
IMG_20200729_213202.jpeg

Dziewczyny byłam dzisiaj u nowej pani ginekolog.. Nic się nie dowiedziałam, powiedziała ze monitorowanie cyklu może zacząć po minimum roku starania a my staramy się 9 cykl teraz. Do tego zleciła mi badania za ponad 600zl 😰 Za 10 dni będę testować, owulacja według kalendarzyka 25.07 a wczoraj dziwne brązowe upławy 🤔

Dziewczyny byłam dzisiaj u nowej pani ginekolog.. Nic się nie dowiedziałam, powiedziała ze monitorowanie cyklu może zacząć po minimum roku starania a my staramy się 9 cykl teraz. Do tego zleciła mi badania za ponad 600zl 😰 Za 10 dni będę testować, owulacja według kalendarzyka 25.07 a wczoraj dziwne brązowe upławy 🤔
A może implantacja 😁

Ja jakoś dzisiaj mam doła... Już mam zaplanowane powtórne badania krwi, hormony tarczycy, badania męża i później umówić się na wizytę do gina... 2.08 termin @, ból podbrzusza i jajnika nadal się pojawia dość często i nadal myślę, że okres przyjdzie wcześniej... zobaczymy. Szyjka stosunkowo twarda i nisko, także książkowa przed okresem 🙂 może te badania coś zmienią, bo już nie mam siły ☹️

Hej. Jeśli mogę to dołączę do was. Już rok staramy się o dziecko w między czasie dowiedziałam się że mam Pcos ale nie mam problemu z owulacja i regularnością cykli. 3 tygodnie temu miałam robioną drożnośc jajowodów i wyszło że mam drożne. We wtorek dostałam @ i jestem teraz na urlopie więc nie zrobię sobie żadnych badań ale cały czas się zastanawiam co mi dolega [emoji848]
Ale nie poddajemy się i walczymy dalej tym razem spróbuje ananasa i siemię lniane [emoji6]

reklama
Hej. Jeśli mogę to dołączę do was. Już rok staramy się o dziecko w między czasie dowiedziałam się że mam Pcos ale nie mam problemu z owulacja i regularnością cykli. 3 tygodnie temu miałam robioną drożnośc jajowodów i wyszło że mam drożne. We wtorek dostałam @ i jestem teraz na urlopie więc nie zrobię sobie żadnych badań ale cały czas się zastanawiam co mi dolega [emoji848]
Ale nie poddajemy się i walczymy dalej tym razem spróbuje ananasa i siemię lniane [emoji6]
A może partner niech się przebada ?🤔

Do góry