reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anuszka ja bym poczekała z testem jeszcze z dzień/dwa. I trzymam kciuki oczywiście :-) a co do plamień to czasami zdarzają się podczas brania lutka. Ja w jednym cyklu też miałam takie :-( ale równie dobrze może to oznaczać fasolkę skoro pojawiło się w terminie @.. Także trzymam kciuki :-)

reklama
Natka
no właśnie u mnie jest w druga stronę. Zawsze miałam plam przed @ i dlatego biorę lutka.
Ale teraz te plam są inne tzn delikatniejsze. Może to zasługa castagnusa i lutka.
Aaa no i jeszcze metformax w tym cyklu doszedł razem z lutkiem

misia pieknie :)) na prawde w takich klimatach mozna z cala pewnoscia odpoczac pelna geba :)
U Nas dzis zapowiadaja straszny upal, po poludniu rozpalamy grilla bo jutro tesciowie wyjezdzaja wiec trzeba ich pozegnac :wściekła/y: do piatku nareszcie sami :)

Wyszły mi III :’(
Na każdym z trzech testów po jednej :’(
No nic przynajmniej przestanę się łudzić w tym cyklu :’(

Anuszka i jak tam Twoj tescik??? Matko mam nadzieje ze to fasolcia....tak sie do Was przywiazalam ze czekam z ogromna nadzieja na kazda kolejna fasolinke :-):-):-)

No to super, że w końcu sami :tak:;-)

Ale widzę, że tempka u Ciebie też w dół :zawstydzona/y::confused:
Co się z nią dzieję? Ja wczoraj miałam taki potworny ból w jajnikach że bolało nawet jak chodziłam, a tu u mnie tempka też dziś troszkę poleciała w dół, ale nie wiem czemu, może dlatego że spałam jak kamiem przy otwartym oknie i nakryta kołdrą i się spociłam? Ale jak z powrotem zasnęłam i wstałam o 6.30 to tempka była 36,6

reklama
Sandra
to być może pękajcy pechol !
Sylka
nad twoim postem jest mój wynik :’(
Nuuuśka
nareszcie sami :-D

No i tempka mi spada :’(

Ostatnia edycja:
Do góry