anuszka ja bym poczekała z testem jeszcze z dzień/dwa. I trzymam kciuki oczywiście :-) a co do plamień to czasami zdarzają się podczas brania lutka. Ja w jednym cyklu też miałam takie :-( ale równie dobrze może to oznaczać fasolkę skoro pojawiło się w terminie @.. Także trzymam kciuki :-)
reklama
anuszka
stara-czka
Natka
no właśnie u mnie jest w druga stronę. Zawsze miałam plam przed @ i dlatego biorę lutka.
Ale teraz te plam są inne tzn delikatniejsze. Może to zasługa castagnusa i lutka.
Aaa no i jeszcze metformax w tym cyklu doszedł razem z lutkiem
no właśnie u mnie jest w druga stronę. Zawsze miałam plam przed @ i dlatego biorę lutka.
Ale teraz te plam są inne tzn delikatniejsze. Może to zasługa castagnusa i lutka.
Aaa no i jeszcze metformax w tym cyklu doszedł razem z lutkiem
sandra_best
Fanka BB :)
Metformax to chyba cos na obnizenie cukru? Bo moj tata jest diabetykiem i tez to bral
Ja oczywiscie trzymam kciuki na fasolke
Ja oczywiscie trzymam kciuki na fasolke
michalina_ch
https://www.facebook.com/pages/Dom-nad-Jeziorem/159516574215815?fref=ts
tu jest stronka z domkiem gdzie byłam Polcam - cudnieeeeeeeeeeee....... Nie jest bardzo dobrogo, bo 250 zł za dobę, a my byliśmy w 6 osób dorosłych i 3 dzieci, więc naprawdę wyszło ok.
tu jest stronka z domkiem gdzie byłam Polcam - cudnieeeeeeeeeeee....... Nie jest bardzo dobrogo, bo 250 zł za dobę, a my byliśmy w 6 osób dorosłych i 3 dzieci, więc naprawdę wyszło ok.
sandra_best
A to cena z wyzywieniem czy bez? A to placisz ogolem, a nie od osoby
misia pieknie ) na prawde w takich klimatach mozna z cala pewnoscia odpoczac pelna geba
U Nas dzis zapowiadaja straszny upal, po poludniu rozpalamy grilla bo jutro tesciowie wyjezdzaja wiec trzeba ich pozegnac do piatku nareszcie sami
U Nas dzis zapowiadaja straszny upal, po poludniu rozpalamy grilla bo jutro tesciowie wyjezdzaja wiec trzeba ich pozegnac do piatku nareszcie sami
sandra_best
No to super, że w końcu sami ;-)
Ale widzę, że tempka u Ciebie też w dół
Co się z nią dzieję? Ja wczoraj miałam taki potworny ból w jajnikach że bolało nawet jak chodziłam, a tu u mnie tempka też dziś troszkę poleciała w dół, ale nie wiem czemu, może dlatego że spałam jak kamiem przy otwartym oknie i nakryta kołdrą i się spociłam? Ale jak z powrotem zasnęłam i wstałam o 6.30 to tempka była 36,6
Ale widzę, że tempka u Ciebie też w dół
Co się z nią dzieję? Ja wczoraj miałam taki potworny ból w jajnikach że bolało nawet jak chodziłam, a tu u mnie tempka też dziś troszkę poleciała w dół, ale nie wiem czemu, może dlatego że spałam jak kamiem przy otwartym oknie i nakryta kołdrą i się spociłam? Ale jak z powrotem zasnęłam i wstałam o 6.30 to tempka była 36,6
reklama