reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Misia ale smiesznie u Was z tymi imionami, co za zbieg okolicznosci:-) Wiktoria -zwyciestwo, piekne imie:-)
A ja czuje sie dobrze, czekam na pierwsze ruchy, mi tez brzuch rosnie i tez juz za nic nie ukryje nie ma szans:-)

Anuszka tempka spada..ale nie wiadomo jeszcze czy @ przyjdzie.

Sandrusia udanej wizyty:-)

Heja. Nie mam czasu Was nadgonic ;/

Misia piekne imie :)

U mnie pracowity tydzien. Ł zmienil prace w delegacji jest a ja nie wiem w co rece wlozyc. Chodze do pracy klade weki wsyztsko na raz normalnie. A gdzi etu wstawic pranie posprzatac czy zjesc normalnie.

Buziaczki dziewczyny.

Jestem zla bo nei mam kiedy tych hormonow oznaczyc. Musze chyba poczekac do wrzesnia na spokojnie. Bo teraz mam kociol

Ja już po wizycie i w domu, tak więc
Pęcherzyk na lewym jajniku ma 20x22mm i dziś i jutro mamy działać, 08.08 kontrola, czy pęchol pękł ładnie :)
Wyniki badan ok, powiedziała że TSH do 2,5 jest ok :) testosteronem się mam nie przejmować tak samo jak tą nadżerką :D

A M już mnie chce ciągnąć za włosy do wyrka :tak::blink:

Sandra nie daj sie długo ciągnąć ;)
Super z tymi wynikami .
&&&

A my powizycie wczoraj u gina. Facecik jak sie patrzy. 149 g szczęścia. Wszystko ślicznie. mam sie nastwić bardziej na 6 stycznia na termin niz na 19 ;) Byle 37 tydzien. od września l4 obowiązkowo , niestety. Boi sie o tą moją szyjkę, bo miękka. Idę jutro powiedzieć o tym w pracy

reklama
Misia wróciłaś :-) super że urlop się udał :-)

Sandra to super wieści :-) to działajcie, oby się tym razem udało :-)

Anisen fajnie że z małym ok. A co do zwolnienia, to myślę że dla maleństwa jest się w stanie wszystko znieść. Będzie dobrze :*

Ostatnia edycja:
Do góry