reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anuszka wiem wiem, staram sie jak moge, ale czasem wkurza mnie to wszystko juz.
Trzymam kochana dalej kciuki za Ciebie :***

natka dziekuje, ja kompletnie nie znam sie na tych rzeczach, nigdy nie wglebialam sie w pewna tematyke, tym bardziej ciesze sie ze mam Was :*

Opalalam sie dzis troszke, staralam sie nie za bardzo, bo uczulenie na klatce piersiowej zaczelo juz sie pojawiac niestety :/

reklama
Cześć dziewczynki!!!
Wróciłam..
i nie widzę dobrych wiadomości..... straszliwie mi przykro.....
wpadłam się przywitać, a jutro z rana nadrobię zaległości!!!

hej misiaczku :* mam nadzieje, ze urlop byl udany :tak: jak i urodzinki :D
My wlasnie swoj zaczelismy
Caluje i milego wieczorku dziewczynki :*

Sierpień 2013
anuszka - termin @ 06.08
Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
sandra_best - termin @ 16.08
melponea - termin @ 24.08
patu$ka - termin @ .08
natka - termin @ .08

Melponea
Ale ja zawsze mam plam przed @
I ochotę na słodkie jak dziś :-( więc tracę nadzieję.

Nuuuśka
Ja też się cieszę że cie mam.

Michalina
Witamy! Opowiadaj jak było!

hej kochane :-) Nuuusia widze, ze nie mozesz bez nas zyc...pamietaj relaks, relaks i jeszcze raz relaks, w koncu masz urlopik..:-):-).

Ja jeszcze 1,5 tyg jak to leci..juz mi sie nie chce za bardzo wracac do pracy..ale powiedzialam ze do konca wrzesnia pracuje wiec teraz nie bede sie wyglupiac ..chyba , ze odpukac nie czulabym sie na silach chodzic do pracy.

Misia jak tam Twoja mała? Jak bedzie miala na imie Twoja ksiezniczka?

Dziewczyny czyli z tego co piszecie szanse nawet z tym PCo na dzidzie zawsze sa..u zadnej na 100% CHYBA nie potwierdzono to tym bardziej szansa wieksza..wierze w to ze Wam to jest pisane i tak bedzie ze doczekacie sie swoich malenstw..zawsze mozna zrobic przerwe troche wyluzowac psychicznie....poprostu poddac sie przeznaczeniu. Najczesciej pojawai sie dzidzius jak para ''odpuszcza'', ale wiadomo ze do zblizen dochodzi i nagle okazuje sie , ze ktoś zamieszkal pod sercem matki. Tego Wam zycze z calego serca , jestescie wyjatkowe nalezy Wam sie to jak malo komu. Buziaczki :******

Hej, było cudownie, oprócz tego, że mój błednik zupełnie zwariował - mieliśy domek nad samym jeziorem i non stop czułam się jakbym była na łódce.... okropne to było....
mój brzuch zaczął strasznie rosnąć - już nie ukryję, że jestem w ciąży - dosłownie wyskoczył w ciągu ostatnich2 tygodni....
A córeczka będzie miała na imię Wiktoria :))))))))

Sylka a jak Ty się czujesz???

Nuuśka a Ty z urlopu do nas piszesz?? Jak Ci tam? odpoczywasz???

michalina, Wiktoria, sliczne imie! strasznie Ci zazdroszcze! :) odpoczesliscie?jak sie w ogole czujesz?

Sandra, Ty dzisiaj masz lekarza? o ktorej?daj znac?

nuuska, Ty tam sie siankuj, poczytasz nas po powrocie :-)

Dzien jak co dzien i zerknelam na Wasze temperatury, ale jeszcze nie wygladaja na owulacje :-(

mel - Wiktoria zawsze mi się podobała, z przy wybieraniu imienia wyszła śmieszna historia, bo ja jestem Michalina a mój mąż Michał, i okazało się, ze ja z bierzmowania jestem Wiktoria a on Wiktor :D
Czuję się dobrze bardzo, tylko brzuch mi rośnie i zaczyna przeszkadzać.... szybko się męczę, w samochodzie po 6 h jazdy myślałam, że umrę itd itp....

samdra o 17 ma wizytę, u tej mojej prywatnej gin, więc ja podwójnie trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!

mel kiedy będziesz w pol??

21 sierpnia przylatujemy, planowo do 4 wrzesnia, ale biore ze soba laptopka zeby popracowac, nie mam az tyle urlopu! Tylko dzisiaj rozmawialam z szefowa i moze sie zdarzyc, ze bede musiala nowa osobe szkolic w Krakowie wiec wtedy przedluze sobie pobyt :)ale jakos nie bede plakac z tego powodu :)

to ja tez trzymam kciuki za sandre

upay daja Wam we znaki? u nas 13 stopni rano bylo :-)

reklama
Witam babole!
Ani plam ani @ na horyzoncie. Ale za to ból podbrzusza i tempka trochę niżej :-(

Michalina
zazdroszczę domku nad samym jeziorem. Ja tak lubie :-D
Gdzie dokładnie byliście bo ja po swoim urlopie nie w temacie jestem.

Do góry