anuszka, a ile normalnie u Ciebie trwa faza wyzszych temperatur?moze nie wszystko jeszcze stracone...
a jestes moze brunetka? bo ja generalnie jestem mocno owlosiona:zaczynajac od wlosow na glowie,ktore sa ciemne, grube i jest ich mnostwo, brwi i rzesy - to samo (raz jedna nauczycielka jeszcze w podstawowce skrzyczala mnie za uzywanie henny...), na wasik na szczescie dziala raz na 2 tyg krem do depilacji, najbardziej wkurzajace sa te wloski na brodzie,ktore wyrywam pensetka. Nie ma ich duzo, ale sa grube i ciemne. Na nogi i bikini na szczescie dziala raz w tyg depilator. Dwoch lekarzy stwierdzilo, ze taka moja uroda, a faktycznie u mnie w rodzinie wiekszosc kobiet ma takie klopoty, wiec zbytnio sie tym nie martwie. Jak bede badac testosteron to pewnie wszystko wyjdzie.
nuuska, ja w ciagu tych 11 miesiecy staran to moze raz zastosowalam sie do rady ginka, ale nie mialam zadnej przyjemnosci,potem jeszcze lezalam jak kloda przez pol h, i stwierdzilam, ze jak mam zajsc w ciaze to w nia zajde a nie takie tam. Podobno przy orgazmie lepiej dojsc bo wtedy sa skurcze, ktore dodatkowo wpychaja plemniczki do srodka
wiec w nosie to mam :-) Wy sie tam wyluzujcie i z przyjemnoscia seksijcie, wlasnie na sianku bedzie super, bo to doda pikanterii :-)