reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
sylka GRATULUJE KOCHANA !! super :):):):)

Ja jeszcze kibluje w pracy niestety ;/ ale mi sie nie chce,jutro luzniejszy dzien wiec troszke odpoczne.
I co mnie dopadlo ? oczywiscie zalamka ze jak zwykle sie nie udalo. No bo nie umiem myslec inaczej :zawstydzona/y:

Sylka no gratulację!!!!!!!
Nuuuśka Słoneczko... cały czas brzuch boli???? a u siebe w pracy nie masz jakiejś zaprzyjaźnionej doktorki od brzucha????
Sandra czekam na jutrzejsze wyniki, dokładnie mi je opisz!!!!!
patu$ka a jak Twoje samopoczucie??? I jak się w ogóle czujesz???

Ja troszkę zdycham, ale to z nadmiaru pracy.... ledwo dycham....

Witam. Jutro zdam relacje, teraz na szybko : maluszek rośnie ładnie, przezierność super 1,4 , żołądek, pęcherz wszystko widoczne :) ma prawie 6cm ( bez 2 mm) CRL . Zdrowiutki. No i .... na 99,99% chłopak. Czyli nici z dziewczynki , buuuu
To pewnie będzie Patryk jak nic innego nie wymyślimy ( za dużo Gabrieli w tym roku)
Na szczęście szyjka sie nie skróciła ale wracamy do luteiny na 3 tygodnie. I zwiększamy magnez o jedną dawkę. Jest dobrze. dzieki za kciuki , przydały sie :)

Misia, ja niestety nie dam dziś rady odebrać tych wyników w z powodu pracy (nie mam jak się urwać wcześniej po południu) pojadę po albo jutro rano, albo popołudniu
Anisen to super że wszystko w porządku, bardzo się cieszę:-)Ja zaraz mykam kochane do pracy, życzę wam miłego dnia :tak:

Dzieki dziewczyny,

Anisen grtuluje fajnie ze juz wiesz ize badania wyszly dobre, chlopaka trudno pomylic jak juz cos tam dynda to raczej tak zostanie. Mowisz ze Patryś, ja tez o tym mysle, niby Gabrys mi bardzo podoba, ale mojego brata 9miesieczna coreczka ma na imie Gabrysia i chyba byłoby smiesznie gdyby babcia miala wnuczke Gabrysie i wnuczka Gabrysia :) Wiec druga opcja to Patryk :)

Anisen powiadasz chlopak?Ale macie tez core czyli nie tak zle. Wazne zeby zdrowe bylo.

Michalina. ze mna roznie jest. Teraz zyje tylko tymi hormonami i zabiegiem HSG tylko to mi chodiz po glowie. Wiec nawet nie seksujemy sie od 12 dc tylko ja widac na wykresie.

Czasami mysle ze juz nei ma nadziei i zaczynam sie z tym oswajac a czasami to jestem pewna ze sie uda tym razem. Chociaz potem znowu nadzieja mija i tak w kolko. Dzis ostatnia tabletka CLO jutro wizyta i od nowa wszystko.

Juz sobie mysle ze zostane sama tutaj. O IuI i INV tez myslimy,ale to nie sa takie powazne mysli jak na dzis. czekamy do konca roku.

reklama
Do góry