reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

sylka1, gratuluje Pani Magister! :-)
sandra, daj znac jak cos juz bedziesz miala
anisen, no i po co bylo to czarnowidztwo? Wszystko w porzadku, no i super!
patu$ka, nie martw sie na zapas, ja tu na pewno zostane z Toba, do lekarza tez pod koniec roku sie wybieram, bedziemy sie diagnozowac co prawda dopiero, ale ja nie wykluczam zadnej opcji. Na szczescie medycyna caly czas idzie do przodu co daje nam nadzieje! A ile Ty masz lat patu$ka?

reklama
O wynikach napisze jutro wieczorem bo jade po nie dopiero jutro po pracy :)
Nuusia a co tam u Ciebie? Jak Ola sie czuje?
Misia a kiedy u Ciebie dowiemy sie co nosisz pod serduchem? Ja chyba obstawialabym babe, pamietam jak dowiedzialam sie o 2 ciazy mojej kumpeli, miala juz corcie i ja jez ze teraz to na bank chlopak bedzie, na kazdym USG lekarz mowil ze 2 baba a ja dalej obstawialam ze tym razem to syn, no i co sie okazalo urodzil sie syn :D

Ostatnia edycja:
Melponea 22. tylko prosze cie nie mow jak inni ze mam kawal zycia przed soba i czas na dziecko,bo jak ja mam 22 lata i juz takie problemy to im blizej do 30 to watpie zeby bylo lepiej.

patu$ka, to dobrze, ze sie teraz zaczeliscie starac! niz sie obudzic z reka w nocniku jak juz bedzie po ptokach...im jestes mlodsza tym masz wieksze szanse. Ja zaluje, ze dopiero teraz sie zdecydowalismy i w naszym przypadku moze byc juz pozno :( ja mam 29 a maz 35 lat.

Wlasnie z tego chociaz jestem zadowolona z etak wczesnie sie zdecydowalismy mimo ze plany byli inne. Moglabym sie rozczarowac maja np 25 lat+ ze jest problem i to nie maly.A tak to mam szanse ze do 30 urodze dwojke maluchow

'patu$ka powinna tu być opcja "nie lubię"... ale powiem tak: TY MŁODA DUPA JESTEŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nawet nie zdawałam sobie sprawy, ze tak młoda :) Jesteś o rok starsza od mojej siostry, a ona dla mnie wiecznie jest dzieckiem :)
Więc teraz (ja STARA BABA) bym CIę wzieła i utuliła :)
I kochana, Ty mi nie mów, że czym bliżej 30 tym trudniej. Patrz na mnie - STARĄ BABĘ - po tylu staraniach zaszłam w ciążę właśnie w wieku 30 lat!!!!!!!
A jak będziesz mi się dołować to przez kolano i lańsko!!!!

Teraz CLO, good, potem drożność i jak to wyjdzie źle to będziemy się dołować - teraz zabraniam!!!
Teraz masz się zająć przytulankami z mężuniem :) i to na luzieeeeeeeeeeeee........... z kieliszkiem czerwonego wina i może jakieś ostrygi jako afrodyzjak (bleee, ja abym ostryg nie tknęła..)

Sandra no mam nadzieję, ze 18 lipca się dowiemy o płeci.... ja bym chciała strasznie dziewczynkę.. ale los ostatnio jest złośliwy i pewnie będzie chłopak (na punkcie którego de facto dostanę fioła...)

dokladnie! u nas to kurde nawet adopcja w gre nie wchodzi, bo jestesmy za starzy i mieszkamy zagranica. A z krajow trzeciego swiata wcale nie jest latwo adoptowac Polakom...

Misia ostrygi? Bleeeee

Ja wiem ze wiek to tez nie wyklucza ale bardzije chodzi mi o to ze nie zdecydowalismy sie na dziecko kolo 30 potem rok staran a potem diagnostyka a potem leczenie i pewei po 30 moze by sie udalo. A tak to mamy czas na leczenie jeszcze.

Mowie Wam zyje teraz tylko tym zabiegiem codziennie mysle o tym. czasami ze bedzie ok beda drozne,a potem z ejednak nie beda przepchaja i zaraz zajde. I tak w kolko.Ale to mam nadzieje rozjasni sparawe

mel a ile Ty masz lat????
patu$ka to nie myśl - są wakacje, wyłącz myślenie!!!! myślenie włączymy we wrześniu na nowo!!!! Niech przez te 2 mies będzie co ma być - bez napinania się!!!
Wiesz, na mnie mówią CZAROWNICA i ja jestem pewna, że jeszcze w tym roku każda z Nas będzie w ciąży!!!! Już w najgorszym, najgorszym przypadku jak urodzę to któraś przejmie mój brzuszek (ja przejęłam po takiej Myszce ze starczek po poronieniu:)), - i się tam dowiedziałam, że brzuszki się przejmuje :D

reklama
hej hej :*

anisen gratuluje synusia :-)!! super ze chłopczyk. Teraz tylko kciuki trzymać, żeby okruszek zdrowo rosl !!

misia dziś o dziwo z brzuchem już spokoj, chyba za kare :X Bo zatesowalam dzisiaj i sama na siebie jestem wsciekla. Co mnie dopadlo ? nie wiem. Chyba glupota zaslonila mi oczy i dotychczasowe myslenie, ale już się naprostowałam ! W sumie to patu$ i reszta mnie naprostowala :angry:
Nie wiem co to było, czym było spowodowane, ale odpukać na razie jest spokoj i oby tak zostało :happy2: Teraz tylko czekac do poniedziałku...hmmm w sumie to do wtorku bo wtedy spodziewana @.
Misia CZAROWNICA haha a to dobre !! :-D to kiedy lecimy na wycieczke na miotłach ?? :p
sandra wczoraj mama nie oddzwonila, dziś musze się dobijac do skutku bo oni na tej wsi chyba ogłuchli :wściekła/y:Mam nadzieje, ze z Olusia już lepiej, wczoraj rozmawiałam z lekarka i powiedziała, ze w poniedziałek mamy przyjść na kontrole, zobaczymy co dalej, ale ja powoli zaczynam się zastanawiać czy to nie alergia. Wczoraj stara Nasza internistka z dużym doświadczeniem podpowiedziała mi czy to aby nie katar sienny wlasnie. Ale z drugiej strony czy przy katarze jest taki mokry kaszel ? Chyba nie :blink:
Daj mi znac od razu jak odbierzesz wyniczki ! :tak:

kingax jak @ ? Przylazla ??

Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 22.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07
Kingax - ??

Ostatnia edycja:
Do góry