reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

NUUŚKA!!!!!!!!!!!! wiesz co!!! Dobrze, że Cię dziewczyny naprostowały, bo ja się denerwować nie będę!!! :angry: Tyle dni przed testować? ehhh.....

Daj znać jak się dodzwonić do Olusi...

Na razie nigdzie nie polecimy, bo żadna MIOTŁA mnie nie uniesie... dziś wywaliłam wzystkie ubrania z szafy i nie wiedziałam co założyć, we wszystkim jak gruba beka wyglądam....

reklama
NusiaNo kochana bardzo mi sie nie podoba to co zrobilas, po co testowalas? Ja rozumiem no w poniedzialek przed wizyta, no ale nie 6 dni przed terminem @ !!!!!!!!!! To tak jak bym ja przed moja poniedzialkowa wizyta tez testowala, co dla mnie nie ma sensu bo @ pojawi sie nie wczesniej jak 18-19
Ja to ci normalnie nogi przy samej d***e powyrywam i bedziesz sie slizgac jak pingwin na brzuszku i bedziesz zostawiac za soba mokry slad zupelnie jak slimak
Misia jeszcze raz uslysze ze nazekasz na wage i bedziesz mowic ze jestes gruba, zwalniam sie z roboty, odnajde cie na tym ursusie i nie wiem juz co zrobie bo podobno ciezarnych sie nie bije, ale tak ci nagadam ze ......

Ostatnia edycja:
Dziękuje Wam bardzo. Mąz dostal instrukcje co mi wolno co nie i ... obiecał np ze już nie będę kąpać dzieci sama, bo mi nie wolno ich nosić a u nas nie da się dzieci ubrać bez wyniesienia z łazienki taka maleńka.
Zobaczymy
Mąz ucieszył sie bardzo ze drugi syn ;)

Patusia dobrze że zaczęliście wcześnie bo tak jak napisalaś macie czas na badania na leczenie i na zdrowe śliczne dzieci. A moze teraz tak jak napisała Michalina odpuścić, przestać myśleć, zrobić sobie wakacje od stranek.
Nusia nie zadręczaj sie. Supwer zę nie bloi. Wizyta u lekarza niedługo. Dużo zdrowia dla Olci. i bura za testowanie. 6 dni przed !!! oj bura sie należy ;)

michalina, wezzzzzz przestan! ja to chcialabym sobie ponarzekac na wage w ciazy :-) sandra dobrze godo!
nuuska, no niedlugo to jeszcze przed owulka bedziesz testowac! a z tego co kojarze to wlasnie Ty najbardziej krzyczalas na testowanie przed terminem! :-)
kinga, jak tam?

misia ja nie wiem co mi do glowy strzelilo na prawde :baffled: chyba jakies opętanie mnie dopadlo.
Rozmawialam wlasnie z tesciowa, z Olusia już lepiej, antyiotyk według mamy działa, bo Olusia mniej kaszle i ma mniejszy katar, ale to mimo wszystko trochę za mało czasu minelo ( we wtorek wieczorem go dostala po raz pierwszy) żeby stwierdzić na 100% ze działa, ale jestem dobrej myśli.
I skoncz mi pisać, ze Ty gruba jesteś !!!!! bo ja Ci zaraz do du**** nakopie !!! Jestes w ciąży, wiec wiadomo ze troszkę na pewno przybierzesz na wadze ale bez przesady !! :angry: Ty mi tu nie pisz takich głupot bo Twoje zdjęcia widziałam i na ich temat wyraziłam swoja opinie wiec bardzo proszę mi tu nie pisać ze Ty beka !! Bo ja Ci beke mogę pokazac !

sandra ja wiem, przepraszam, ale z tym ślimakiem to zachecajace nie powiem :-D my tu groze siejemy, gorzej niż mafia :-D

mel hhahahaa taaaa najciemniej pod latarnia :p ja najbardziej krzycze a potem robie to samo :X ale wyjątek potwierdza regule ale kurde jestem sama na siebie wsciekla bo nie wiem poważnie co mnie dopadlo. hahaha ale żeby przed owu ? Nie nie chyba az tak mnie nie opeta :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Misia a co ja takiego napisalam ze sie ze mnie smiejesz?
No wiesz z tym twoim czyms na C i podono iloscia sluzu jaki wydziela, na slimaka bys sie nadawala :D:p

Ostatnia edycja:
Wlasnie w tym cyklu wiem z ejest ostatnim z clo odpuscilam. tempke mierze bo to przyzywyczajenie. ale bzyki sa jak leci. Wcozraj mnie slubny d blatu w kuchni przycisna twierdzac ze nigdy w kuchni na stole tego nie robilismy :-D Ale nie dalam sie namowic jakso sobie nie wyobrazam pozniej jesc przy nim kanapki np:szok::szok::szok::szok:

A niech sie dzieje co chce. Moze jak dam sobie spokoj to czas do zabiegu szybciej minie :)

Pati, dobry tekst :) mozna jeszcze w lazience na wirujacej pralce :p podobno dodatkowe doznania :)))) ale to w sumie ty mloda dupa jestes :) ale w sumie fajnie ze sie za to wzieliscie w tak mlodym wieku, bo tak jak napisalas jest czas na leczenie w razie gdyby co :)

reklama
A jest tu jakas stara dupa? Dupa sama z siebie jest stara bo bez zebow.

No ja mam 22 a Ł 25 (rocznikiem 26) bo jest z 30 grudnia :-)

No mam nadzieje ze nie bedziemy musieli dlugo sie leczyc ani nic podobnego.

Ale Nuuuska to pojechala dzis ostro po bandzie z tym testem. no tego bym sie nie spodziewala!

Do góry