reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Witam miałam testować w środe ale już dzisiaj zrobiłam i nie wytrzymałam bo boli mnie brzuch jakby miałam przyjść @ . Raczej tak z ciekawości zrobiłam. Niestety I kreseczka :( Ale może za wcześnie zrobiłam bo przez 3 ostatnie miesiące mam wszystko rozregulowało i nie co 28 tylko 31-33. Ale po tych bólach sądze, że raczej nic nie wyjdzie. :(

Kingax co to za testowanie przed czasem!!! Po łapach powinnam dać!!! Czekamy cierpliwie chociaż na planowaną @!!!!!
A to, że brzuch boli to nie żaden wyznacznik!
Baby!! Ja Wa proszę!!! Nie testujcie wcześniej!!!
Nuśka może dzień wcześniej bo ma wizytę u gin. A tak to będę łoić i krzyczeć!!!!

kingax nie testuj przed czasem bo to na prawde bez sensu kochana :no: poczekaj spokojnie do srody i wtedy zobaczymy. Ale jestem dobrej mysli, nic sie nie martw na zapas :****:tak:
a bol brzucha na prawde nie jest wyznacznikiem niczego, mnie na ten przyklad boli od 4 dni i to na pewno nie na @ :/

misia nie bede testowac przed czasem, nie chce sie dolowac....wole na wizycie dowiedziec sie ze nic z tego niz wczesniej robic sobie zludne nadzieje :-(

Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 22.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07

Ostatnia edycja:
Hej hej, jestem, badanie genetyczne jest ok, wszystko na swoim miejscu raczki nozki, nosek kregoslup, moja dzidzia tez juz raczki wkladala do buzi i sie wiercila, ma 5.74cm. Mam troche leukocyty podwyzszone ale nic powaznego, bedzie to pod kontrola, chociaz nastepna wizyta za msc bo jade na urlop.

Hej hej, jestem, badanie genetyczne jest ok, wszystko na swoim miejscu raczki nozki, nosek kregoslup, moja dzidzia tez juz raczki wkladala do buzi i sie wiercila, ma 5.74cm. Mam troche leukocyty podwyzszone ale nic powaznego, bedzie to pod kontrola, chociaz nastepna wizyta za msc bo jade na urlop.
Super. gratulacje

Sylka i Misia - dobrze że u was wszystko ok.:tak::-)

u mnie też ok. moje wyniki są dobre. Dziecię rośnie książkowo. Słyszałam i widziałam bijące serducho! Na chwilę obecną jestem spokojna.:tak:

reklama
No to suuuper dziewczynki ze wasze dzisiejsze wizyty sa w porzadku :)))) bardzo sie ciesze :-)
Dziewczynki ja mam takie pytanie do tych co robily rozne badania hormonow, ja w srode ide na badanie progesteronu, czy dlugo czeka sie na wyniki? Tzn czy sa one na 2 dzien czy na 3 ? Bo ja w pon ide do gina i nie wiem czy do tego czasu bede miec wyniki

Do góry