reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

sandra najważniejsze ze już po :tak: zobaczymy jutro, jeśli nadal będzie wysoko, można będzie potwierdzić owu :happy2:staranka były w tym czasie wiec może akurat się uda :-)

Ja jakos nie mam nadziei co do tego cyklu, ale u mnie to chyba już norma

kingax a Ty już pojutrze masz termin @ :-)jakies objawy się już pojawily ?? będziesz testowala wcześniej?

reklama
No hej,
ja już po wizycie :)
USG było szybkie (bo przy normalnej wizycie z NFZ tylko tętno się bada....), ale tętno ok i widziałam jak moja dzidzia leży na pleckach, wsadziła kciuka do buzi i ssało - he he he
Tylko mi źle jedno badanie wyszło - jakieś erytrocyty wyługowane w moczu mam, ale kazał powtórzyć badanie i nie powiedział co to....
Szyjka macicy ok - powiedział, że mogę do kamieniołomów iść i pracować :D

A wieczorem idę do internisty bo ta noga mnie wciąż boli i nie wiem co to jest....

Happy i Sylka czekam na dobre wieści od WAS!!!!!

A pozostałe dziewczynki pozdrawiam!!!

Super ze wszystko w porządku kochana !!! misiaczku matko jak ten czas leci !! To już 15 tydzień :happy2:kurcze czas pędzi jak szalony, już niedługo będziemy mogly się dowiedzieć odnoscie plci małego okruszka :-)

Dzięki :)

Sandara super ,że juz ok.
Dziewczyny kciuki za wizyty &&&&
Ja w środę.
Michalina super. Mocz powtórz i musi być dobrze. :)

bratowa była , 5 razy ja kłuli i sie nie wkłuli :( . Może jest ktoś z Krakowa i poleci dobre lab gdzie pobiorą krew do badań . Ja tam nie znam , wiem gdzie u mnie, ale tam nic. a Ona nie będzie jechać 90km na badania. I kurcze pilnie bo ma kilka badań zrobić właśnie w tym czasie w cyklu. ehh

Dziś powatrzam tsh bo gin zadzwonił żebym powtórzyła. zobaczymy. jak wyjda takie same włączamy leki ( ale jemu już sie coś nie podobało i mówi ze chyba skopane badanie)

Misia to super, ze wszystko oki :-) teraz juz wiem o co Ci chodzilo z tym tetnem :)
Nuusia zobaczymy co bedzie, jak to ja mowie bedzie co ma byc :) a moze jednak cos bedzie na rzeczy ..... Kto wie przekonamy sie w przyszlym tyg :-)

sandra jeśli to spozniona owu, to musisz kochana przesunąć sobie termin spodziewanej @ również o 2 dni :tak:

anisen ja chyba powtorze teraz wszystkie badanka, dla swietego spokoju. i zastanawiam się nad FT3 i FT4.

pewnie nie ma problemu :-) już zmieniłam :*

Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 22.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07

Dzieki wielkie kochanie :-) :* jestes wielka
Taaaaa apatka czy jak jej tam znowu napisala na watku o staraniach po anty, zenada ...........

Ostatnia edycja:
reklama
widziałam widziałam :no: to na bank jest ona, dam sobie reke uciac i sory ale niech nie probuje z siebie robic ofiary bo nikt mi nie wmówi, ze majac 31lat nie wie się jak zachodzi się w ciaze i co można zrobić żeby to sprawdzić :zawstydzona/y:

Zbieram się do pracy :*

Do góry