reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Anisen ale kiedy będziesz mieć ten ślub :) fajnieeeeee
sandrusia mam nadzieję, że już lepiej się czujesz - dopiero teraz doczytałam się, że się źle czujesz..... biedaku...
patuka Ty już na CLO jedziesz?? jak się czujesz po nim? jedziesz na wizytę zobaczyć ile pęcherzyków się zrobiło??
Nuuśka a jak tam u CIebie ze staraniami?? Kiedy Ty testujesz??? jakoś nie mogę tej listy znaleźć - ehhhh....
Sylka ja też mam jutro wizytę, o 9 rano... i już się denerwuje jak głupia... dopiero mi nerw odejście jak na USG zobaczę, że dzidzia rusza się... chyba dziś spać nie będę...

A jeszcze coś mi się w nogę stało - całe udo mnie boli i czuję jak mi krew pompuje tam... muszę się gina zapytać czy to ok, albo pójść do internisty - bo huk wie co to jest... ale już ze 3 dni trwa....
Oczywiście mój kochany małżonek stwierdził, że przytyłam 1,5 kg i moje nóżki nie utrzymują takiego ciężaru... normalnie złośliwa świnia!!!!!

Kiedy i gdzie na wakacje wyjeżdzacie?? ja jadę 24 lipca na tydzień na Mazury :D :D :D już się nie mogę doczekać :D

reklama
Misia będzie dobrze jutro nie masz się o co martwić :tak: Ja coś ja już Cię ustawię do pionu i podtrzymam na duchu :-) Jeżeli zaś chodzi o to co małż Ci powiedział to ja go za to ukatrupię :) poza tym ja Ci już coś powiedziałam na ten temat, jeżeli już coś to przytyłaś tylko 750 gr a drugie tyle wzięła dzidzia :tak::tak: Poza tym skoro ona rośnie to normalne że przybierasz na wadze :-D
Ja już się czuję dużo lepiej :) na szczęście gorączki już nie mam, cały dzień spędziłam w łóżku na kanapie i spałam sobie oglądając TV co jakiś czas :-D:-D:-);-) Mariusz stanął na wysokości zadania i cały dzień troskliwie się mną zajmował :) spełniał każdą moją zachciankę ;-) a że od rana miałam ochotę na rybkę z grilla to zamówiliśmy nawet jedzonko z dostawą do domu i dostałam swoją upragnioną rybkę :))) :tak:

Misia , ja wiecej jzu przytyłam i martwi mnie to bo pamietam siebie z pierwszej ciazy, słonik...
Jutro wizyte mam na 13.00 , no i chyba bedzie usg bo to czas na to dokladniejsze badanie, pozniej chyba bedzie przerwa z usg bo na NFZ nie robia za duzo, badaja tylko tetno, wiec pewnie zeby poznac plec bede musiala isc prywatnie.

Anisen , kiedy slub, bedzie tez przyjecie weselne?

Ja dzisiaj kupilam sobie sukienke na obrone...i jestem zadowolona bo przeceniona z 120 na 40zł!!! Jest sliczna:)

Moj synus dzisiaj mial robic grila z dziadkami, i tesc mial przyjsc bo mieszka po sasiedzku mozna powiedziec. Takze moje dziecko u dziadkow ciagle atrakcje ..a my sie tu kisimy w bloku. jeszcze 2 tyg i urlop, ale jade do rodzicow tylko, moze wyskoczymy do Polanczyka na Soline bo od rodzicow to tylko 50km. chcialabym na Chorwacje ale niestety pieniazkow brakuje..musze myslec o tym czego potrzebujemy dla drugiego dzidziusia i powoli odkladac co nieco.

czytalam, te styczniowki, oczywisice ze to angela tym razem Madzinka, dobrze nuuuska, ze dalas znac tam dziewczynom..bo znow to samo pisze co tu..testy beta itd. A ciekawe jaby dal znac do admina czy nie da sie jej jakos usunac, tylko ze ona sie loguje co chwile pod innym nickiem, albo zlaozyc watek Uwaga!!! wariatka sie tu kreci ;-)

witajcie!

jutro dzień wizyt widzę:tak: ja mam na 11.30. Oczywiście idę ze stresem jak zawsze. Sylka i Misia trzymam kciuki za was!!!

wczoraj robiliśmy grilla, przyjechała moja siostra, mój tata z rodziną i znajomi którzy u nas nocowali z dwójką dzieci więc mało spaliśmy ale było fajnie.
Dzisiaj cały dzień się chłodziliśmy na basenie. Także padam na ryjek po takim weekendzie i zmykam się położyć.

o bożeszzz przecież to nasza angela na styczniówkach jak nic! ten styl pisania ją zdradza na każdym kroku...matko ona jest zdrowo walnięta!!!

Ostatnia edycja:
sylka tak i wiesz czego się dowiedziałam ? Ze Nasza "Angela" nie tylko udzielala się na BB, ale tez na innym forach gdzie pisza staraczki, również za forach medycznych. Osoba zyjaca we własnym wyimaginowanym wirtualnym swiecie, na pewno niezrownowazona i nadajaca się na leczenie psychiatryczne. Kurde, my się smiejemy, ale to jest straszne...jak można być tak walnietym, jak można w ogole nie mieć jakiejkolwiek krytyki wobec własnej osoby..cos takiego nadaje się na policje, bo wyobrazcie sobie ile watkow powstanie do końca tego roku i ile razy ona się jeszcze pojawi... :no:

anisen super :D koniecznie musisz pokazac zjeciuchy po. Przede wszystkim super ze trafiliście na normalnego księdza - bo to w dzisiejszych czasach już rzadkość niestety :zawstydzona/y: Wszystko na pewni się swietnie uda, tylko się nie denerwuj :tak::happy2:a ja będę trzymać kciuki. Kiedy dokładnie się zenicie ?

misia Kochana ja testuje 15-go chyba :zawstydzona/y: bo 16-go wypada @, 15-go o 14.30 mam wizyte u tej nowej gin, wiec mysle ze jak do tego czasu malpa się nie zjawi to zatestuje dla swietego spokoju. Ale nie mam nadziei na ten cykl, jakos nie czuje w ogole ze moglo się udac :-( Na urlop jedziemy od 27lipca- 11sierpnia. Na pewno zahaczymy o Krakow, Ustron a potem pod Czestochowe na wies do domku :tak:oby tylko pogoda była. Daj koniecznie znac po wizytce !!!! Będę mocno trzymać kciuki Sloneczko Moje :*:*:*

sandra a jak się czujesz ? lepiej już ? :) My dziś po południu byliśmy nad woda na rowerach, matko ale mi nogi do tylka wchodzą :wściekła/y::wściekła/y:

misiaczku wklejam liste :)*

Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07

Ide się polozyc dziewczynki :* Do jutra :*

Ostatnia edycja:
Slub w sierpniu, jak dobrze pójdzie na początku sierpnia, jak coś nie tak to pod koniec, czyli 29 sierpnia :) Wszystko zależy do tego kiedy ks Mariusz będzie mógł, bo już mu zmienili przydział wyjazdu na pielgrzymkę.
Tylko rodzice ( z konieczności teściowie będą) i rodzeństwo i świadkowie ( bo to nie będzie rodzeństwo) i tyle. Obiad w restauracji i mała potańcówka. Nie wesele bo po pierwsze kasy nie mamy, budujemy dom a po drugie mi sie już nie chce z tym kłopotu. Tzn na złośc teściowej bym zrobiła wesele ale moze zrobie jej inaczej na złośc i ubiorę białą suknię ;)
pochwale sie zdjęciem na pewno ;)

Anisen to super ze sie pobieracie bardzo sie ciesze :)) i gratuluje z calego serduszka, przepraszam ze wczoraj nic nie pisalam ale niestety nie skumalam o co chodzi:(( niestety moj mozg tez byl oslabiony po goraczce :(
Dzis jest juz o niebo lepiej :-) wszelkie bole ustapily, wczoraj wygrzalam sie i wypocilam z siebie 7 poty w przeszlo jak reka odjal :-) taki caly dzien pod koldra dobrze mi zrobil :-) jestem juz w pracy i goraco was pozdrawiam :-)

sandra dobrze ze dziś już lepiej, i tempka dalej wysoko hmmm a to Ci ciekawe :happy2: może rzeczywiście owu ?

anisen to już niedługo :) trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszlo :*

misia jak wizytka ???????????????????????? Bo ja tu już pazury obgryzam :wściekła/y:

Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07

reklama
Do góry