reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
hej hej, gratuluje Monika ciazy :biggrin2:Superowo!!!!!!!

HAppy mama fasolinka zdrowa i to najwazniejsze, to zycze 9 spokojnych miesiecy no i synka do drugiej pary:-)

Angelaaa, ciekawe czy sa blizniaki :-)

U nas keispko bo maly ma zapl. osrzeli , mi zostlo 2 tyg do obrony i nie mam na nic czasu...jeszcze troche i wakacje.
Czuje sie calkiem dobrze, mdlosci wymioty nadal sa ale o roznych porach i o roznym natezeniu , na anst tydz ide na badania krwi nie wiem jak to przezyje...juz sie boje.

melponea rozmowa z Ł. Kochana juz byla :tak:dzis w nocy, o 3 sie polozylam dlatego nawet tempki nie mierzylam bo bez sensu zupelnie :blink:

Strasznie mnie zoladek boli, kurcze az skreca normalnie, nie wiem z czego to :zawstydzona/y:

misiaczku duszku moj kochany :**********:-)

sandra Ty juz wkrotce zafasolkujesz wiec bedziesz ze mna siedziala :tak:

Nuuusia to pewnie z nerwow, teraz wszystko z Ciebie schodzi, ja zawsze bede przy Tobie kochana wiec tak latwo sie mnie nie pozbedziesz poza tym Ty tez juz niedlugo dolaczysz do grona II kreseczek :)))
Angela ja niestety chyba nie pomoge :(
Ja oficjalnie mowie ze @ juz sobie poszla ( wyjatkowo szybko i skapo byla w tym miesiacu) powoli zaczynaja pobolewac jajniki, wiec pewnie ruszaja do pracy :) czas zaczac nowe starania :)

Ostatnia edycja:
angelaa a co Ty chcesz cwiczyc i na co ?????? w misie sie bawisz i powiesz moze zaraz ze gruba jestes ??:wściekła/y::wściekła/y: Ale Wam do tylkow kiedys nakopie :p

sandra nigdy nie chcialabym nawet sie pozbyc :*** Sloneczko Moje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuuska predzej z was wszytskich ja tu zostane sama... zobacz ile juz walcze... GLowa do gory bo Wam po wiekszosci na starcie sie udalo,a jak sie mecze tak sie mecze...

Angeli wykres dal mi do zrozumienia ze jednak planowanie nie jest do konca dobre... Jednak sama natura wie co dla nas jest najlepsze.

Do góry