P
patu$ka
Gość
misia z jajnikami mialam na mysli to ze mam cykle bezowu. Niby pecherzyki byly ale tak jakby rosly i sie zatrzymywaly bo w najbardziej szczytowym dniu mialy po 12mm. Dostala CLO. Do tej pory pechole byly tylko na lewym jajniku prawy spal a po CLO prawy ruszyl do boju. Wiec mam nadzijee taka gleboka ze po CLO jajniki zaczna same pracowac i jakos sobie poradza.
Misia wiem z emnie rozumiesz Dzieki :*
No tyle czasu staran kurcze w koncu musi sie udac.... Chyba ze los ma jeszcze dla mnie inne plany?hmmmm
Nuuuska ty zazdrosniku:-) Za ciebie tez wszyscy trzymaja kciuki wiesz o tym wariatko.
Happy ja juz staram sie od trzech miesiecy przystopowac tylko same wiecie jak jest o okresie okolowulacyjnym? Mozg nie wyrabia,ale jak jestem po owu to tak mi lzej bowiem ze zrobilam wszystko a reszta zalezy od kogos ponad nami.
Misia wiem z emnie rozumiesz Dzieki :*
No tyle czasu staran kurcze w koncu musi sie udac.... Chyba ze los ma jeszcze dla mnie inne plany?hmmmm
Nuuuska ty zazdrosniku:-) Za ciebie tez wszyscy trzymaja kciuki wiesz o tym wariatko.
Happy ja juz staram sie od trzech miesiecy przystopowac tylko same wiecie jak jest o okresie okolowulacyjnym? Mozg nie wyrabia,ale jak jestem po owu to tak mi lzej bowiem ze zrobilam wszystko a reszta zalezy od kogos ponad nami.