reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

misia z jajnikami mialam na mysli to ze mam cykle bezowu. Niby pecherzyki byly ale tak jakby rosly i sie zatrzymywaly bo w najbardziej szczytowym dniu mialy po 12mm. Dostala CLO. Do tej pory pechole byly tylko na lewym jajniku prawy spal a po CLO prawy ruszyl do boju. Wiec mam nadzijee taka gleboka ze po CLO jajniki zaczna same pracowac i jakos sobie poradza.

Misia wiem z emnie rozumiesz Dzieki :*

No tyle czasu staran kurcze w koncu musi sie udac.... Chyba ze los ma jeszcze dla mnie inne plany?hmmmm

Nuuuska ty zazdrosniku:-) Za ciebie tez wszyscy trzymaja kciuki wiesz o tym wariatko.

Happy ja juz staram sie od trzech miesiecy przystopowac tylko same wiecie jak jest o okresie okolowulacyjnym? Mozg nie wyrabia,ale jak jestem po owu to tak mi lzej bowiem ze zrobilam wszystko a reszta zalezy od kogos ponad nami.

reklama
hahaha patu$ka przecie ja zartuje :p:p:p Chyba jestes ostatnia osoba o ktora moglabym byc w jakikolwiek sposob zazdrosna guuupolku :***:-D:-D:-D

MATKO ALE GORACO !!!

wiecie co jak nie wierze w sny, wrozby i wszystkie inne bzdety tak wczoraj Łukasz mnie troche yhmm...zdolowal. Snilo mu sie ze wypadly my trzy zeby. Pierwszy raz od dawna mial sen, ktory pamietal i to tak wyraznie. No i sprawdzil w senniku - nieszczescie/smierc bliskiej osoby.
Od wczoraj ciagle o tym mysle...sprawdzily Wam sie kiedys sny ??
Boje sie, ze cos sie stanie.

Ostatnia edycja:
Nuuuśka--> jak mawia moja 85-letnia Babcia, że kto wierzy w zabobony i gusła, temu d**a uschła. Tyle w tym prawdy, co i na Saharze oceanu. Tak więc nie masz się czym przejmować:-)

Nuuuska mi na poczatku miesiaca snilo sie wypadywanie zebow,i fakt z akilka dni zmarl mi ten kuzyn o ktorym pisalam. Ale zwalilm sen na to ze ostatnio mialam z nimi do czynienia bo dawaly sie we znaki. Ale powiem ci z emi sie moje sny czesto sprawdzaja.

No goraco nie milosiernie jest... Dzidoslaw nie wie co ze soba zrobic,choc znalazl sposob. Jak pisalam wczesniej na lutowkach na noc zostawilam go na dworzu na cala noc,i przyszly do niego koty sasiadki dzis od samego rana chodzi ipo miaukuje i na dodatek zamierzyls ie zeby mojej siostrze obsikac sciane ale go w ostatniej chwili przegonilam,a on wrocil i otwieralam szafe a ten dzikus wpadl nasikal do szafy i uciekl. Nosz kurde zaraz posprzatalam zeby nei nasiklo bo bedzie capic,dostal po tylku ode mnie. No pierwszy raz mu sie w domu zdarzylo znaczyc teren. Ł. nie chce go kastrowac a ja go chyba przestane na noc do domu brac niech siedzi na dworzu

Wróciłam własnie z pracy :) Fajnie chłodno w domku mam :-D Teścik kupiony lecz nie wiem czy go robić. Zmierzyłam sobie tempke tak dla ciekawości a tu 37,1 :szok: A gorączki ani nic nie mam

Wiem właśnie :) W poprzedniej ciąży , która niestety zakończyła sie poronieniem bladzioch wyszedł po 3 dniu spodziewanej @ , a jak mówiła pani ginekolog to wychodziło na 3 - 4 tydzien ciązy

Dziewczyny, ale macie wesolo z kotami! :-)

a u nas z 15 stopni i deszczyk pada, ale przynajmniej mozna spokojnie popracowac w taka pogode.

Co do snow to mi sie czasami naprawde straszne rzeczy snia, a na szczescie niz a nic sie z nich nie sprawdza, wiec ja w to zupelnie nie wierze.

angelaa, ja wieeeem jak sie czujesz kochana...jejku, nie wiem co Ci doradzic, wiem, ze nadzieje umiera ostatnia ale ten strach przed wynikiem...z drugiej strony moze to faktycznie dwie kreski i bedzie wielka radosc??

Postanowiłam że się nie bede załamywać jak nie będzie 2 kresek bo to na prawde dopiero początek starań a być może jeszcze mamy czas na dziecko , jestem mloda to jeszcze poczekam. A więc, poszłam zrobić test i zobaczyłam jednego kłuściocha a druga krecha nie wiem czy sie pojawiła bo jak spojrzałam pod słońce to coś tam było , no chyba ze to moja podświadomość sama se już kreski rysuje :-D Może faktycznie przez stres nie mam @ , albo przez odlożenie tabsów, ale czuje jakby coś jednak we mnie siedziało :-( W sumie 3 testy na pewno nie kłamią i każdy innej firmy

reklama
Do góry