reklama
melponea
Fanka BB :)
angelaa, dopiero drugi cykl po tabletkach wiec spokojnie, na luzie, poczekaj do @, mierz tempki od poczatku a zobaczysz czy cykl Ci sie wyregulowal :-)
i mowie to ja, 9-ty cykl staran, zaklinajaca co rano termometr i juz kombinujaca z testami owulacyjnymi (bo a nuz cos pokaza?) :-) haha, chyba nie powinnam doradzac :-)
i mowie to ja, 9-ty cykl staran, zaklinajaca co rano termometr i juz kombinujaca z testami owulacyjnymi (bo a nuz cos pokaza?) :-) haha, chyba nie powinnam doradzac :-)
P
patu$ka
Gość
angela Kochana jestes po odstawieniu cyle musza sie wyregulowac organizm dojsc do siebie. Czekaj spokojnie do mierz temperature i zobaczymy.
Ja stawiam ze ten cykl jest bezowu...bynajmniej dedukuje z wykresu
Glowa do gory piers do przodu i idziemy dalej.
Ja stawiam ze ten cykl jest bezowu...bynajmniej dedukuje z wykresu
Glowa do gory piers do przodu i idziemy dalej.
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
angelaa- no przykro mi ale głowa do góry następnym razem się musi udać!
Anisen
kochamy Cię mocno
Angela bardzo mi przykro. <przytulam>. Następnym razem musi sie udać !!
A teraz na wizytę do lekarza jak @ dalej ie przyjdzie. Bo to długo
A teraz na wizytę do lekarza jak @ dalej ie przyjdzie. Bo to długo
sandra_best
Fanka BB :)
Angela, szkoda że test wyszedł negatywny, ale następnym razem się uda, tylko dlaczego nadal nie ma @ ???
Ja właśnie wróciłam do domu ze sklepu, znowu mam soczewki więc słońce mi nie straszne :-)
teraz 3 dni wolnego i w końcu troszkę odpocznę bo @ + upały = powolne wykańczanie
Ja właśnie wróciłam do domu ze sklepu, znowu mam soczewki więc słońce mi nie straszne :-)
teraz 3 dni wolnego i w końcu troszkę odpocznę bo @ + upały = powolne wykańczanie
P
patu$ka
Gość
heja!
ja jestem po wizycie. Pecherzyki pekly pieknie!
Teraz czekac w lipcu ostatni raz z CLO sierpien przerwa a we wrzesniu HSG wreszcie!
ja jestem po wizycie. Pecherzyki pekly pieknie!
Teraz czekac w lipcu ostatni raz z CLO sierpien przerwa a we wrzesniu HSG wreszcie!
reklama
avensis wlasnie staram się nie wierzyc, ale wierz jak to jest - człowiek sam się nakreca
patu$ka ja powiem Ci szczerze ze nigdy nie zwracałam uwagi na sny. Ale ten przedwczorajszy Łukasza trochę mnie wyprowadzil z mojego przekonania ze to wszystko to bzdury. Raz jeden zdarzyla mi się sytuacja kiedy to jeszcze byłam w związku z OB Oli, same początki, i nagle pamiętam na drzewie za moim oknem pojawil się czarny kruk. Siedzial na galezi i nie chciał odlecieć mimo ze pare razy go przeganiałam. Niedlugo później brat ex popelnil samobójstwo..:-( Ale nie ! nie wierze w sny, bo chyba zwariuje
angelaa kurcze przykro mi ze się nie udało, ale jak pisza dziewczynki - teraz na pewno się uda !!! musisz spokojnie do tego podejść bo jesteś nielugo po odstawieniu anty i pewnie przez to ten wydluzony cykl, bo mnie tez się wydaje ze ten cykl był bezowulacyjny. Glowka do góry :*
sandra hehehe czyli znowu bez okularków smigasz
Łukasz poleciał grac w pilke, a ja kisze się w domu spac mi się chce jak nie wiem co
patu$ka ja powiem Ci szczerze ze nigdy nie zwracałam uwagi na sny. Ale ten przedwczorajszy Łukasza trochę mnie wyprowadzil z mojego przekonania ze to wszystko to bzdury. Raz jeden zdarzyla mi się sytuacja kiedy to jeszcze byłam w związku z OB Oli, same początki, i nagle pamiętam na drzewie za moim oknem pojawil się czarny kruk. Siedzial na galezi i nie chciał odlecieć mimo ze pare razy go przeganiałam. Niedlugo później brat ex popelnil samobójstwo..:-( Ale nie ! nie wierze w sny, bo chyba zwariuje
angelaa kurcze przykro mi ze się nie udało, ale jak pisza dziewczynki - teraz na pewno się uda !!! musisz spokojnie do tego podejść bo jesteś nielugo po odstawieniu anty i pewnie przez to ten wydluzony cykl, bo mnie tez się wydaje ze ten cykl był bezowulacyjny. Glowka do góry :*
sandra hehehe czyli znowu bez okularków smigasz
Łukasz poleciał grac w pilke, a ja kisze się w domu spac mi się chce jak nie wiem co