reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

tak kochana :)
Musiałam zrobić przerwę bo miałam problemy z naczynkami krwionośnymi w oku, zaczęły wrastać w rogówkę czy coś takiego :)
teraz powiedziałam sobie że jak będę jechać do pracy to rano założę soczewki, później je zdejmę i w pracy będę chodzić w okularach, no a po pracy wracając to znowu założę soczewki :))

reklama
Musi sie udać następnym razem :) Tłumaczę sobie że to cykl bezowulacyjny. A jakoś mi sie zbiera na @ , bo bolało mnie podbrzusze i piersi są bolące :-D Dzisiaj upał a fajnie sobie tak pobroić w basenie :-D Jutro praca do 13 , jakoś przezyje :-)

J to soczewki kilka lat nosilam a potem nagle dostalam uczulenia czy cos i jak je wkladalam do oka to od razu czerwone sie robily, piekly, lzawily i od tego czasu jestem skazana na okulary. Ale juz jest natyle lepiej ze czasem na impreze jakas zaloze ;) na szczescie lata tutaj nie sa gorace to sie tak nie mecze ;)

A ja juz dzisiaj zaczynam sie czuc jak na okres, mysle, ze jutro tempka pojdzie w dol i ta wstretna @ przyjdzie ;(

hej dziewczyny, to ten miesiac musi byc udany w koncu juz sa wakacje:)

Ja wczoraj bylam u Was zagladnelam ale nie mialam sily nic pisac, u mojego synka bylo Zakonczenie Roku w Przedszkolu, najadlam sie plackow i okropnie mnie zemdlilo po nich, wrocilismy do domu i jzu nic nei robilam meczylam sie , w koncu zasnelam.

No i tempka w dol, tak jak myslalam, pozostaje tylko czekac do @ i probowac z wiesiolkiem i niepokalankiem.
Powiedzcie mi czy ta dzisiejsza tempka liczy sie tez do fazy lutealnej? Jest lekko powyzej tempek z fazy nizszych temp. A to znaczyloby 12 dni wiec jest ok?

reklama
hej dziewczynki :*

U Nas dziś chłodniej niż wczoraj, wstałam po 9 z zapalem do pracy a tu od rana nie ma wody...
baffled5wh.gif
kurde uziemiona jestem ze wszystkim, ani zadnego ogłoszenia nie było, ani nic, zapewne to nie tylko u mnie, poczekam jeszcze trochę i zadzwonię do dozorczyni czy jej cos o tym wiadomo..szlak mnie trafi.

mel tak wlicza się jak najbardziej bo jest powyżej temperatur z pierwszej fazy wiec ja bym ja jak najbardziej wliczala :tak:

Za to ja z moja mam problem, kolejny dzień kiedy budze się rano jest mi tak goraco, mierze tempke i jest wyzsza niż powinna być. Zmierzyłam dziś tempke o 4.30 i wiecie ile było ??? - 36,67 !! A to niemożliwe żeby była tak wysoka. Zmierzylam 2h później o 6.30 i było już 36,54 ( tempka dokładnie zmierzona o 6.45) i zastanawiam się co mam zrobić?? jaka mam nanieść na wykres ? Czy nie nanosić w ogole ? Bo gdybym od tej drugiej odjela 0,2 st. za dwie pelne h i 0,025 st. za te 15 minut to wychodzi 36,31 st. CO MAM ZROBIC ? to nie jest możliwe żeby tempka mi tak do góry skoczyla i by było to normalne
no.gif
Wydaje mi się na prawde ze to przez ten gorąc, bo3 dzień z rzedu budze się z uczuciem takiego goraca.

Do góry