reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Wybierzemy się na te targi coś koło południa. Mój eM najbardziej nie może przeżałować driftu, który jest w niedzielę. A to dobrze, że w niedzielę nie idziemy (eM idzie do pracy na rano) i nie będzie wglądu w erotic show:-D

reklama
Nuuuśka powiedział generalnie że jest dobrej myśli :-) no i że gdyby jednak się nie udało to mam brać CLO kolejny cykl. Wstępnie miałam brać co drugi cykl, ale po tych wynikach gdy okazało się że to prawdopodobnie PCO to powiedział że nie ma sensu robić przerwy..

natka trzymam kciuki!!!! mocno mocno, aż są białe !!!!!

a ja się zapisałam 4 czerwca... a co.... przynajmniej mnie to uspokoi....

mam maly problem. mam przyjaciółkę, która tak jak ja leczyła się na niepłodność..... i teraz zrobiła sobie badanie drożności i wyszło, że ma wszystko pozatykane i tylko in-vitro pozostaje.... jak ja jej powiem za 4 tyg, że mi się udało??? przeciez zaboli ją to.... ja wiem, że ona mi życzy dobrze (w końcu to przyjaciółka), ale wiem, że ona mega to przeżyje....i będzie płakać w domu....

Nuuuśka a ja w ogóle cos przemyślałam, jak Ty bedziesz w szpitalu to nie bedziesz miala neta przez kilka dni!!! I co z nami??? Ja dam CI swoj numer i bedziesz mi smsy pisac!!!! bo z nerwow nie wytrzymam, a Ty wiesz ze ja sie denerwowac nie moge :D

Ostatnia edycja:
michalina- przykra sprawa z twoją przyjaciółką:-( ale swojej ciązy i tak nie ukryjesz i przyjaciółka prędzej czy później się dowie.

To fajnie :) ja też 4 ide do lekarza, zastanawiam się czy nie zapisać się gdzieś prywatnie dodatkowo na usg monitorujące ten cykl.
Co o tym myślicie? Czy może jeszcze trochę poczekać ?

Michalinko, happymama
ma rację ciąży nie ukryjesz, ale przecież nie musisz jej tego mówić w sposób którym mogłabyś ją urazić, albo żeby poczuła się gorsza. Poza tym sama będziesz wiedziała najlepiej jak to zrobić :-)

Ostatnia edycja:
sandra mysle ze u Ciebie za wcześnie na monitorowanie, daj sobie z 2 mies. To było pierwsze podejscie ten cykl co byl?
happymama ja wiem, że ona to zrozumie, ale jej będzie przykro, pamietam jak ja 1,5 roku zachodzilam i w miedzy czasie zaszla moja siostra, inna przyjaciolka (w poduszke plakalam po nocy, ale cieszylam sie).... a ja tak strasznie nie lubie jak ktos placze przezemnie!!!!!

Michalinka według mnie najlepiej będzie jak Jej powiesz o ciąży. Przyjaciółka na pewno się ucieszy. Jeśli chodzi o to, że będzie płakała to moim zdaniem bardziej by płakała gdyby dowiedziała się, że przed nią ukrywasz ciążę.

reklama
Do góry