reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Ja już po wizycie u gina, pęcherzyk pękł bo jest po nim płyn, drugi zapadnięty więc albo też pękł albo zaczyna się zmniejszać. Za 10 dni mogę testować, ale najlepiej beta . Na razie brać duphaston :-)

Na allegro też raz miałam taką sytuację, interweniowałam w serwisie i okazało się że dużo osób to zgłaszało. Kasę odzyskałam ale po dlugim czasie niestety..

reklama
Natka, ale fajnie teraz tylko czekac zeby plemniczki sie zagniezdzily i czekamy na tescik. Fajnie tak móc kontrolowac wszystko u gina po kolei kazdy etap.

Sylka teraz będę czekać jak na szpilkach :-D i będę się bała mierzyć tempkę :-) ale będę starała się nie nakręcać, zobaczymy czy mi się uda :-)

Natka zachowaj troche zdrowego rozsadaku. Ja prz pierwszym cyklu ze styulacja tak sie nakrecilam na sukces ze widzisz jak to wyszlo depresji dostalam takiej lekkiej. Jedny sie uda od razu innym nie. I dopiero teraz to zrozumialam. Ale ja i tak CI zycze aby udalo sie za pierwszymr azem i zebys nie musiala sie tak meczyc jak ja teraz. :* a teraz jak tempka lekko spadnie nie ma powodow do zmartwienia. Czekaj do trzech dni przed @ conajmniej bo wtedy juz moze zaczac spadac.

Patu$ka ja na razie na luzie podchodzę, dopiero się pewnie zacznie stresik :-) ale mam nadzieję że będziecie mnie stopować troszkę :-D mój mąż to się z kolei tak nakręca że szkoda gadać ;-)

he he ja to faceci moj tez zawsze przed okresem sie pyta czy juz @ jest. A dzien w dzien jak temperatura.

reklama
natka super ! strasznie się ciesze Kochana trzymałam kciukaski caly ten czas :*:* Co jeszcze powiedział oprócz tego ze za 10 dni możesz testować ? :)

avensis to może się spotkamy :D Mój Ł. obstawia stanowisko z PROFI AUTO jak cos :-) co roku tam maja swoje 5 minut, w zeszłym roku tez wyslali Ł. z dwoma kolegami z firmy a to wyróżnienie na Nich być bo same fajne rzeczy z Nich przyworza po :tak:Noooo wszystko jest fajne poza erotic show w niedziele :wściekła/y::wściekła/y:

patu$ka z Ł. jest podobnie :D co prawda teraz się nie pyta bo wie, ze ten cykl jest przystopowany ale tak to stara się również być na bieżąco :rofl2:Dzis patrzy się na monitor kiedy pisałam z Wami i mowi oburzony - a to ja jestem ta literka ?? :-D

Do góry