reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Jestem ...
Tak więc.. ostatni okres miałam 15 kwietnia, biorąc pod uwagę moje 29-30 dniowe cykle, okres spóźnia mi się już 9 dni. 4 testy (ostatni robiony we wtorek 21 maja) negatywne. Czy to już mi daje 100% pewność, że nie jestem w ciąży? ...
Nie mozesz mieć 100% pewności.
Zrób betę z krwi i będziesz wiedziała.

Mi test z Kubą wyszedł pozytywny po terminie @ ( zaglądnęłam do moich notatek i @ miałam mieć 17 grudnia a test wyszedł pozytywny w wigilię )

reklama
hej dziewczynki popołudniowo :*

Wlasnie skonczylam salatke i czekam na Ł. az wroci z pracy :D

misia co u Ciebie Sloneczko Moje Kochane ???

anuszka pamiętam psiulka Twojego już kiedyś pokazywalas :-)przesliczniasty :tak: i nie mow mi nawet o zimnie, ja siedze w domu, okna wszystkie pozamykane a normalnie zimno jak w psiarni :baffled: jak na zlosc nie ma kto ogrzać bo Ł. na targach moto z pracy :|

sylka hehe to ja się kryje w takim razie, bo tez często chodze spac o tej porze :laugh2: i niestety powielam Twoje zdanie : po rannych zmianach mozg mi przestaje pracować o 19. Dzis się trzymam bo czas dorwać Ł, na jakies przytulanki :rofl2:

madzia&lena witaj :) wyniki betki na pewno dadza Ci 100% pewności. Daj znac jak wyszly :)

Nuuuśka co u mnie? byłam dzis składać zeznania na policji....
zaraz jade do dziadka....
i tak zastanawiam sie (bo gadalam z dziewczynami ze starania po straconej ciazy, i one wlasnie do 12-14 tyg nawet co tydzien robily .....) . Teraz mam wizyte z NFZ 10 czerwca, a 17 czerwca mam prenatalne.... i zastanawiam sie czy nie pojsc na kontrole USG do moje gin prywatnie 4 czerwca zeby sie nie denerwowac czy wszystko jest ok.... tylko zeby zobaczyc czy wszystko jest ok. Ja mam taka faze po tamtej ciazy..... ze wydawalo mi sie ze jest ok, poszlam na wizte a tu wyrok "ciaza niedobra, obumarla..."

A jaką sałatkę zrobiłaś??? tez bym jakas dobra zjadła....

misia jeśli to ma Cie uspokoić to pewnie ze idz :tak:nie będziesz się niepokoić do tego czasu. A salatka z kukurydza, papryka, ogorkiem kiszonym, do tego pomidory, cebula ,czerwona fasola, grzanki, majonez i sos Cezar :-)

Dziękuje za miłe przywitanie i szybkie odpowiedzi :) chętnie bym została ale piszecie tak dużo (a to nic złego :-)) że nie zdążyłabym czytać. Dam znać jutro wieczorem jak wyniki.

misia jasne ze mogę poslac :DDD już leci do Ciebie priorytetem :-)

wiecie co wnerwiłam się na maxa. Zaraz po Komunii zamowilismy Oli zestaw trzech lalek Monster High ( żeby miała choć jedna rzecz z tej kasy która sama wybrala :p ) no i rzeczywiście oplacalo się bo normalnie jedna kosztuje 100zł a tu trzy za 200zł. Było paru sprzedawcow którzy oferowali je w podobnej cenie ( zakup na allegro ) no i wybrałam jedna taka kobiecine, która miała najwięcej komentarzy pozytywnych. Minal tydzień pisze do Niej wczoraj dlaczego mimo ze przesylka miała isc priorytetem do tej pory nie została doreczona bo chyba cos jest nie tak. A baba mi dziś odpisuje, ze ona mnie bardzo przeprasza, ale włamali się jej do sklepu i musiala pozamykać wszystkie aukcje,ze prosi mnie o podanie numeru konta do przelewu i ze odda mi pieniądze. Odpisalam od razu i teraz się zastanawiam czy aby na pewno kwote pieniezna odda... bo to trochę dziwne. Ale poczekam jeszcze do po weekendu i jeśli nie będzie pieniędzy będę interweniować w serwisie z prosba o zwrot sumy. Kurde...a zawsze zamawiałam i nigdy się cos takiego nie zdarzylo. No ale zawsze musi być ten pierwszy raz :sorry2:

reklama
Nuuska dawaj no tu ta salatke to zaraz ci ja opracujemy. I dla Ł nic nie zostanie.

No ja juz dwa razy na allegro sie przejechalam i staram sie jak najmniej orzystac z uslug. ale powiem wam ze jak malenstwo bedzie mialos ie pjawic to chyba tam bede robic zakupy.

Do góry