reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

M&L
gorąco witamy!u nas jak u mamy :-D a nawet lepiej
może napisz coś więcej o sobie, swoim eM . . .

anisen
dzięki za przedstawienie info o depo.słyszałam o tych zastrzykach coś kiedyś ale nie znałam nazwy

michalina
dzięki
ja też zawsze takiego chciałam, od małego, no i się doczekałam :-D
jak ma cie to uspokoić to chodź na wizyty z usg nawet co tydzień. to przecież normalne że się martwisz. ja też bym się martwila. tak długo czekalas-czekamy na ten cud . . .

sylka
ja też bym takie mieszkanie chciała. 3 pokoje -salon kuchnia może być razem nawet, osobno nasza sypialnia nawet malutka z łóżkiem komoda i tv :-D oraz pokój dla dzieci taki duuuży

Nuuuśka
nie obrazisz się jak michalina poczęstuje mnie ta twoja sałatka :-D
bo też bym zjadła
a w tym allegro to wiesz może rzeczywiście babka mówi prawdę. ja też nie miewam problemów ze sprzedającymi a jak jest coś nie tak z towarem to zawsze wszystko jest załatwiane po mojej myśli.
mój za to jak czasem zerknie mi przez ramie to pyta : to wy o takich pierdołach tu piszecie :eek:

patu$ka
a ty jakie miałaś problemy na allegro?opowiedz
bo ja kiedyś dostałam zepsuty zegarek, potem odesłali mi ten sam twierdząc że jest ok i się strasznie zdenerwowałam i mówiłam że już nigdy! ale potem wysłali mi nowy i mam dwa-zepsuty i dobry :-D
wiesz to jest sklep i ty masz swoje prawa o które trzeba walczyć a jak nie to skarżyć ich i już!coraz mniej jest oszustów . . .

90_natka
no to 3mamy &&&
pięknie tempka szybuje ci w górę

Nuuuśka
no właśnie! michalina ma rację. a może w szpitalu będzie wi fi ! masz tel choć trochę przystosowany do neta?

michalina
trochę będzie jej przykro ale napewno za jakiś czas zrozumie i będzie się cieszyć razem z tobą!daj jej czas :-*
ja też płakałam jak moje kuzynki koleżanki jedna po drugiej zachodziły roniły-przeżywałam to strasznie a teraz moja młodsza o 5 lat siostra bach i jest w ciąży! ja to myślę że to w ogóle wpadka! ale i tak się cieszę na swój sposób za ich szczęście

może i mi za niedługo będzie dane

dziś rozmawiałam z kuzynka która była przejazdem w wawie
ona też bardzo długo starala się o dziecko. niby u obojga wszystko było ok.
udało im się mają syna. teraz chcą mieć drugie ale znów kilka długich lat nic. a niby z medycznego punktu widzenia ona jest pl odna on ma super plemniki. i co?

Ostatnia edycja:
reklama
anuszka, misia dziękuję Wam bardzo :-)
Misia ja myślę, że powinnaś powiedzieć przyjaciółce. Na pewno byłoby jej bardziej przykro jeśli dowiedziałaby się od osoby trzeciej albo sama zauważyła...

misiaczku no ja wlasnie od wczoraj kombinuje jak to polapac, wezme tableta od Oli i mam swoj telefon juz na Nim poustawialam polskie znaki, dzis Łukasz ma sie dowiedziec odnosnie zaladowania internetu. Natka wczoraj pisala ze sa pakiety np za 10zł i 15zł. Ale numer telefonu dam Wam przy okazji bo mimo wszystko uwazam ze powinnismy miec blizszy kontakt :*:*:*
BOZE JA BEZ WAS NIE UMIALABYM WYTRZYMAC DLUZEJ NIZ PARE GODZIN !!
Co do kolezanki, uwazam, ze powinnas jej powiedziec. Bedzie to dla Niej na pewno przezycie ale lepiej zeby oswoila sie z ta mysla wczesniej :blink:takie jest moje zdanie :tak:

anuszka oczywiscie ze mozesz sie poczestowac, o ile misia Ci cos zostawi :-D Ale jak Ola nawet ja jadla ( a ona wszystko co z cebula to feeeeeeee ) to uwazam, ze salatka byla udana :D
Numer posle Wam na priv zaraz zebyscie mialy i prosze mimo wszystko o to samo :*
co do szpitala jeszcze nie mialam okazji dowiedziec sie czy maja tam wi-fi bo ginka by pomyslala - no glupia jakas, na zabieg idzie a internetem sie martwi :-p

sandra powielam zdanie dziewczyn - ja rowniez poczekalabym jeszcze z monitoringiem, uwazam ze teraz jeszcze jest na to za wczesnie.

Ostatnia edycja:
90_natka bardzo się cieszę, że pęcherzyki pękły. Widzę, że tempka ładnie w górze :tak: Porównując ten Twój wykres z poprzednim to różnica jest olbrzymia :tak: Mocno trzymam kciuki &&&&& Będziemy testować podobnie dlatego podwójny stres mnie czeka :szok:

Sandra ja bym poczekała z monitoringiem. Zdrowe pary, którym nic nie dolega starają się po kilka miesięcy, więc spokojnie :tak: Chociaż ja przeczuwam, że to będzie już ostatni cykl starań i 20.06 będą dwie krechy :tak:

Nuuuśka dasz radę! Szybko Ci zleci ten czas i przy okazji troszkę odpoczniesz... My tu będziemy myśleć o Tobie. Na pewno z netem coś da się wykombinować... a w telefonie nie masz?

Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Patu$ka - termin @ 05.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Nuuuśka - termin @ 13.06.
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06

Ostatnia edycja:
Natka- bardzo ładnie ci temperaturka rośnie. :tak:

Sandra - ja tez bym spokojnie czekała, po pierwsze dopiero rozpoczeliście starania a po drugie brałaś anty a po nich czasami potrzeba czasu na unormowanie cyklu. Będzie dobrze!

Dziękuję dziewczynki :-)

Ja chyba jednak będę testować wcześniej. Gin kazał testować w ostatni dzień brania dupka czyli 02.06, żeby w razie czego dupka brać dalej a nie odstawiać. Ale mówił też, że najlepiej żeby to była beta. No ale ten dzień akurat przypada w niedzielę, więc beta odpada. I tak myślę, że zrobię chyba test sikany w niedzielę (ten o czułości 10) i w razie czego w poniedziałek od rana lecę na betkę. Co myślicie?

Początek czerwca będzie naprawdę emocjonujący jeśli chodzi o nasze testowania! Ale się będę denerwować :-D

Też tak myślę by poczekać :) to była tylko taka myśl :zawstydzona/y:
Oj Nuuuśka my bez Ciebie też długo nie wytrzymamy także czekamy na numer tel :-)

A ja dzisiaj mam w końcu wolne, od wczoraj @ tak się rozkręciła, że już nie daję rady, brzuch mnie boli i czasem jest mi słabo, dobrze, że w sumie nie ma takich upałów. Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie ciepłą kąpiel ( ale nie taką bardzo gorącą)
Wieczorem idę na fajną imprezę u siebie w pracy, mamy Noc Robotów :-) pokazy robotów używanych przez policję, AT do rozbrajania bomb itp. :-) Zapowiada się bardzo fajna impreza :-D od 17 do 24 :tak::tak:

reklama
natka zrob tak, jaco prawda odtawilam dufas. i potem szybko zaczelam brac ale mi testy wychodzily negatywne moze za male stezenie hormonu bylo, bety u nas nie robia
a u mnie cos sie porecilo, po 2 dniach podwyzszonej temp,nagle opadla:szok: czemu?? testy owula. negatywny a dzis powinna byc owulacja :dry::-(

Do góry