reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
dziękuję!! I dziewczyny ja nie wklejam tego, żeby Was denerwować!!! Ja chcę Was zarażać!!!! Zwłąszcza że ja jestem przykładem, że czasem trzeba czekać 2 lata, żeby zobaczyć taki cud!!!! Więc nie poddawajcie się!
Ja Was kocham straszliwie i czekam z Wami na ten sam cud!

michalina
supcio focia
to w 8 tc tak już widać?
ja też się tam coś dopatruje :-D

avensis
a ten szpieg to taki ok? :confused:
pewnie nie chcesz pisać!ale to tak nie ładnie no i ja bym miała opory przed wpisami jakbym miała takiego :eek:

Ostatnia edycja:
no jak widać wszystko widać - to jest zdjęcie od gory, jak leży na pleckach :) na monitorze było lepiej widać :) ma głowę, 2 rączki, 2 nóżki i brzuszek (okrągły - po mamusi :D)

Michalinko kochane Ty moje Słoneczko na forum :* :happy2::happy2: prześliczny dzidziuś (teraz to już na fasolkę mi nie wygląda) Naprawdę Bardzo się Cieszę Twoim szczęściem i podejrzewam, że każda z nas będzie w przyszłości wrzucać podobne fotki :tak::tak: Tak więc rozumiemy Cię i wiemy, że po prostu chcesz się z nami podzielić Swoim szczęściem i Cudem :happy2::happy2: i przekazać dobre fluidy całej naszej reszcie, jak tak patrzę na Twoje USG to wiem, że będzie dobrze i warto na to czekać choćby nie wiem jak długo:-):-):-):-)

Narazie @ nadal brak

michalina piękne dzieciątko :*

Avensis szpieg z pracy? Masakra jakaś...

Moniqaa jak tam dziś tempka? U mnie w końcu w górę! Mam nadzieję że jutro gin potwierdzi owulkę...

Sandra a ile już Ci się @ spóźnia? Nie wybierasz się do gina żeby znaleźć przyczynę tego spóźnienia?

mimimoo- trzymam mocno kciuki za badanie synka.

u mnie dzisiaj straszny spadek tempki. Wczoraj 36,9 dzisiaj 36,2 więc czekam teraz niecierpliwie na kolejne pomiary żeby potwierdzić owu. Tak sobie pomyslałam że te ostatnie dwa pomiary mogły wyjść mylące bo przecież przyplatała mi sie ta cholerna jelitówka i stąd mógł mi wyjśc taki wysoki skok temp. na 37 st. Także to moje mierzenie w tym cyklu niezbyt wiarygodne. :no:

Ostatnia edycja:
reklama
happymama
no tak, to mogła być gorączka. ja miałam tak samo kilka dni temu, skok temp ale źle się czułam
więc to może być to . . .
może nie wszystko stracone, jakoś to będziemy odczytywać

miłego dnia
zaraz robię kawę, kto się pisze :p

Do góry