reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
sandra , tak to mogło bys spowodowane tym ze tabletki odstawilas. musi CI sie teraz wszystko uregulowac naturalnie i dopiero organizm zajdzie w ciaze :D w koncu to nasz organizm wie najlepiej kiedy jest gotowy na dzidziusia.
a długo brałaś tabletki?

Bralam rok czasu przed zabiegiem w pazdzierniku, pozniej przerwa, zanim odstawilam na poczatku kwietnia to bralam moze 2 miechy ale stwierdzilam ze to nie ma sensu dluzej czekac, poza tym to lekarz kazal mi znowu brac bo po mimo ze zawsze mialam regularne cykle to niestety byly i sa one bardzo bolesne, pierwsze 2-3 dni najchetniej bym sie z lozka nie ruszala chyba ze do cieplej ( goracej) kapieli

Sandra
ja zawsze w przerwie stosowania anty. miałam dłuższe cykle więc to raczej norma

ja w drodze do pracy :-\
Nuuuśka
zazdroszczę że możesz w pracy tu zaglądać.

:D no to wesoło Nuuuśka macie, my też będziemy :D wczoraj pokazałam Messiemu i Xaviciemu zdjęcie z USG i tłumaczyłam, że to będzie nowy domownik :D ale ich interesowało zdjęcie, ale tylko pod względem zapachowm :D

Sandra ja mialam tak bolesne miesiaczki, ze kilka razy wyladowalam na pogotowiu pod kroplowka (mdlalam z bolu) i zaden lekarz nie byl w stanie mi pomoc, kazdy mówił "po ciązy nie powinna mieć już Pani bóli", a ja w ciążę zajść nie moglam....

Ja też miałam takie miesiączki bolesne, jeszcze za czasów liceum. Normalnie co cykl musiałam być zwalniana z lekcji bo mdlałam.. Leżałam w szpitalu, badali mnie od stóp do głów i nic nie wymyślili.. dostałam tabletki anty, brałam 3 lata i przy nich było lepiej. A teraz okazało się, że prawdopodobnie mam PCO i to powodowało takie masakryczne bóle i długie, nieregularne cykle no i cykle bezowulacyjne - stąd trudności z zajściem w ciążę.

Wlasnie ja z dlugoscia cyklu nigdy nie mialam problemu, tylko pierwszy miesiac lub dwa po odstawieniu anty. Tylko te cholerne bole nie do wytrzymania :-(
Misia ja dopiero teraz zauwazylam, ze ty masz pilkarza w domu :-) moj piech to Tito a kot u rodzicow to Gizmo :-) ciekawe skad mi sie to wzielo ;-)

reklama
ja swego czasu miałam 8 miesięcy jazd góra dół po odstawieniu tabsów. Dopiero po tym czasie mi sie cykle znów uregulowały jak w zegareczku. Wcześniej było: 21 dni, 33, 16 a nawet 49 ;) za kija nie mogłam zgadnąć kiedy @ przyjdzie i od 16 dnia nosiłam w torebce tampony i wkładki ;) Dobrze że to były miesiące kiedy byłam już sama ;)

Do góry