reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Sandra nei bede cie pocieszac bo widze jakie masz zdrowe podejscie do tematu. Lepszy taki wynikni z ja domowy test pozytyw a za trzy dni krwawienie. najwazniejsze ze nie zalamujesz sie!

reklama
Wiecie co poczekam az wszystkie zafasolkujecie i stworzymy sobie watek mam znajacych sie ze staraczek kwietniowych 2013. NA styczniowkach 2014 jest tak gwarno ze nie chce mi sie tam pisac za bardzo, polubilam Was a po za tym wole mniejsze grono, tak mi razniej cokolowiek osobistego napisac tutaj jak juz wiem ze jestescie takimi dobrymi kobietkami, zawsze wesprzecie, poprawicie humor. Takze zostaje tu z Wami i czekam na Was kochane :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

sylka- ja myślę że nawet jak już wszystkie zaciązymy a zaciążymy wszystkie na pewno to będziemy sobie tu pisać dalej w tym wątku:tak::-)

Boli prawy jajnik, objawy owulkowe:-)
Bardzo sympatycznie na tym wątku i ja też nie zamierzam się stąd nigdzie ruszać, pomimo "szpiega" z mojej pracy, który namiętnie śledzi każdy mój wpis. Pozdrowienia dla zainteresowanej koleżanki:-)

Ja również pozdrawiam zainteresowaną koleżankę :-) . Jutro mnie za bardzo nie będzie na forum, niestety praca od 9 do 17 a w domku koło 18 :) Ale mimo wszystko postaram się wejsć :tak:

reklama
sandra nie pocieszam. wiem jak musisz być zła teraz....

a jak wiecie ja prowadzę ciążę u dwóch lekarzy - z NFZ i prywatnie (najpierw się oczywiście dowiedziałam od koleżanki położnej, że usg można często powtarzać). I tak byłam dziś u tej swojej prywatnej (bo ona L4 mi daje) i słyszeliśmy bicie serduszka.... popłakałam się. I babeczka tak fajnie ustawiła USG, że widziałam 2 rączki, 2 nóżki :D I powiedziała, że rokuje wszystko dobrze :)

misiek.jpg

Załączniki

• misiek.jpg
    misiek.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 47
Do góry