reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

hej dziewczynki :*

avensis szpieg w pracy :-D ale jak to zwyklam mawiac - tylko sie cieszyc bo swiadczy to o tym, ze swoje zycie ma strasznie nudne, a Ty jestes tak zaje**** ze musi interesowac sie Twoim :happy2: Pozdrawiam rowniez kolezanke szpiega :wściekła/y:

misia alez piekna dzidzia !!!! cudowna !!!! :-):-):-D Strasznie sie ciesze ze wszystko w porzadku Sloneczko Kochane Moje :*:*:* Masz ode mnie wysciskac te dwie raczki, dwie nozki i cala reszte:-D !!!!! I powiedxz ze to od Cioci Agnieszki ! :-)

sylka Kochana :* Ja tez nie ide na inne watki na pewno bo nie lubie tlumu na forach. Wole bardziej kameralne rozmowy w mniejszym gronie :happy2: My na lutowkach mamy juz swoj watek zamkniety i super sprawa powiem Ci :)

mimimoo trzymam kciukaski za badania synusia, my dzis na kontrole do okulisty jedziemy na 16.00. Tez jestem ciekawa co mi powie :X

reklama
dziewczyny, jesteście tak kochane, że znów się wzruszyłam i poryczałam jak czytam co piszecie :)
Sadra powinnaś pójść do gin czemu ta @ się spóźnia - bo jak nie ciąża to cholera czemu??? tylko idź do jakiegoś normalnego gina!!!!
Mimimo daj znać jak oczka po wiycie i też ma nadzieję, że to może alergia na coś a nic poważnego!!! na pewno tak jest!!!!!
Nuuśka a jak dziś Twoje samopoczucie?? co poroabiasz???

ja dziś będę w domu odwalać robotę

Tak zaczełam sie zastanawaić nad czymsz.... jakie macie mieszkania?? ja mam 46 m2, sypialnia i salon z aneksem. mam 2 koty. czy my sie pomiescimy jak sie maluszek urodzi??? o zmianie mieszkania na wieksze nie ma mowy i tak ledwo dajemy rade kredyt placic....

90_natka tempka w górę :tak: Wreszcie mąż sobie odpocznie :-D
Podeszła lekko bo lekko, ale przecież nie musi od razu nie wiadomo ile :tak: Zresztą ja normalnie w drugiej fazie mam niskie temp. Tak więc jeśli jutro będzie to samo lub podobnie to jest OK :tak:

Michallinko dzidziuś śliczny :-D Czekam na kolejne fotki :-D

Mimimoo to będziemy testować razem :tak: Muszą być dwie krechy, ja to wiem :tak:

michalina
dacie radę
jak dzidzia będzie większa np pójdzie do szkoły to zawsze możecie przenieść się do salonu a jemu oddać sypialnie.teraz jak się urodzi to powinna być blisko was.
moi znajomi tak mają.a syn na już 1,5 roku.a może wtedy już będzie wam łatwiej zmienić na większe?

my mamy psa i wynajmujemy kawalerkę która ma 23 m i kuchnię w przedpokoju! co ty na to?

Ostatnia edycja:
misia my mamy okolo 48m2 nawet nie wiem dokladnie powiem Ci :X
Kiedys byly tam trzy pokoje ale poprzedni wlasciciele zburzyli scianke pomiedzy salonem a sypialnia do polowy i utworzyly sie trzy z czego jeden jest do polowy ze tak powiem, ale bardzo fajnie to wyglada bo dzieki temu zyskalismy miejsce na stol do "jadalni". do tego kuchnia, lazienka, Oli pokoj i balkon.
Jak dzidzia sie juz pojawi,lozeczko bedzie w sypialni, kiedy juz podrosnie, chcemy sie przeniesc do salonu a w sypialni gdzie drzwi nie ma tylko jest ta polowa scianki, wstawimy drzwi i zrobimy pokoik dla dziecka. Bedzie wielkoscia mniej wiecej taki sam jak Oli, co prawda malutki niestety ale bedzie :)

Ostatnia edycja:
my nie mamy pewności czy chcemy zostać na zawsze w wawie dlatego nie kupujemy mieszkania bo pewnie zdecydowalibyśmy się na jakiś kredyt -raczej napewno ale u mnie problem jest ze zdecydowaniem się na coś !
a wy macie rodzinę w wawie?
w rodzinnym mieście miałabym gdzie mieszkać (też małe mieszkanie 35m) ale tam pracy nie ma :eek:
jak się dzidzia pojawi to się okaże, może coś w końcu postanowimy

Haha mąż odpocznie mówisz Moniqaa? :-D to trzymam kciuki żeby jutro tempka ładnie jeszcze w górę poszła :-)

michalina my też mamy małe mieszkanie, też się zastanawiałam czy się pomieścimy jak już się uda i maluszek się pojawi :-D ale musi być dobrze przecież ;-) damy radę :-)

a ja wlasnie dostalam wezanie na policje w charakterze swiadka z pracy (Bank)... i musze jutro na 12sta pojechac. nie wiem po co bo nawet nie pamietam sprawy.

reklama
3 mam kciuki za badanie synka :)
Misia ja mam mieszkanie 47m 2 pokoje, kuchnia i Lazienka, my dwoje no i pies :) na poczatku dzidzia bedzie z nami w sypialni, a pozniej sie pomysli :)
Kochane co do @ to nie ma sensu isc chyba do lekarza bo wydaje mi sie ze wlasnie zawitala, jak wroce do domu to poprawie sowaczki :-)
Tak sobie mysle, ze kilka czynnikow moglo spowodowac opoznienie, po 1 odstawienie pigulek w kwietniu, 2 moja decyzja ze to juz czas na potomka, 3 stres po wizycie u tego pseudo lekarza. Wizyte u gina mam 4.06 czyli kolo owulki :)

Do góry