reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Anuszka pomodle sie zeby wszystkie sie zaplodniły.
Anisen
kochamy Cię mocno
Moniczko kciuki dzis za Was &&&&&&&&&&
melponea
Fanka BB :)
Halo!
Ja Was podczytuje i z Wami sie denerwuje
Moniqaa, mam nadzieje, ze juz rozpakowana??? Ilez mozna?kurcze no!
Anuszka, byle do soboty! Pobrano 4, jezeli 4 sie zapoldnia to ile Ci przetransferuja? Cos mi sie obilo o uszy, ze 1 w programie rzadowym?ale szybko to wszystko poszlo! Jak nastroj? Wazne, zebys wierzyla, ze sie uda!
Natka, czekam na serduszko dzisiaj! Jak sie czujesz? Mdlosci Ci dolegaja?
Anisen, podziwiam Cie z trojka maluchow! Jeszcze budowa na glowie, aaaa!
A u nas bez zmian, nie wiemy co robic :/ prawdopodobnie jednak tu zostaniemy, ale ja jak najszybciej poszukam innej pracy zeby przynajmniej jedna wyplate zabezpieczyc. Takze niestety termin macierzynstwa sie przesuwa w czasie do tego 30stka mi wkrotce stuknie i powoli lapie dola
Ja Was podczytuje i z Wami sie denerwuje
Moniqaa, mam nadzieje, ze juz rozpakowana??? Ilez mozna?kurcze no!
Anuszka, byle do soboty! Pobrano 4, jezeli 4 sie zapoldnia to ile Ci przetransferuja? Cos mi sie obilo o uszy, ze 1 w programie rzadowym?ale szybko to wszystko poszlo! Jak nastroj? Wazne, zebys wierzyla, ze sie uda!
Natka, czekam na serduszko dzisiaj! Jak sie czujesz? Mdlosci Ci dolegaja?
Anisen, podziwiam Cie z trojka maluchow! Jeszcze budowa na glowie, aaaa!
A u nas bez zmian, nie wiemy co robic :/ prawdopodobnie jednak tu zostaniemy, ale ja jak najszybciej poszukam innej pracy zeby przynajmniej jedna wyplate zabezpieczyc. Takze niestety termin macierzynstwa sie przesuwa w czasie do tego 30stka mi wkrotce stuknie i powoli lapie dola
Anisen
kochamy Cię mocno
Mel ja pierwsze urodziłam mając 32 lata. teraz mam 36 i troje łobuzów Chciałam do 40 zdążyć
Bratowa męza pierwsze mając 23 lata, teraz ma 37( w czerwcu skończy 38) i dalej tylko to jedno. Już sie starają 15 miesięcy i nic, a wcześniej sie nie starali ale też nie zabezpieczali, chyba ze 4 lata. Ona ma stres bo do 40 już niewiele jej zostało.
Bratowa męza pierwsze mając 23 lata, teraz ma 37( w czerwcu skończy 38) i dalej tylko to jedno. Już sie starają 15 miesięcy i nic, a wcześniej sie nie starali ale też nie zabezpieczali, chyba ze 4 lata. Ona ma stres bo do 40 już niewiele jej zostało.
Mel hej :-) dawno się nie odzywałaś :-)
U mnie w miarę, raz czuję sie lepiej, raz gorzej. Mam nadzieję że dziś na wizytce usłyszę same dobre wieści...
Co do Was to nie martw się, na pewno zostaniesz mamusią!
Moniqaa czyżby Mały już był z Wami? :-)
U mnie w miarę, raz czuję sie lepiej, raz gorzej. Mam nadzieję że dziś na wizytce usłyszę same dobre wieści...
Co do Was to nie martw się, na pewno zostaniesz mamusią!
Moniqaa czyżby Mały już był z Wami? :-)
reklama