reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Czesc dziewczyny, dawno nie pisalam, ale zagladalam co jakis czas.
Ja od 3 tyg jestem w szpitalu bo mam cholestaze i musze tu zostac do rozwiazania, ktore planowane jest po Nowym Roku. Ale czujemy sie z maluszkiem dobrze.

Natka
widze ze wielka niewiadoma ale mam nadzieje, ze bedzie prezent swiateczny :biggrin2:

Happy
jak sie czujesz u Ciebie tez juz coraz blizej rozwiazania, jak bedzie mial na imie dzidzius?

Michalina a u Ciebie jakies oznaki porodu , jak mala Wiktoria? Czekamy na dobre wiesci z porodowki.

Moniqa
jak zagladasz to daj znac co u Was.

Anuszka kciuki za udany zabieg w styczniu.

reklama
Dziewczynki z okazji Świąt Bożego Narodzenia zyczę Wam rodzinnej atmosfery przy wigilijnym stole, a w Nowym Roku spełnienia tego największego marzenia! :*

Tradycyjnie, jak co roku,
Sypią się życzenia wokół,
Większość życzy świąt obfitych
I prezentów znakomitych.
A ja życzę, moi mili,
Byście święta te spędzili
Tak, jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu,
Idąc na spacer do lasu,
Może w gronie swoich bliskich,
Jedząc karpia z jednej miski,
Może gdzieś tam w ciepłym kraju
Czując się jak Adam w raju,
Może lepiąc gdzieś bałwana,
Jeśli śniegiem ziemia zasypana.

Szczęścliwych i pogodnych Świąt oraz spełnienia marzeń !

Michalina urodziła córkę 25.12!
Chwale się ja bo pewnie nie będzie miała czasu żeby tu wpaść w najbliższym czasie.
Świąteczny prezent.

Hej :*

Anisen u mnie bez zmian- tzn. tak jak mówiłam że na pewno nic z tego tak też się stało. @ dziś się pojawiła.

Anuszka no to michalina miała fajny prezent.

Jak tam po świętach dziewczynki?

reklama
Do góry