reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anisen no właśnie nie biorę już dupka, ostatnią tabletkę wzięłam w piątek rano. I dziwię się że po odstawieniu temperatura nie spadła a poszła w górę. Może jest jeszcze nadzieja...

Anuszka nie byłam na becie , nie mogłam wyjść z pracy a popołudniu u mnie nie robią :/

reklama
Natka, trzymam dalej kciuki! Ja tez biore udzial w konkursie na pokrecony wykres ;) ale my przez te antybiotyki to w tym cyklu sie nie staralismy wiec malw szanse, ze moj wykres to ciazowy. Za to u Ciebie spore szanse sa! Najgorsza ta niepewnosc. Sciskam mocno!
Anuszka,
Jak to moja mama mowi jak nie urok to sra.czaka...ale warto najpierw tak jak dziewczyny mowia kamienie wyleczyc, potem mozesz zalowac jezeli inv sie powiedzie a Ty wyladujesz na stole operacyjnym :(

Mel fajnie że znow nanosisz temperatury na enpr :-) a wiesz jak to mowia- te "niestarane" cykle czesto są szczęśliwe :-) trzymam kciuki :*

Mel, na jednej becie już byłam i wyszła negatywnie. Na razie nie mam opcji wyjsc z pracy bo terminy nas gonią a popołudniu nie pobierają u mnie krwi :/ pozostaje tylko czekać i ewentualnie robić testy "sikacze"..

reklama
Tak, dziś robilam i jest cień drugiej kreski ale nie wiem czy czasem test nie jest wadliwy bo na teście yej firmy miałam już kiedyś bledziocha a @ i tak przyszła :-(

Do góry