reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Kinga na wlasna reke nic nie bierz niby luteina jest na podtrzymanie ale nie iwadomo jak reaguej na nia kobieta u ktorej jest wszystko ok.

Mijemy nadzieje ze nie bedziesz musiala jej brac i organizm sam sobie poradzi.

reklama
Kinga
skoro kiedyś dostałaś już luteine to dlaczego tzn z jakiego powodu?
Bo ja mam niski poziom progest. i też biorę.
I mi lekarka powiedziała że jak będzie ciąża to mam sobie od razu zrobić badanie progesteronu i z tym wynikiem do niej zadzwonić. Wtedy ona mi powie czy mam brać luteine i ile. Więc może nie lekceważ tego . . . Bo może jak kiedyś miałaś zalecana to teraz też jej potrzebujesz.
Aaa i taka ciekawostka, moja lekarka mówiła że tą pod język można też brać dowcipnie wtedy wchłania się szybciej tam gdzie trzeba :-D

Kinga gratulacje!!!! Super!!!

Hej dziewczyny, nie bylo mnie kilka dni, bo od paru dni gorej sie czulam, ale powoli wracam do siebie..bole krzyza mi strasznie dokuczaly..

pati, sciskam kciuki!!
kinga, na wlasna reke to raczej nic nie bierz!

a ja juz w Norwegowie, pogoda nawet w miare (nie pada), no i kisze sie dzisiaj w biurze. A korki rano byly okrutne, poltorej godziny jechalam! eeeh!

kingax na pewno wszystko bedzie dobrze, ale na wlasna reke jak pisza dziewczyny nic nie bierz bo tylko mozesz zaszkodzic sobie i dzidzi.Poczekaj, lec na betke i umow sie na wizytke :tak:

mel a co robilas w Katowicach bo nie doczytalam ? u ginka bylas czy z tym juz czekasz na Dubaj ? :happy2:

sylka Ty juz masz kochana taki czas, ze dzidzia bedzie dawala sie we znaki i wszystkie odczucia z Nia zwiazane. Mam nadzieje, ze dolegliwosci szybko ustapia i nie beda Cie juz meczyc :*

Ostatnia edycja:
nuuska, ja moze bym i sie skusila na wizyte u ginka, gdybym tylko byla jakos w okolicach owulacji, a ja bylam w czasie @ wiec bez sensu. Zdecydowalismy sie wszystkie badania zrobic u Arabow. Juz nawet klinike wybralam :) jak tylko sie tam na miejscu ogarniemy to umowie nas na wizyte. A Was bede informowac na biezace jak oni podchodza do takich spraw :)

Dzieki dziewczyny za kciuki. Jestem juz w domu.

Jajowody DROZNE kontrast pieknie plynal, bolalo tylko zakladanie kulociagu sam zabieg bezbolesny. Bol porownywalny do miesiaczkowego.

Jutro jade podejrzec pechole moz eowulka bedzie w tym cyklu. W kazdym razie mamy dzialac z Ł. Reszta szczegolow jutro na wizycie.

Pewnie odczekamy dwa cykle naturalnie a jak sie nie uda to w tym roku IuI

Diagnoze: Nieplodnosc pierwotna

reklama
patu$ka uffffff, najwazniejsze ze drozne!!!!!!!!!! CUDNIE!!!!! Trzyałam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj znac co jutro powiedza.

Kinga gratuluję :) mam nadzieję, że przełamałaś zła passę i zaraz mi się dziewczynki posypią :))))
ja brałam w sumie 4 tabletki dziennie luteiny.... ale miałam zaleconą. Myślę, ze nie zaszkodzi lutka, ale po co na siłe brac.

A u mnie dzis odwiedziała Sandra - ślicznie wygląda w nowej fryzurze i moja Wiktroai dostała swoje pierwsze buty!!!!! Jutro zrobię zdjęcie i wstawię :)))

Do góry