reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Pati ciesze sie ze wszystko jest dobrze :)

Ja juz w pracy jestem, ale mialam rano straszne problemy ze wstaniem, chciaz wczoraj polozylam sie w miare wczesnie bo juz kolo 21 padlam jak betka

Dzieki kochana :-) przepraszam ze wczoraj nie odp ale tak jak napisalam powyzej, padlam o 21 i sama nie wiem kiedy to ja zasnelam, noc minela za szybko i rano dobudzic sie nie moglam. To ja bardzo dziekuje za zaproszenie :-D ciesze sie bardzo ze drobiazg sie podobal :)

Ostatnia edycja:
reklama
Sandra
ja dziś też miałam problem ze wstawaniem a szybko poszłam spać. Poprostu zmęczenie materiału tak myślę.

Michalina
a ze mną spotkać się nie chcesz
foch

a my w drodze na śląsk

to chyba jakis taki dzien, bo ja tez poszlam spac po 21 a wstalam jakos po 8 :)
anuszka, w odwiedziny? :)
sandra, nie bede prosic o zdjecie, ale opisz no ta fryzure!

ja w ubieglym tygodniu pierwszy raz trafilam na mezczyzne, nigdy mnie chyba facet nie obcinal, a tu takie cudo na glowie! Wyszlam mega zadowolona! Tylko byl troche dziwny, tzn. ja mu powiedzialam mniej wiecej co chce a ten mi powiedzial, ze tak jest bez sensu i najlepiej jak bedzie tak i tak. Tylko w sumie z tonu wynikalo, ze to nie ulega dyskusji. Ale facet mial racje :)

Wiesz co wrzuce wam zdjecia wieczorkiem bo teraz nie mam jak bo od 6 w pracy siedze :) troche skrocilam wloski, wycieniowalam z przodu, troche objetosci zdjete by sie lepiej ukldaly, grzywka prosto :)

Dobrze ze nie tylko ja mialam problemy ze wstaniem, tylko ze ja wstac o 4 musialam, ale zwleklam sie dopiero o 4.20 bo mialam ochote tel za okno wyrzucic

Udalo mi sie przez tel zrobic album ze zdjeciami na moim profilu i tam sa fotki

Ostatnia edycja:
anuszka, no tak!! zapomnialam:zawstydzona/y:
sandra, ale z Ciebie piekna kobitka!!! slicznie Ci w tej fryzurze!!!jak dla mnie moglabys jako aktorka pracowac :)
jeszcze dopisze, ze gdybym to ja wstawala o 4 rano to na pewno zadnych zdjec bym nie umieszczala :-) pewnie wygladalabym jak zombi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
heja! Odespalam sobie wczorajszy dzien i glupiego jasia. Za godzinek lece podejrzec jajcolki moze owulka sie ukroi w tym cyklu :) A jak nie to trudno pewnie znowu sie postymulujemy.

Do góry