reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

witajcie dziewczynki!

oj mnie doskwiera brak czasu, rok szkolny się zaczął i laba się skończyła. Po za tym mam jakiś dziwny ból w lewym ścięgnie i promieniuje po wewnętrznej stronie ud więc staram się leżeć ile wlezie bo przy chodzeniu boli!. Muszę pogadać o tym z ginkiem ale wizyta dopiero za 10 dni.

Patuśka- super że wszystko jest ok.

Kinga- gratuluję! ja bym luteiny na własną rękę nie brała.

reklama
hej hej :)

mel mam nadzieje, ze Dubaj-owskie wiesci beda same dobre, i za to bede trzymac kciuki. Kiedy dokladnie sie tam przenosicie ?

anuszka babolku co u Ciebie ? Ile jeszcze musisz czekac, na wyniki ze szpitala ?

misia jak sie czujesz Kochana ?? :happy2: mam nadzieje, ze u Ciebie nie tak jak u sylki i samopoczucie troszke lepsze :* U mnie raczej nici w tym cyklu z fasolci, raczej nie wcalilismy sie w czas odpowiedni jak sadze :zawstydzona/y: ale trudno.

nuuska, my juz niedlugo, za 3 tyg wsiadamy w samolot :-) a jeszcze tyyyyle do zalatwienia! mysle, ze tam moze cos ruszyc, wiecie, cieplutko, mniej ubran czlowiek nosi, od razu ma lepszy nastroj itd :) mam bardzo dobre przeczucia co do naszego wyjazdu.
A ja zmykam dziewczynki paczki smazyc, bo gosci mamy wieczorkiem :)

Misia jaka ja tam bidula, ze musialam do Ciebie jechac :) mnie to bardzo odpowiadalo :) nastepnym razem zaprosze Cie do siebie razem z mezulkiem :) ich gdzies wyslemy a same poplotujemy sobie :)

Witaj happy :) no tak szkola sie zaczyna i wiecej roboty, ale mam nadzieje ze starszy syn ci pomaga :)

mel jak patrze na Twoj cykl terazniejszy i poprzednie, to widac roznice, mam nadzieje, ze cos zaczelo Ci sie normowac. A moze to zasluga niepokalanka ? :) Bierzesz go od poczatku @ tak ? :blink:

hejka ja po wizycie.

USG trzy razy mi robil bo ja uwazalam ze cos jest na praywm jajniku i byl jeden 9.3 a na prawym 6 mm ale kazalam mu jeszcze raz zobaczyc prawy i fakt schowal sie pechol uwaga 23.6 mmgranicy pekniecia takzew mam nadzieje ze peknie :) Chlopa za nogi dzis wtargam na lozko

reklama
Ja nie wiem jeszcze czy i kiedy bede testowac, moze za tydzien w niedziele jesli @ nie przyjdzie, czyli 15.09, napewno nie wczesniej, dopiero jak sie nie pojawi
Ja kompletnie nic sie w tym cyklu nie nastawiam, cale szczescie nie mam w domu zadnych testow, by mnie cos kusilo, a kasa poszla na inne wazniejsze rzeczy

Ostatnia edycja:
Do góry