reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Babeczki trzy
Piękne tempki w górze!
3mam &&&

Nuuuśka
Super że tak obserwujesz swoje ciało, no zobaczymy co z tego wyjdzie. Wtedy będzie można mówić czy to objawy na II czy @.
Ale każdy cykl jest inny. Widzę sama po sobie. Raz boli tak, raz inaczej. Raz bolą (.)(.) a raz nie.
Czasem na owu mam ból, czasem po pojawi się śluz. Staram się wsłuchać w swój organizm ale jakoś tak różnie się zachowuje i czasem go nie rozumiem.

A my w drodze na długi weekend na podlasie. będzie fajowo. Spotkanie ze znajomymi z młodych lat.
Teraz noc w Białymstoku a potem wieś, las, zalew . . . Grzyby i miejmy nadzieję że jakiś wek z tego wyjdzie :-D:-D:-D:-D:-D chociaż będziemy w pokoju ze znajomymi ale może uda nam się w jakiejś kukurydzy :-D:-D:-D
Nuuuśka
Pamiętasz ?
Już za niedługo będziemy wiedzieć co z twojej wsi wyszło :oo:

anuszka hahaha taaaaa i jak sie uda to pojdzie fama po forum ze dzieci sie najlepiej robi na polach, pod drzewem :laugh2::laugh2:kukurydzy tez tam bylo pod dostatkiem, po czym jak juz bylo po wszystkim to Ł. stwierdzil ze najlepiej to by bylo miec takie pole kolo domu :-D:-D
Co do cyklu, pewnie ze kazdy jest inny, ale ten jest z cala pewnoscia najdziwniejszy jaki mialam, i pod wzgledem temperatury i objawow.Jak sie nie powiedzie teraz, bede bogatsza o nowe doswiadczenia w obserwacji samej siebie no i oczywiscie seksowania sie na wsi :wściekła/y:

misia ja caly czas trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete :) A co do zelu ktory znalazlas - przerabialam juz ten temat, i dziewczyny szybko wybily mi z glowy wszystkie te lubrykanty. Nie wierze w takie glupoty, zreszta w necie na wielu forach pisza, ze to najlepszy sposob na wyciagniecie kasy i nie osiagniecie upragnionych efektow. Mam nadzieje, ze nigdy nie przyjdzie mi do glowy sprobowac ;-)

Ostatnia edycja:
Nuuuśka piękna tempka.
Co dzień rano w pierwszej kolejności sprawdzam Wasze wykresy :-D
Sandra u Ciebie widzę, że temp. też ładnie się trzyma :tak:
Dziewczyny trzymam kciuki &&&&&&&&&

moniqaa tempka moze i ladna, ale od rana mam bol jak na @ :zawstydzona/y: wiec moje przeczucia sie ulotniaja niestety. Nie wiem, jutrzejszy dzien i piatkowy beda decydujace.
Staram sie o tym nie myslec, bo i tak nic to nie zmieni, nie da sie niestety odczarowac testow zeby pokazaly | |, kiedy maja pokazac | to i tak pokaza :-( kochana powiedz mi w ktorym Ty dniu po owulacji robilas test ?

nuuska, normalnie serce mi wali jak codziennie sprawdzam Twoj wykres! Wyglada bardzo ladnie i trzymam kciuki, zeby tym razem sie udalo!!! moniqa wyszedl pierwszy pozytywny 12 dpo, przynajmniej tyle wyczytalam ze szczesliwego wykresu :)
michalina, daj znac koniecznie co i jak!
sylka, niestety nie pomoge :-(

a u mnie tempka pieknie w gore, ale obawiam sie, ze to dlatego, ze niezbyt dobrze sie czuje, Wczoraj jakies trawy zapylily wiec caly dzien katar ciekl mi z nosa, ale wieczorem znowu bylo mi strasznie zimno, wiec moze jednak jakies chorobsko? :/ kurde, nie przypominam sobie, zebym kiedys tak miala, i to latem.

reklama
Do góry