reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

malina1200 mnie tylko czasem tak jakby rwią piersi, czasem mnie bierze na wymioty i zmienne nastroje, czasami pobolewa w podbrzuszu, i czasem mam wrażenie że coś mi tak jakby "siedzi" w brzuchu.
ależ ty masz już tych objawów jak na tak wczesny stan cyklu;-)

reklama
angela ciężko powiedzieć czy 3 miesiące już coś namieszały w hormonach czy nie :-) to bardzo indywidualna sprawa :-) ale oczywiście to Twój wybór i życzę Ci zeby wszystko poszło po Twojej myśli i żebyś zafasolkowała :-)

Dziekuję :-) Zastrzelcie mnie bo normalnie siedze od 13 na tym internecie i czytam o ciąży . Zaś się nakręcam :(
A co do hormonów to nie wiem czy cos namieszało czy nie , ale zwykle @ miałam tak 5-6 dni a teraz 3 dni i sie zastanawiałam czy to z powodu tabletek czy nie

Długość i intensywność miesiączki może się zmienić przez anty, ale najczęściej wraca do stanu sprzed brania tabsów po 2-3 cyklach od ostawienia jak organizm się "oczyści" :-) chociaż u mnie akurat prawie pół roku to trwało po odstawieniu..

Każdy organizm jest inny i dlatego . Mam taką jedną sytuację ze jednak każdy jest inny . W 7 tygodniu ciąży dostałam lekkiego krwawienia, moja mama uważała że to normalne bo ona jak była ze mną w ciąży też miała @. No ok, minęły 2 dni i krwawienie sie powiększyło nagle rozbolał mnie brzuch i wtedy mama zrozumiala ze coś nie tak. A ja że miałam dość problemów to jakoś nie doszło do mnie że moge poronić. Zadzwoniłam do mojego ginekologa i powiedzał że to normalne. mam sie nie przejmować i widzimy sie za 2 tygodnie na wizycie. No ok, krwawienie nadal nie ustało pojechałam na wizyte do niej i stwierdziła poronienie. Także nie warto sugerować się inną osobą .

Witam się i ja kochane :)
W pon.robilam bete. wyszła 3,4 :( tesgo samego dnia wieczorem dostałam lekkiego plamienia.wczoraj tez delikatnie poplamilam...dzisiaj cisza.Tylko podbrzusze do kilku dni pobolewa,kreci mi sie strasznie w glowie i piersi z sutkami bolą(jak nigdy) :) w pon. chce powtorzyc bete..mam nadzieje ze @ nie przyjdzie a betka wzrosnie.. oj jak bym chciala :)

reklama
angela u mnie już przy następnym cyklu od odstawienia wszystko wrocilo do normy wiec ciężko powiedzieć, ale wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji organizmu. Po pierwszych 2 cyklach można mieć już jakiś odnośnik do dalszego planowania, ale tak zaraz na początku ciężko.
A testy ? Pytasz o owu czy ciążowe ? Polecam przez allegro zamawiac, na pewno wyjdzie taniej niż w aptece, a niczym się ni roznia, oprócz ceny oczywiście. Ja kupuje zawsze zestaw 30 testow owu + 5 ciążowych, wychodzi mnie to 25zł :tak: teraz tylko kupiłam inne owu, bo 20, a normalnie używam 25 ( czulosc ) i były droższe ale bardzo nieznacznie.
anna to trzymam kciukaski, żeby betka przyrosla. To lekkie plamienie jak piszesz, nie było raczej @ wiec jak najbardziej jest duza szansa. A jak tempka ? mierzysz ?

Ostatnia edycja:
Do góry