reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

avensis jasne ze mogą być owocne, według mnie jak najbardziej :) W 11dc wyszedł Ci pozytywny tescior wiec zakładamy,ze owu przyszla po 24h wiec co tu dużo mowic :tak:Nie ma co mowic, tylko trzymamy mocno kciukaski, a ze Nuuuśka już slynie z tego ze przewiduje fasolki ( w końcu bądź co bądź przewidziałam już trzy na Naszym forum) to ja tu nie widze możliwości innego rozwiązania niż tylko na + albo i nawet na dwa ++ :happy2: :* Staraj się nie nawachac zbyt dużo farby, tak na wszelki wypadek :-pStaraj się nie nawachac zbyt dużo farby, tak na wszelki wypadek :-p
Co do kalendarzyka, stosujemy ten sam :) tez od samego początku bazowałam wlasnie na Nim, teraz na razie przystopowalam z racji poprzedniego przesuniętego cyklu. Mi termin według wlasnie tego kalendarzyka wypada na 11-go maja, choć myslac ze owu przesunela się o dwa dni mamy dwie opcje - 11, albo 13

kinga my się nie stresujemy :) po to jesteśmy tu razem tak długo, żeby stresu nie było, a jak tylko się pojawia, szybko znika dzięki nagonkom staraczek :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
ale się narobiło z tymi malinkami :-D chcę zaznaczyć, że moja jest od nazwiska :-) ja testowałam już 9 dpo i wyszła mi bladziutka kreska ale - wierzcie mi bądź nie - już od owu wiedziałam, że jestem w ciąży :-)

Ja mam dzisiaj dopiero 2 dzień po owu :) Już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła testować :)

angelaa, od owu zaczęły mnie dziwnie piersi boleć, nie tak jak na @ nigdy wcześniej mnie piersi nie bolały w tej fazie cyklu - zawsze zaczynały gdzieś na tydzień przed @ stąd miałam podejrzenia, że coś jest na rzeczy :-) a test zrobiłam dzień po tym, jak zupełnie bez powodu wszystko, co mąż robił mnie okropnie denerwowało :-D teraz mnie brzuch od wczoraj jak na @ boli i się boję, czy nie przyjdzie... może za wcześnie się ekscytuję fasolinką?

Dziekuje dobrze sie czuje :) wczoraj poszłam spać o 19 i spalam do 8 rano i od 12 znowu pospalam i pewnie za chwile znowu zasne.. Ale mdłości brak i biorę kwas i ten duphaston.michalina a na kiedy tobie wyznaczyli poród? Dziewczyny następna wizyta w poniedziałek i będzie zdjatkoz samego rana:))

Acha rozumiem :) Ja się zastanawiam czy mój mąż nie będzie po mnie krzyczeć że robie testy ciążowe, bo sie potem za bardzo tym "podniecam" a nic nie wychodzi z tego . Cały czas mi wmawia ze mam czekac jak pojde do gina i chyba mi sie wydaje ze do póki nie załapie dobrze płatnej pracyo ( bo narazie to mam że pożal się boże) to nici z dziecka (czasem mam takie odczucie) nawet nie wie do konca o odstawieniu tabletek, bo mówiłam że jeszcze pare tabletek wezme i odstawie a odstawiłam przy 17 tabletce a powinnam przy 21. Troszke go okłamałam :(

angelaa, mój widział 3 testy i wciąż słyszę: "trzeba poczekać, aż nie dostaniesz @, a tak w ogóle to aż nie pójdziemy do lekarza". Faceci chyba tak mają :-) ja w sumie też chyba muszę trochę mniej się "podniecać". A z sytuacja zawodową u mnie też nie najlepiej więc uszy do góry! Mam nadzieję, że nie będę tyle spać, co moja imienniczka :-)

Nuuuśka--> obyś była prorokiem i obyś miała rację i obym 10 maja pochwaliła się II kreskami na teście ciążowym:tak:
Zjedliśmy pyszny obiad, do tego lampka czerwonego wina (mam nadzieję, że nie zaszkodzi) i teraz M już leci z wałkiem, a ja odpoczywam.

reklama
To nie jestem chociaż sama :) z resztą poczekam do @ jak nie będzie to mu powiem że to chyba źle tabletki działały i pozwoli mi zrobić test :-) Mąz jest w przekonaniu że dopiero pare dni temu odstawiłam a gin mówił że od razu po odstawieniu nie idzie zajść, ale wierze że sie uda ponieważ talbetki brałam tylko 3,5 miesiąca :-)

Do góry