reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

angelaa_w ja odstawilam równo miesiąc temu i słyszałam ze zaraz po odstawieniu jest napedzona owulacja i wtedy mozna zajsc szybciej,prawdopodobnie kobiety które maja problemy z zajsciem stosują terapie hormonalną anty i niektórym zaskajuje juz nawet w pierwszym cyklu staran:) mam nadzieje ze i mi sie uda,zostalo mi jakies 3,4 dni do @,mam bole podbrzusza jak by lada moment miala zaraz przyjsc ale w poprzedniej ciązy tez mialam bóle ale @ nie przyszła:-)

reklama
a masz jakies jeszcze inne objawy? ja to mam czasami wrazenie jakby mi sie w glowie krecilo,tyle ze to jest tak bardzo delikatne ze mam wrazenie iz sobie tylko to wkrecam

avensis ja Ci mowie ze będzie dobrze zobaczysz :)

My po obiadku i godzinnym spacerku, Ł. poszedł jeszcze pobiegać a ja z Olka oglądamy bajki :-Da co :-)

angela fakt jest taki, ze hormon to hormon, niezależnie ile go bierzesz. Wszystko zależy niestety od organizmu,bo każdy reaguje inaczej. Ja jestem po 8-letnim braniu anty i tak jak cykle o dziwo jak w kalendarzu co 28dni, nie licząc ostatniego rozhulanego tak niestety dzidzi jak nie było tak nie ma.

malina no ja mam termin @ na 11 lub 13 maja wiec Komunie Olki będę chyba przezywac podwojnie. Baaa potrojnie, na bank co chwile będę biegac do wc przekonana ze @ już przylazła.

malina1200 mnie tylko czasem tak jakby rwią piersi, czasem mnie bierze na wymioty i zmienne nastroje, czasami pobolewa w podbrzuszu, i czasem mam wrażenie że coś mi tak jakby "siedzi" w brzuchu.

Dokładnie :) Nie uda się w tym cyklu to w czerwcu przyznam się ginekologowi że zrezygnowałam z tabsów i chce maleństwo , na pewno pomoże :-)

Dziewczynki po tabsach anty jest większe prawdopodobieństwo ciąży mnogiej, ale też niektórzy ginekolodzy zalecają min 3 miesięczną przerwę przed starankami po odstawieniu żeby gospodarka hormonalna wróciła do normy. Ja osobiście brałam anty przez 3 lata ale odstawiłam już ponad 2 lata temu :-)

Czy mnoga czy nie , ważne że będzie :) . Mi sie wydaje że mój organizm chyba sie do tabsów nie przyzwyczaił bo brałam 3 miesiące i przyznam że nie zawsze o tej samej porze, raz o 18 raz o 20 i to różnie bywalo :baffled:

reklama
aleście naprodukowały tutaj pod moja nieobecność :)

ja się już nie nakręcam i nie wyszukuję sobie objawów bo zwariować można naprawdę. Zamówiłam testy ciążowe na Ebayu, w sumie mogłabym już testować 06.05 :) zamówiłam przy okazji testy Owu do kompletu w razie gdyby się nie udało teraz to w przyszłym cyklu zamierzam użyć tych testów.

Do góry