reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Mimimoo , Agaawa wszystkie chyba przezylysmy cos co Nas wzmocnilo i jak widze kazda z Nas przeszla swój dramat niestety :-(
mimimoo co się martwisz, w swieto będziesz testować :-) oby okazało się szczęśliwe. I gadzina @ na pewno nie przyjdzie, co jak co,ale Nasza kwietniowa statystyka napawa mnie duma we wszystkie strony :tak:

anuszka no i takie wlasnie weekendy sa najprzyjemniejsze :) odpoczelas na pewno i odstersowalas się od wszystkiego. Ja już czekam na wakacje, w tym roku mamy urlop od ostatniego tygodnia lipca po koniec pierwszego tygodnia sierpnia, w planach sa mazury, i ciesze się bo wiem, ze odpocznę, a tego mi trzeba bo coraz więcej zamętu w pracy :S dziś myslalam, ze oszaleje, ale za każdym razem pojawia mi się przed oczami taki wielki napis - STOP i resetuje się od razu, ze tak nie można, bo jak się będę stresic to mi się znowu wszystko poprzesuwa ;X

Ostatnia edycja:
reklama
Mimimoo rzeczywiście już niedługo :tak: To trzymamy mocno zaciśnięte kciuki &&&&&&&&&&&

To jeszcze ja zrobię małe uaktualnienie:

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg 296 :)
10.04.2013 - Aka85 - są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB
12.04.2013 - Marce_la - wynik pozytywny :) hcg 11.04 = 1 24.3
13.04.2013 - Patanka - jest bladzioch, czekamy na wynik hcg
14.04.2013 - Ananaska - są dwie kreski :)
20.04.2013 - Malinka41 - są dwie kreski :) hcg 16.04 = 37,68, 25.04 = 1487
18.04.2013 - Michalina_ch - dwie krechy :)
19.04.2013 - Anneeczka - dwie kreski :)
21.04.2013 - Agaawa - @
22.04.2013 - M_i_a90 - @

22.04.2013 - Papalo
23.04.2013 - Oliwia1 - jest druga kreska :), hcg 24.04 = 72, 27.04 = 223
25.04.2013 - Tygryseczek - @
26.04.2013 - Pegas - są dwie kreski :)
28.04.2013 - Ailatan1987
30.04.2013 - 90_natka
- czekamy na @
30.04.2014 - Dżina
01.05.2013 - Mimimoo
05.05.2013 - Patu$ka
08.05.2013 - Happymama82
08.05.2013 - Moniqaa
(przerwa ze względu na leki)
10.05.2013 - Anuszka
10.05.2013 - Nuuuśka
12.05.2013 - Avensis
18.05
.2013 - Sandra_best
23.05.2013 - Agaawa
??.05.2013 - Anna2101
??.05.2013 - Carolina84
??.06.2013 - Kasiawr

Nuuuska- wiele w zyciu wycierpiałaś , dzielna babeczka z Ciebie! Dobrze że teraz jesteś szczęsliwa.

ja też miałam ciężkie dzieciństwo....dlatego zawsze chciałam założyć swoją rodzinę, chciałam żeby była duża i kochająca się. Jestem dumna z siebie że udało mi się to osiągnąć. Że wyszłam z domu jak miałam 18 lat bez niczego i z pustym sercem...a teraz mam wszystko i serce po brzegi wypełnione miłością :)

u mnie 18 dc..jeszcze trochę i się okażę. Ja już szybko będę wiedzieć czy będzie sens testować czy nie. Zbliżająca się @ zawsze daje mi wcześniej wyraźne znaki.

mimimoo - to trzymam kciuki za testowanie niebawem.

Niuuśka, nie potrafię sobie nawet wyobrazić jakie piekło przeżyłaś. Jak dobrze że w końcu trafiłaś na mężczyznę, który zasługuje na kogoś tak wyjątkowego jak TY!

kto się zna na wykresach proszę o opis mojego. bo niby wiem co i jak ale to nijak się ma do moich boli i braku śluzu. . . :p
dziś znów 36,8 ale nie zdążyłam nanieść na wykres

Kurde kiedy ja was nadgonie czytać :’(

anuszka ja się nie znam zbyt dobrze JESZCZE na wykresach:tak:jednak cokolwiek by nie było i kiedy, niech tempka teraz pięknie idzie do góry !
A u mnie w tym miesiącu tez było nie tak z moimi odczuciami, choć wczoraj wiedziałam, ze to owu bo klulo i rwalo we wszystkie strony, ale sluzu prawie w ogole nie było na zewnątrz, ale podobno w srodku był potop :-D tak przynajmniej Ł. to opisal ostatnio.

Dzis u mnie ladny skok, wiec mogę potwierdzić owu,zgadzacie się ze mna ? :)
Co prawda tempka zaburzona na pewno wiec biore na Nia poprawke, bo przytulanki były o 2:00 w nocy kiedy Ł. wrocil z pracy i już pytałam na lutowkach, ale Was tez spytam- pod co podpiac te dzisiejsze/nocne Przytulanki ? Bo na wykresach, nie mamy moznosci dodania opcji - w nocy i teraz nie wiem czy podciagnac to pod wczorajszy wieczor czy dzisiejszy ranek :confused::-p

Ostatnia edycja:
Halloo ! Dlugo mnie nie bylo ale ja i moj M mielismy tygodniowy urlop, siedzielismy w domku na wsi i rozmawialismy o tym co bedzie dalej ;) w miedzyczasie zrobilam HCG .. wynik z 23.04 - 407 :)

hej dawno mnie nie bylo. czasu brak. Z ledowscia na lutowkach bylam.

Anuszka po pierwsze zle ustawilas granice. Po drugie u ciebie owu w 16 dc. i na tym bym poprzestala i tu ustawiasz granice. Za duzy skok jest zeby owu byla w 14 dniu. Jesli mierzysz tempke po raz pierwszy dopiero ktorys cykl da ci jasnosc wieksza. bo co cykl jest inaczej. zebu moc potwoerdzic owulke po spadku musi nastapic skok o conajmniej 0.2 i wtedy conajmmniej trzy wyzsze tempki moga potwierdzic owulke. A najlepiej przy wachaniach wykresu gdzie wyznaczenie owu jest trudne posilkowac sie USG. Niektore kobiety nie maja ksiazkowego skoku,ale o tot nie ma co sie martwic,poprostu po kilku cyklach latwiej bedzie sie rozenac.

Ja stawiam na owu 16 dc.

I zmien ustawienia granicy bo grance ustawia sie w dniu spadku nie w dniu wzrostu :)

Nuuska dzielna kobitka z Ciebie :)

teraz tylko bedzie lepiej

Puk, puk, chciałabym się przywitać :) przede wszystkim trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki! chciałabym się zapoznać bo liczę na to, że z Wami stworzymy wątek "Styczniówki 2014" :) mi od 3 dni wychodzi druga kreska, dziś już jest tak widoczna, że nie mam żadnych wątpliwości... szukam koleżanek w tej samej sytuacji :) czy już któraś z Was wie, że będzie styczniówką?

reklama
Do góry