reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

malinka1984 witaj i gratulacje :)

Mimimoo
kochana, patrząc na Twoją tempkę jak ładnie się utrzymuje tak wysoko to wydaje mi się, że jednak się udało! Zwłaszcza, że faza lutealna trwa już 16 dni a poprzednia tylko 13 :-) także moim zdaniem to fasolka.. :-)
Jak nie masz naprawdę możliwości jechania po test to nic nie zrobisz :-( możesz tylko czekać :-) ale za to do 03-go to już będziesz miała pewność jeśli tempka nadal tak wysoko będzie :-) trzymam kciukaski :*

reklama
Dziękuję za miłe powitanie :) aż wstyd mi się przyznać - biorąc pod uwagę fakt, że piszę to na staraczkach - ale w ogóle się nie staraliśmy... :-) tzn. od jakiegoś czasu zakładaliśmy, że może niedługo zaczniemy starania, ale w tym cyklu RAZ zaszaleliśmy i byliśmy w mega szoku, że zaszłam... mąż to nawet zły, że tak szybko bo liczył na długie i owocne starania w przyszłości :-D teraz trzymam kciuki za Was bo nie ukrywam, że liczę na koleżanki na tym forum :-)

Mimimoo dziekuje Ci Kochana :) Jak przed jutrzejszym testowankiem ? masz pisac od razu jak zatestujesz:D Bo bede pazury obgryzac z nerwow :wściekła/y: ale powiem Ci jedno - tempke masz piekna, w ogole nie spada, jest ciagle na tym samym wysokim poziomie, jestes senna, bola Cie (.)(.) do tego to wydluzenie cyklu...ja Cie prosze Ty rob szybko ten tescior bo moj nos mi mowi, ze to fasolka, a ostatnio w ogole sie nie myli :-) A nawet jak sie nie uda teraz zatestowac, to bedziemy spokojnie czekac i nie denerwuj sie prosze !

Mi tez dzis chce sie spac grrr jakas taka pogoda na spanie. A Ł. zapowiedzial ze dzis tez mnie obudzi jak wroci z pracy bo nie chce zaprzepascic :dry: po nocnych tulankach czuje sie niedospana, jeszcze rano z Olka do szkoly i jakies takie zapalkowe oczka mam.

malinka witaj i gratuluje :)

michalinka jak mija popoludnie ? :) Moja ulubiona fasolinka mam nadzieje, grzecznie spi w brzuszku ;>

Ostatnia edycja:
malinka1984 ale fajnie :-) też bym tak chciała, żeby od razu się udało :-) ale u nas niestety tak różowo to nie wygląda :-( a kiedy na betę dla potwierdzenia idziesz? i czy to Twoja pierwsza ciąża? :-)

Natka, chyba nie idę na betę... teraz są te wolne dni, zresztą w mojej przychodni nie robią tego badania (przynajmniej na ich stronie nie ma :szok:), a potem wyjeżdżam na tydzień... tak sobie myślę, co ma być to będzie :-) tak w ogóle to czekam na nieprzyjście @ na razie bo wciąż jestem przed. I tak, to jest moja pierwsza ciąża i jestem mega przerażona! U Ciebie widzę - choć nie znam się zbytnio na wykresach - że chyba jakiś problem z owulacją bo ta temperatura dziwnie skacze. Przepraszam, pewnie pisałaś, ale jeszcze nie nadrobiłam - ile się staracie?

malinka na pewno robią betkę, bo to w każdym laboratorium robią :-) a dopóki nie będzie widać pęcherzyka ciążowego na usg tylko betą można potwierdzić ciążę, także pewnie gin i tak Cię wyślę :)
tak, u mnie problem z owulacją, ale następny cykl zaczynam z CLO także jestem dobrej myśli. A staramy się tak "intensywniej" 4 miesiące :-)

mimimoo daj znać jeśli jednak zatestujesz! :-)

Hmm, może masz rację, zadzwonię tam. A do lekarza chciałam się umówić dopiero pod koniec maja bo chyba dopiero wtedy będzie coś widać? (nie znam się). Poza tym chodzę na NFZ i takie są terminy :/ 4 miesiące to jeszcze nie tak długo, dobrze, że jesteś zdiagnozowana i masz już leki - teraz na pewno szybciutko pójdzie :-) Mimimoo - ja też trzymam kciuki :-) moje dwie kreski to takie - głupi to ma zawsze szczęście :-D bo to nie do końca najlepszy moment dla mnie...

malinka w kazdej przychodni, publicznej czy tez prywatnej jest mozliwosc wykonania HCG, takze spokojnie na pewno Ci zrobia :) a co do momentu na dziecko...chyba zawsze mozna znalezc jakies "ale" ale wazne ze sie udalo, i z tego trzeba sie cieszyc. Niech fasolcia zdrowo rosnie :>

mimimoo Ty sie nic nie martw, ze wszystkim dasz sobie rade, a jesli beda jakies trudosci, po cos jestesmy prawda ? :tak:Na pewnio wszystko bedzie dobrze zobaczysz. ile masz do najblizszego sklepu ?

Czesc dziewczyny, My z mezem staralismy sie od Grudnia. Noi w koncu sie udalo. 5 tydzien. w srode robilam test. Krecha byla taka gruba ze az sie zdziwilam bo przy pierwszej ciazy robilam test dopiero w 7 tygodniu i kreska byla ledwie widoczna.
Oby fasolka rosła zdrowa.
Zycze powodzenia Wam wszystkim.

Mimimoo może Mąż ci może przywieźć w drodze z pracy. Tak czy inaczej lepiej testować z rana gdy stężenie hormonu jest największe

reklama
Czesc dziewczyny dosc często was czytam, staram sie juz 3 cylk, ten ostatni z mierzeniem temperatury.Z wykresu widac ze jestem juz po owulacji ale dziś zaczeły się plamienia jeszcze szybko na okres bo dl. cylku 32-36 dni. powiedzcie mi co to moze być ? przanalizujcie moj wykres prosze. Obserwacja cyklu - enpr.pl z góry dziękuje

Do góry