reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

tygryseczek wiesiolek kupisz pod nazwa Oeparol. Oeparol - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu masz link :tak: bierzesz go 2x dziennie po 1 kaps. od 1dc az do momentu wystapienia owulacji, ale nie dalej, bo jezeli doszloby do zaplodnienia, branie wiesiolka moze powodowac skurcze macicy. Ale pomaga pomaga, biore 2 cykl i widze znaczna roznice :tak:

m_i_a90 super ! ciesze sie ze nie zalamalas sie :)tak trzymac :-) A czym sie witaminizujecie ? ja mojemu Ł. daje witaminke C 2xdziennie, Witamine A+E, Magnez 2xdziennie, Salfazin 1x dziennie i kwas foliowy :laugh2: ja biore to samo tylko bez Salfazinu ale za to z Wiesiolkiem

reklama
ale dzisiaj piękny dzień, błękitne niebo, pełne słońce i ani cienia wiaterku:-)
ogarniam wszystko na szybko żeby później mieć już tylko czas na plenerek z dziećmi.

jeśli można mnie dopisać do listy? ja testuję 08.05

Happymama82 testujesz tak jak ja miałam :tak:
Mam nadzieję, że będziesz miała dwie kreseczki :-D

Kobietki, przyjmuje któraś z was niepokalanka. Chętnie dowiem się wszystkiego na jego temat jeśli pomaga :tak:

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg 296 :)

10.04.2013 - Aka85 - są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB - są dwie kreski :)
12.04.2013 - Marce_la - wynik pozytywny :) hcg 11.04 = 1 24.3
13.04.2013 - Patanka - jest bladzioch, czekamy na wynik hcg
14.04.2013 - Ananaska - są dwie kreski :)

20.04.2013 - Malinka41 - są dwie kreski :) hcg 16.04 = 37,68
18.04.2013 - Michalina_ch - jest bladzioch:))
19.04.2013 - Anneeczka - dwie kreski :)
21.04.2013 - Agaawa
22.04.2013 - M_i_a90 - @
22.04.2013 - Papalo23.04.2013 - Oliwia1 - jest druga kreska :)
25.04.2013 - Tygryseczek - @
27.04.2013 - Sandra_best
28.04.2013 - Ailatan1987
30.04.2013 - 90_natka
30.04.2014 - Dżina
01.05.2013 - Mimimoo
05.05.2013 - Patu$ka
08.05.2013 - Happymama82
08.05.2013 - Moniqaa (przerwa ze względu na leki)
10.05.2013 - Anuszka
12
.05.2013 - Avensis
??.04.2013 - Angelaa_w
??.05.2013 - Anna2101
??.05.2013 - Nuuuśka
??.05.2013 - Carolina84
??.06.2013 - Kasiawr

babeczki!
byłam u tej endo-ginki!
cudowna kobieta
pro rodzinna chyba to jest to!
zbadała, wypytała, usg, na krześle. . . obejrzała wszystkie wyniki
no wsio
wytłumaczyla
byłam tam 45 min
skasowala mnie tylko 100 zł
w prawym jajniku mam jajo 17 mm chyba już pękniete -trudno jej powiedzieć bo nie widziała go wcześniej i drugie 20mm :-D
clo działa! i my też mamy działac !
czekamy na ciążę! a jak nie to mam zrobić różne badania i znów przyjść najlepiej z tymi badaniami ze szpitala bo tam zrobią komplet.
boże cudna kobieta!złota
nareszcie!

od razu lepszy humor
jutro wyjazd nad zalew więc spoko
będziemy wypoczywać

mam jeszcze coś na szyjce :-\
ale już się tym zajęła
nie jest to co prawda nadzerka ale teraz to mnie będzie niepokoić

Ostatnia edycja:
oj cudnie anuszka !!:-):-) strasznie się ciesze :D
Skad Ty jeste kochana to może się wybiorę hehehe xD Bo ja jakos i tak nie jestem do końca przekonana do tej mojej gin :confused2:

anuszka super, że wreszcie trafiłaś na dobrego lekarza! W końcu ... :-) teraz musi się udać, skoro pęcherzyki tak ładnie urosły :-) nie przejmuj się tym na szyjce, gdyby było to coś poważnego na pewno by Ci o tym ginka powiedziała :-) także działajcie i trzymam kciuki za ten cykl :-)
Ja w piątek mam monitoring, mam nadzieję, że pęcherzyk urósł i pękł (albo pęknie!). W poniedziałek miał 16 mm, dziś mam ostry skok temperatury, ale jeszcze się tym nie sugeruję, bo śluzu za dużo nie mam, a mój wykres jest taki pokręcony, że samym skokiem sugerować się nie chcę :-(

Nuuuśka świetne zdjęcie Olci :-)

anuszka--> super, że trafiłaś na konkretną lekarkę. To już bardzo dużo. Ja też zmieniłam lekarza po poronieniu na lekarkę, która pracuje, również, w szpitalu, więc w razie konieczności, potrzeby, to zawsze może położyć do "swojego" szpitala i zrobić wszystkie badania. Tak samo z porodem.

Czytam co piszecie o tym wiesiołku i się zastanawiam. Bo przy pierwszej próbie zajścia w ciążę brałam tylko kwas foliowy, mój eM nic, a teraz oprócz kwasu biorę Femibion Natal 1, a mojego eMa faszeruję Salfazinem i kwawem foliowym i mam nadzieję, że to wystarczy.

Czytałam na wątku starających się od wiosny/lata 2103 o Aniołku BB... Jest w szpitalu, straciła Maleństwo:-(

Jakie to życie jest, qrwa, niesprawiedliwe!!!

reklama
Mimimoo wiesz co ja mam mniej więcej to samo, co Twój synek z tego wychodzi tyle,ze ja jestem alergikiem. Mam uczulenie na roztocza, pylki, pierze i slonce i odczuwam to strasznie, zwlaszca teraz. Teraz zaczyna się pylenie, przyuważ czy ten stan zaczyna się nasilać przez najbliższe tygodnie i ja uderzalabym do alergologa i niech nie pierd***,ze to nie alergia cholera bo żeby tak twierdzic trzeba mieć jakies podstawy tak ? Przede wszystkim testy, i to nie skorne i wziewne tylko PRZEDE WSZYSTKIM Z KRWI. Testy skorne nie pokazuja zbyt wiele, bo po przykładzie Oli wiem, ze mijaja się z celem, zresztą ze swojego tez, bo madra Pani alergolog rok temu na powtórce testow pyta się mnie - No i gdzie Pani ma ta alergie ?? Wiec odwinelam się na piecie ( 1 wizyta u Niej ) i poszlam do innego prywatnie. Zrobil mi testy z krwi i zlapal się za glowe z praktycznie zerowym poziomem przeciwciał nikt mnie nie odczulal :cool:A Ola to już w ogole szkoda gadac.Ma stwierdzone rogowacenie przymieszkowe, inaczej atopowe zapalenie skory. A jeszcze inaczej cos a'la skaza bialkowa. Ale zanim trafiliśmy do dermatologa, który wiedział co robic, zwiedziliśmy pol ślaska.

avensis widziałam wlasnie, ze Aniolek BB jest w szpitalu :| strasznie to przykre.

Do góry