reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

tygryseczek wiesiolek kupisz pod nazwa Oeparol. Oeparol - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu masz link :tak: bierzesz go 2x dziennie po 1 kaps. od 1dc az do momentu wystapienia owulacji, ale nie dalej, bo jezeli doszloby do zaplodnienia, branie wiesiolka moze powodowac skurcze macicy. Ale pomaga pomaga, biore 2 cykl i widze znaczna roznice :tak:

m_i_a90 super ! ciesze sie ze nie zalamalas sie :)tak trzymac :-) A czym sie witaminizujecie ? ja mojemu Ł. daje witaminke C 2xdziennie, Witamine A+E, Magnez 2xdziennie, Salfazin 1x dziennie i kwas foliowy :laugh2: ja biore to samo tylko bez Salfazinu ale za to z Wiesiolkiem

reklama
ale dzisiaj piękny dzień, błękitne niebo, pełne słońce i ani cienia wiaterku:-)
ogarniam wszystko na szybko żeby później mieć już tylko czas na plenerek z dziećmi.

jeśli można mnie dopisać do listy? ja testuję 08.05

Happymama82 testujesz tak jak ja miałam :tak:
Mam nadzieję, że będziesz miała dwie kreseczki :-D

Kobietki, przyjmuje któraś z was niepokalanka. Chętnie dowiem się wszystkiego na jego temat jeśli pomaga :tak:

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg 296 :)

10.04.2013 - Aka85 - są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB - są dwie kreski :)
12.04.2013 - Marce_la - wynik pozytywny :) hcg 11.04 = 1 24.3
13.04.2013 - Patanka - jest bladzioch, czekamy na wynik hcg
14.04.2013 - Ananaska - są dwie kreski :)

20.04.2013 - Malinka41 - są dwie kreski :) hcg 16.04 = 37,68
18.04.2013 - Michalina_ch - jest bladzioch:))
19.04.2013 - Anneeczka - dwie kreski :)
21.04.2013 - Agaawa
22.04.2013 - M_i_a90 - @
22.04.2013 - Papalo23.04.2013 - Oliwia1 - jest druga kreska :)
25.04.2013 - Tygryseczek - @
27.04.2013 - Sandra_best
28.04.2013 - Ailatan1987
30.04.2013 - 90_natka
30.04.2014 - Dżina
01.05.2013 - Mimimoo
05.05.2013 - Patu$ka
08.05.2013 - Happymama82
08.05.2013 - Moniqaa (przerwa ze względu na leki)
10.05.2013 - Anuszka
12
.05.2013 - Avensis
??.04.2013 - Angelaa_w
??.05.2013 - Anna2101
??.05.2013 - Nuuuśka
??.05.2013 - Carolina84
??.06.2013 - Kasiawr

babeczki!
byłam u tej endo-ginki!
cudowna kobieta
pro rodzinna chyba to jest to!
zbadała, wypytała, usg, na krześle. . . obejrzała wszystkie wyniki
no wsio
wytłumaczyla
byłam tam 45 min
skasowala mnie tylko 100 zł
w prawym jajniku mam jajo 17 mm chyba już pękniete -trudno jej powiedzieć bo nie widziała go wcześniej i drugie 20mm :-D
clo działa! i my też mamy działac !
czekamy na ciążę! a jak nie to mam zrobić różne badania i znów przyjść najlepiej z tymi badaniami ze szpitala bo tam zrobią komplet.
boże cudna kobieta!złota
nareszcie!

od razu lepszy humor
jutro wyjazd nad zalew więc spoko
będziemy wypoczywać

mam jeszcze coś na szyjce :-\
ale już się tym zajęła
nie jest to co prawda nadzerka ale teraz to mnie będzie niepokoić

Ostatnia edycja:
oj cudnie anuszka !!:-):-) strasznie się ciesze :D
Skad Ty jeste kochana to może się wybiorę hehehe xD Bo ja jakos i tak nie jestem do końca przekonana do tej mojej gin :confused2:

anuszka super, że wreszcie trafiłaś na dobrego lekarza! W końcu ... :-) teraz musi się udać, skoro pęcherzyki tak ładnie urosły :-) nie przejmuj się tym na szyjce, gdyby było to coś poważnego na pewno by Ci o tym ginka powiedziała :-) także działajcie i trzymam kciuki za ten cykl :-)
Ja w piątek mam monitoring, mam nadzieję, że pęcherzyk urósł i pękł (albo pęknie!). W poniedziałek miał 16 mm, dziś mam ostry skok temperatury, ale jeszcze się tym nie sugeruję, bo śluzu za dużo nie mam, a mój wykres jest taki pokręcony, że samym skokiem sugerować się nie chcę :-(

Nuuuśka świetne zdjęcie Olci :-)

anuszka--> super, że trafiłaś na konkretną lekarkę. To już bardzo dużo. Ja też zmieniłam lekarza po poronieniu na lekarkę, która pracuje, również, w szpitalu, więc w razie konieczności, potrzeby, to zawsze może położyć do "swojego" szpitala i zrobić wszystkie badania. Tak samo z porodem.

Czytam co piszecie o tym wiesiołku i się zastanawiam. Bo przy pierwszej próbie zajścia w ciążę brałam tylko kwas foliowy, mój eM nic, a teraz oprócz kwasu biorę Femibion Natal 1, a mojego eMa faszeruję Salfazinem i kwawem foliowym i mam nadzieję, że to wystarczy.

Czytałam na wątku starających się od wiosny/lata 2103 o Aniołku BB... Jest w szpitalu, straciła Maleństwo:-(

Jakie to życie jest, qrwa, niesprawiedliwe!!!

reklama
Mimimoo wiesz co ja mam mniej więcej to samo, co Twój synek z tego wychodzi tyle,ze ja jestem alergikiem. Mam uczulenie na roztocza, pylki, pierze i slonce i odczuwam to strasznie, zwlaszca teraz. Teraz zaczyna się pylenie, przyuważ czy ten stan zaczyna się nasilać przez najbliższe tygodnie i ja uderzalabym do alergologa i niech nie pierd***,ze to nie alergia cholera bo żeby tak twierdzic trzeba mieć jakies podstawy tak ? Przede wszystkim testy, i to nie skorne i wziewne tylko PRZEDE WSZYSTKIM Z KRWI. Testy skorne nie pokazuja zbyt wiele, bo po przykładzie Oli wiem, ze mijaja się z celem, zresztą ze swojego tez, bo madra Pani alergolog rok temu na powtórce testow pyta się mnie - No i gdzie Pani ma ta alergie ?? Wiec odwinelam się na piecie ( 1 wizyta u Niej ) i poszlam do innego prywatnie. Zrobil mi testy z krwi i zlapal się za glowe z praktycznie zerowym poziomem przeciwciał nikt mnie nie odczulal :cool:A Ola to już w ogole szkoda gadac.Ma stwierdzone rogowacenie przymieszkowe, inaczej atopowe zapalenie skory. A jeszcze inaczej cos a'la skaza bialkowa. Ale zanim trafiliśmy do dermatologa, który wiedział co robic, zwiedziliśmy pol ślaska.

avensis widziałam wlasnie, ze Aniolek BB jest w szpitalu :| strasznie to przykre.

Do góry