reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Oliwia1 no udało sie chyba! Cichutkie gratulacje! Jutro rano powtórz.

ja czekam na @ - jutro powinna przyjść. A zapuchlam jak nadmuchana ropucha. Nigdy tak nie przechodzilam @. Jak nici bedą z Fasolki, i mi to tak zostanie, to sie załamie! Napisze jutro czy @ przylazla. Nawet plamienia nie ma na razie. A zawsze było. I ewentualnie zatestuje we czwartek rano jak wrócę do domu ze szkolenia. Ale nie ludze sie jakoś mocno.

reklama
Nuśka
no to może w szkole rzeczywiście
jak patrzę wstecz to u mnie i w domu i w szkole było nerwowo
ojej naprawdę błąd lekarzy :-\
a może to są następstwa?

Oliwia
no my też coś widzimy
więc jutro powtórka testu albo beta!
3mam&&&

Agawa
a miałaś kiedyś takie objawy już?
bo one może nie na @ tylko na fasolke

90 natka
ja też testuje w maju bo przed owu jestem więc starajcie się ile wlezie

Anuszka, no właśnie nigdy jeszcze tak nie zapuchlam. Nawet po mega obzarstwie:)) poza tym innych objawów brak i testy w niedziele nie wychodziły.

Ja też widzę bladziocha :tak: Zobacz jak wyjdzie teścik z porannego moczu.

Agaawa tak jak pisze Anuszka, może to rzeczywiście objawy fasolki :tak:Mocno trzymam kciuki.

U mnie nic ciekawego. Staranka stoją tak jak pisałam. Testy owulacyjne jednak robię, by mieć lepsze rozeznanie na kolejny cykl ;-) Chciałam sobie odpocząć, ale jak na razie nie wychodzi. Dziś sobie przypomniałam jak to było w LO. Namówiłam mojego by zrobił szkołę średnią i teraz żałuję, bo mam wrażenie, że to ja znów się uczę... Wczoraj praca z fizyki, dziś z WOSu. Jakaś makabra :-p A przede mną jeszcze kilka przedmiotów i ten najgorszy - angielski. Ja noga z anglika i "wypracowanie" przewiduję kłopoty :szok:

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg 296 :)

10.04.2013 - Aka85 - są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB - są dwie kreski :)
12.04.2013 - Marce_la - wynik pozytywny :) hcg 11.04 = 1 24.3
13.04.2013 - Patanka - jest bladzioch, czekamy na wynik hcg
14.04.2013 - Ananaska - są dwie kreski :)

20.04.2013 - Malinka41 - są dwie kreski :) hcg 16.04 = 37,68
18.04.2013 - Michalina_ch - jest bladzioch:))
19.04.2013 - Anneeczka - dwie kreski :)
21.04.2013 - Agaawa
22.04.2013 - M_i_a90 - @
22.04.2013 - Papalo
23.04.2013 - Oliwia1 - bladzioch
25.04.2013 - Tygryseczek
27.04.2013 - Sandra_best
28.04.2013 - Ailatan1987
30.04.2013 - 90_natka
30.04.2014 - Dżina
01.05.2013 - Mimimoo
05.05.2013 - Patu$ka
08.05.2013 - Moniqaa (przerwa ze względu na leki)
10.05.2013 - Anuszka
12
.05.2013 - Avensis
??.04.2013 - Angelaa_w
??.05.2013 - Anna2101
??.05.2013 - Nuuuśka
??.05.2013 - Carolina84
??.06.2013 - Kasiawr

Ostatnia edycja:
Oswiadczam ze sie juz nie nakrecam odpuszczam i w ogole , kolejny cykl poszedl na straty co prawda @ nie pszyszla ale zbliza sie wielkimi krokami....:( tepka spadla do 36,3 takze znowu WIELKA PORAZKA ...;( jestem zalamana ....jak odkuje sie z kasy to lece do PL robic wszystkie badania na plodnosc itd. to juz zaraz 8 msc i nic kur......

ZROBIŁAM test rano i wyszła kreska, dużo mocniejsza przed upływem 5 minut :) Strasznie się cieszę. Na betę pójdę jutro po pracy, więc wyniki będą dopiero w piątek :(

Pozdrawiam.

tygryseczku
:-* :-* :-* :-*
3maj się
dobre postanowienie badania bardzo ważna rzecz! twoje i eMa!
moja kumpela zobaczyła II po 13 -14 miesiącach a po jakiś 10 poszła do ginekologa żeby zacząć się badać
nic wielkiego jej nie było
wiesiołek jej pomógł bo miała mało śluzu
masz możliwość to zamów albo nawet ja ci w tym pomogę! chyba że masz super ekstra śluz który wypływa . . . :-D
nie załamuj się
pyszczek do góry
będziemy się tu wspierać
rzuć okiem na moje suwaki
ja to mogę się zacząć zalamywać
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oliwia
super wiadomości
gratki !

Ostatnia edycja:
reklama
Anuszka wiesz to na szczęście chyba tak znikasz :tak: