reklama
michalina_ch
Fanka BB :)
hej babeczki,
no nie nadążam - 2 dni nie miałam netu a tu tyle się dzieje!!! Muszę jeszcze raz porządnie przeczytać.
Tym co zobaczyły II krechy GRATULUJĘ, te co mają owu to do dzieła!!!
a dziś zrobiłam betke nr 2 - wynik 280 (48 h temu było 111). Byłam u mojej gin, jest dumna ze mnie mam teraz luteine pod język, dopegyt (mam lekko za duzo cisnienie), acard i przez 2 tyg odpoczywać!!! a 8 maja na pierwsze USG.
no nie nadążam - 2 dni nie miałam netu a tu tyle się dzieje!!! Muszę jeszcze raz porządnie przeczytać.
Tym co zobaczyły II krechy GRATULUJĘ, te co mają owu to do dzieła!!!
a dziś zrobiłam betke nr 2 - wynik 280 (48 h temu było 111). Byłam u mojej gin, jest dumna ze mnie mam teraz luteine pod język, dopegyt (mam lekko za duzo cisnienie), acard i przez 2 tyg odpoczywać!!! a 8 maja na pierwsze USG.
anuszka ale nic straconego jeszcze tak mysle, w którym dc jesteś teraz ?
Ja biore wiesiolka drugi cykl, nie wiem czy sama to sobie wkręcam czy rzeczywiście działa, ale wydawalo mi się już w zeszłym cyklu ze sluzu jest znacznie więcej niż normalnie. Ale czy to możliwe ? Tak od razu ?
Dzis mam dzień pytanek o rozne dziwności wiec i Was się spytam a co:-) W te dni jak często się serduszkujecie ? codziennie, co dwa dni, czy tylko w dni planowanej owulki?
michalinka oj Kochana pięknie Ci betka przyrosla o prawie 1,5 razy tyle przez 2 dni ? wow i ja jestem z Ciebie dumna, a może będą bliźniaki ?
Ja biore wiesiolka drugi cykl, nie wiem czy sama to sobie wkręcam czy rzeczywiście działa, ale wydawalo mi się już w zeszłym cyklu ze sluzu jest znacznie więcej niż normalnie. Ale czy to możliwe ? Tak od razu ?
Dzis mam dzień pytanek o rozne dziwności wiec i Was się spytam a co:-) W te dni jak często się serduszkujecie ? codziennie, co dwa dni, czy tylko w dni planowanej owulki?
michalinka oj Kochana pięknie Ci betka przyrosla o prawie 1,5 razy tyle przez 2 dni ? wow i ja jestem z Ciebie dumna, a może będą bliźniaki ?
Ostatnia edycja:
michalina_ch
Nuuuśka - tyle szczęścia na raz??? ach, nie wiem czy bym wytrzymała... he he
Ja Ci powiem moją teorię na temat serduszkowania. Ja jak wiesz najpierw starałam się 1,5 roku i po pewnym czasie wtedy kiedy była owu to przez 3-4 dni było próbowanie, ale zazwyczaj to było z przymusu.... i nic nie wyszło.
A te dwa razy co zaszłam (wtedy i teraz) to było tylko 2 razy (w sensie dzień po dniu - w dni) ale przy dobrej zabawie tak naprawdę nie z przymusu!!! Trochę winka, i zabawa. I wcale nie trzymanie nóg do góry itd....
Więc ja na zaciążenie przepisuję wino, troszkę pikanterii i dobrą zabawę!!!
Ja Ci powiem moją teorię na temat serduszkowania. Ja jak wiesz najpierw starałam się 1,5 roku i po pewnym czasie wtedy kiedy była owu to przez 3-4 dni było próbowanie, ale zazwyczaj to było z przymusu.... i nic nie wyszło.
A te dwa razy co zaszłam (wtedy i teraz) to było tylko 2 razy (w sensie dzień po dniu - w dni) ale przy dobrej zabawie tak naprawdę nie z przymusu!!! Trochę winka, i zabawa. I wcale nie trzymanie nóg do góry itd....
Więc ja na zaciążenie przepisuję wino, troszkę pikanterii i dobrą zabawę!!!
Hej Musiałam nadrobić w czytaniu, gratuluję kolejnych II kreseczek
Na betę jednak nie poszłam, a dzisiaj @ się pojawiła... W maju będzie biednie ze staraniami, bo mój Ł. ma cały weekend majowy na służbie, a ja dyżuruję :/ ale liczę na powodzenie u innych majówek
Na betę jednak nie poszłam, a dzisiaj @ się pojawiła... W maju będzie biednie ze staraniami, bo mój Ł. ma cały weekend majowy na służbie, a ja dyżuruję :/ ale liczę na powodzenie u innych majówek
Hej gratuluje olivia)) kolejna z dwoma II! Ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u gina i była taka nieprzyjemna..na początku zaczęła sie śmiać ze tak wcześnie przyszłam jak jej powiedziałam ze jestem w ciazy bo zrobiłam bhcg to ona do mnie" i co chcesz żebym ci stwierdziła ciaze?" z taka ironia... Boże juz nigdy na NFZ , prywatnie zupełnie inne podejście . Za 6.05 idę na usg
michalina_ch
Malinka - wal ich Ty idziesz 6, ja idę 8 Oj, razem rodzić będziemy Skąd jesteś właściwie?
anuszka
stara-czka
90natka
jak to jest z tym śluzem musi być prawda na fasolinke nawet jak mam pechole
słyszałam właśnie że clo wysusza ale tak od razu?
Kurde no
Nuśka
no wieśek od razu w pierwszym cyklu działa cuda tak,ja kiedyś też brałam a teraz pluje sobie w twarz że nie brałam w tym cyklu i mam sachare przy tym clo słyszałam właśnie że wysusza
dziś mam 14 dc i ginka mówiła że owu może wystąpić więc działamy
my działamy czasem codziennie, czasem co dwa dni a czasem zdarzało się z dwu dniową przerwą nic na siłę bo psychicznie też czasem się nie da tak codziennie tym bardziej jak my tak długo czekamy . . . jak widzisz nic nam nie wychodzi :’(
avensis
jak masz mało śluzu to bierz wieśka !ale tylko od @ do owu!
michalina!
super przyrost!
:-*
będziemy ciociami
no a wino dobry pomysł
malinka
jakaś dziwna baba
przecież masz prawo do informacji co dalej itp
jak masz możliwość to rzeczywiscie zmień . . .
jak to jest z tym śluzem musi być prawda na fasolinke nawet jak mam pechole
słyszałam właśnie że clo wysusza ale tak od razu?
Kurde no
Nuśka
no wieśek od razu w pierwszym cyklu działa cuda tak,ja kiedyś też brałam a teraz pluje sobie w twarz że nie brałam w tym cyklu i mam sachare przy tym clo słyszałam właśnie że wysusza
dziś mam 14 dc i ginka mówiła że owu może wystąpić więc działamy
my działamy czasem codziennie, czasem co dwa dni a czasem zdarzało się z dwu dniową przerwą nic na siłę bo psychicznie też czasem się nie da tak codziennie tym bardziej jak my tak długo czekamy . . . jak widzisz nic nam nie wychodzi :’(
avensis
jak masz mało śluzu to bierz wieśka !ale tylko od @ do owu!
michalina!
super przyrost!
:-*
będziemy ciociami
no a wino dobry pomysł
malinka
jakaś dziwna baba
przecież masz prawo do informacji co dalej itp
jak masz możliwość to rzeczywiscie zmień . . .
reklama
anuszka a mi dzis tempka spadla :| Kurcze boje sie,ze ten cykl podobnie jak poprzedni bedzie rozregulowany, a mialam nadzieje, ze bedzie juz wszystko planowo. Ale wczoraj maly skok- dzis w dol. I jak mam to rozumiec ? o ile musi byc gwaltowny wzrost zebysmy mogly z pelna swiadomoscia powiedziec, ze to owu ?
hehe wiesiek czyni cuda jakkolwiek to brzmi
malinka bosssshe powiem Ci ze ja wcale juz nie wierze w lekarzy na NFZ. Niestety jak zaplacisz mozesz wymagac a tak to co ? Trzeba sie cieszyc z tego co sie ma prawda nie no ja szukam jakiegos innego gina, do Niej zawsze moge isc, ale sama w sobie czuje ze to nie to, czego oczekuje. Potrzebuje lekarza, ktory sie mna zaopiekuje, a nie takiego ktoremu musze wszystko mowic.Szkoda slow :|
hehe wiesiek czyni cuda jakkolwiek to brzmi
malinka bosssshe powiem Ci ze ja wcale juz nie wierze w lekarzy na NFZ. Niestety jak zaplacisz mozesz wymagac a tak to co ? Trzeba sie cieszyc z tego co sie ma prawda nie no ja szukam jakiegos innego gina, do Niej zawsze moge isc, ale sama w sobie czuje ze to nie to, czego oczekuje. Potrzebuje lekarza, ktory sie mna zaopiekuje, a nie takiego ktoremu musze wszystko mowic.Szkoda slow :|
Ostatnia edycja: