reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Hej dziewczynki :*

anisen
dobrze, że chociaż Ci się to zapalenie jakoś specjalnie nie objawia - szybko wyleczysz i będzie dobrze :-)

Ja miałam Wam powiedzieć co tam u gina - a więc tak: najważniejsze - torbiel się wchłonęła, wyhodowałam dwa pęcherzyki - 18,1mm i 16,9mm (bez stymulacji!) i wczoraj dostałam zastrzyk w pregnylu więc owu na dniach. Jeśli w tym cyklu znowu się nie uda to mam już skierowanie na HSG i w następnym cyklu zaraz po @ prawdopodobnie będę miała robione. Oj , jak ja bym chciała żeby to nie było konieczne! Niechby się w końcu udało... :-)

Hejka
wpadam na chwilę po krótkiej nieobecności.
Widzę że u niektórych tempka ładnie rośnie a niektórych znów smutki łapią :-(
szkoda
Natka
no może ten pregnyl pomoże

michalina
gdzie obiecane zdjęcie z imprezy

Dzięki dziewczynki :* choć na bliźniaki ani trojaczki nie liczę ;-) ale byłabym naprawdę szczęśliwa jeśli udałoby mi się przełamać to fatum :-) no ale zostaje tylko czekać!

anisen
ja to totalnie byłam zaskoczona, że nie dość że pęcherzyki ładnie rosną to jeszcze są aż dwa takie duże! No mówię Ci jaki to dla mnie szok był... Może dzięki tej stymulacji CLO jajniki się "obudziły" i teraz będą pięknie działały - mam taką nadzieję :-)

reklama
Natka Ty chłopa za uszy ;) my będziemy trzymać kciuki ;)

zmarnowałam sobie ostatnią cześć zakwasu żytniego . Normalnie ze mnie łajza niedobra :( . A taką miałam ochotę na chleb na zakwasie. A w dodatku nie mam mąki żytniej na zakwas tylko pszenną gracham 2000. Da sie z tego zrobić zakwas?? Robiła któraś ?
Chyba w ramach prezentu na gwiazdkę zażyczę sobie wypiekacz do chleba ;)

Do góry