reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
hej dziewczyny,
Sandra, piekna fryzurka i piekna dziewczyna z Ciebie, a na tym zdjeciu w avatarku wygladasz inaczej.
Chcialabym was wszsytkie zobaczyc na zdjeciach :-)

Ja sobie siedze w domku, odpoczywam, dzisiaj rano bylam odwiedzic kolezanki w pracy, wszystkie stesknione za mna.

Nuuusia, ja rowniez przylaczam sie do zyczen. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ:-):-):-):-)

Dzieki Sylka, ta z awatarka fota byla robiona w styczniu :)
Ja mam od piatku grzybowy tydzien, nafutrowalam sie dudzonych grzybkow z ziemniaczkami, jutro kolejna dostawa bedzie bo mama znowu na grzybki jedzie :)
Mariusz ma 3 tydzien nocek w robocie tak wiec praktycznie sie nie widujemy.... Jak ja nie moge sie juz urlopu doczekac, jeszcze tydzien i w koncu odpoczne

sylka dziekuje za zyczenia :**

mel po urodzinkach fajnie, bylismy w sobote na chwile zobaczyc sie ze znajomymi, po polnocy bylismy w domu. Dzis tak smetny, zimny i ciemny dzien ze nie wiem czy zaraz sie nie poloze na chwile, bo oczy sie same zamykaja :zawstydzona/y:

sandra Ł. od dzis zaczyna nocki - 2 miesiace :-( i ja poki co, nie wyobrazam sobie tego niestety. :no:

Nusia, lacze sie z toba w bolu bo znam to uczucie, my dzis mielismy ladna pogode, slonko swiecilo i bylo w miare cieplo, teraz sie schowalo ale nadal przyjemnie jest na dworzu, ja wczoraj po obiedzie zasnelam w fotlu, ja wiem tak z pol godzinki sie zdrzemnelam i bylo spoko, dzis tez mnie lapalo spanko ale to zawsze mam tak w pracy

Witam was z rana :-) ja juz w pracy sie kisze :( niestety pogoda za oknem dosc jesienna wiec nie zacheca do wyjsciaz domu. A jak tam wasze samopoczucie i pogoda u was za oknem?

witajcie.

u nas też zimny i wietrzny dzień. Fatalnie spałam w nocy i chyba zaraz się położę.

Nuuśka a ty kiedy testujesz?

reklama
ha! a u mnie dzisiaj tempka poszla w gore. Staralismy sie w tym miesiacu w dobrych dniach wiec teraz pozostaje zaciskanie kciukow. Zobaczymy jaka tempka jutro bedzie :)
a u nas w miare cieplo (15 stopni) i nie pada (poki co) wiec piekna pogoda! :)
nuuska, ladna tempka!
sandra, gdzie Ty pracujesz, ze w takich strasznych godzinach musisz sie stawiac w pracy??
happymama, jak rozpoczecie roku szkolnego? dajecie rade logistycznie? :)

Do góry