reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Nuuuska, ja tam na tempkach tez sie nie znam od Was utaj troche sie podszkolilam ale ja mam jeszcze nadzieje i mysle pozytywnie:-)
A jak było z Ola? Była planowana? Czy taka słodka niepsodzianka w zyciu sie pojawiła?

sylka Ola była wpadka ze tak to ujme najprościej, nieplanowana ale od pierwszych chwil bardzo Kochana, ale jak wszystkie wiecie to nie jest biologiczna corka Łukasza. I dlatego mam podwojna zalamke - potrafiłam urodzić dziecko jakiemuś gnojkowi od razu a tu...:no: lzy mi się same cisna do oczu.

sandra niestety kochana nie mam zludzen. Spodziewam się jej najdalej pojutrze :(

Mel lecze sie u normalnego ginka w przychodni na NFZ tylko on ma tez prywatna praktyke dobry sprzet i pracuje w szpitalu. Wiec mam dostep do wszytskiego :) HSG i IuI on bedzie robil

Sandra wlasnie ciesze sie ze tak mi sie trafilo. Smiejemy sie ze rodzinie trzeba pomagac. Mamy to samo nazwisko mimo ze rodzina nie jestesmy :) Ale znamy sie po za samymi odwiedzinami w gabinecie. Ma dzialeczke nad naszym jeziorkiem wiec nawet jak jest u nas nad woda to go widuje :)

hej dziewczynki :*

melduje sie zeby powiedziec, ze temp. spadla jeszcze bardziej oczywiscie ale @ jeszcze nie ma, wiec mam nadzieje, ze do jutra sie wstrzyma zebym mogla choc na ta wizytke isc. Wiaze z Nia nadzieje, jakiekkolwiek ale wiaze, mam nadzieje, ze w koncu trafie na rozsadnego, madrego gina, ktory bedzie wiedzial jak mna pokierowac, i jak zdiagnozowac, czy cos nie jest nie tak, skoro w dalszym ciagu sie nie udaje.

Na dworze leje, a ja mam taki sam podly humor :-( Czasem wszystkiego sie odechciewa, przeryczalam wczoraj pol dnia, drugie pol probowalam sie pozbierac do kupy i na prawde mam dosc tego wszystkiego juz czasem. A Ł. po prostu mi zal, bo on bardzo chcial zeby sie udalo.
Dam Wam znac po wizycie jak poszlo, trzymajcie kciuki :blink:

reklama
nuuska, rozumiem Cie az za mocno! zycze Ci zebys trafila na porzadnego ginekologa! trzymam kciuki! to moze tez go wyprobuje zeby chociaz troche badan zrobic jak bedziemy w PL ;)

sandra, daj znac co Ci ginekolog powiedzial?

patu$ka, ale Ci sie udalo! z taka ekipa to nie ma szans zeby sie nie udalo! jestes w dobrych rekach :-)

u nas paskudna pogoda, mieli nam taras malowac, ale nie ponaluja. Caly weekend spedzilam ja na ogarnianiu domu po ekipie robotnikow a G w pracy... wiec wlasciwie to sie nie widzielismy :-(

Do góry