reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Happy, jaka tam agresja? Bo jak tu inaczej zareagowac gdy jedna delikwentka zaczyna testowac juz 6 dpo ( moze zaczniemy testowac na drugi dzien po owu ) a druga w dodatku ciezarna ( gdzie logiczne jest ze przytyje) zaczyna mi tu narzekac na swoja wage i mowi ze wyglada jak slon lub wieloryb :angry:
Tak Pati lepiej ft3 i ft4 ja zrobilam blad i zamiast tego zrobilam t3 i t4 ale to jak bede robic inne badania to zrobie sobie ft3 i ft4 bo nawet moj rodzinny lekarz jak dawal mi skier na tsh byl zdziwiony ze nie ft3 i 4 tylko samo t3 i 4

Hmm a my to sypialnia, salon, kuchnie minelismy no i jeszcze balkonu nie wyprobowalismy i samochodu, ale tzeba bedzie cos wymyslec

Ostatnia edycja:
a ja pomiedzy salonem i kuchnia mam wyjscie na taras i centralny widok na sasiadow ze strony kuchni wiec nie bedziemy sie tam na pewno zabawiac :-( a na pralce niewygodnie! na taras tez sie nie odwaze, bo sasiadow mamy z kazdej strony, nie bedziemy nikogo gorszyc :-)

hahaha to ja sie nie odzywam bo ja na razie niczego oprocz Naszego sypialnianego nie chrzcilam :-D jakos tak yyy wszedzie Nam ciasno powiem Wam :p Lazienke mamy mala, a pralka stoi tak, ze ledwo mnie tam reka siega, usiasc czy cus nie ma jak. No chyba ze sie wypiac :-):-D ale macie racje pikanteria jest wazna, bo powiem Wam, ze ola powstala w czasie kiedy bardzo "rozchulana" w miejscach i pozycjach bylam. Teraz jakos tak na spokojnie do tego podchodzimy, dawno juz nie bylo sytuacji zebysmy sie na siebie rzucili no chyba ze po moim @ ale to wredy ja rzucam sie na Niego :-D
Co do kuchni to kurde musimy zainstalowac wreszcie rolety bo mamy OKNA NA SWIAT ze hej ! jak jest ciemno a u Nas sie swieci swiatlo wszystko widac co robimy a jakos nie usmiecha mi sie wystawianie golej dupy na widok Naszych 70-letnich sasiadek :wściekła/y:
Co do hormonow tarczycowych patu$ ja uwazam ze one sa bardzo wazne, i sama chce poczekac do poniedzialku, jak sie okaze ze to nie fasolcia, to we wtorek ide na ft3 i ft4. Bo tarczyca za wiele czynnikow odpowiada, w tym rowniez za niemoznosc zajscia w ciaze niestety :zawstydzona/y: TSH zawsze mialam dobre, ale ft3 i 4 nigdy nie robilam i teraz pluje sobie w twarz bo moze cos jest nie tak na tym tle a ja nawet o tym nie wiem. Choc mam nadzieje, ze bedzie dobrze, musi byc !! :tak:

sandra hahah no to musisz mi doglebniej opowiedziec ;DDD ja Ci powiem ze my mamy niewiele czasu kurcze na Nasze przygody :/ wiecznie zaganiani zapominamy o swoich przyjemnosciach i ograniczamy sie tylko do loza sypialnianego.
Ale zmieniajac temat - jeden jest plus dzisiejszego dnia - brzuszek juz nie boli :happy::*

anisen a ja nie lubie krewetek :rofl2: jest jakas opcja bez ? ;D w ogole ja jestem nie czasowa, zadne afrodyzjaki mi nie smakuja. Jakbym miala zjesc ostryge, chyba predzej bym puscila pawia :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry