reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Patu$ka powiem szczerze ze wierze w Ciebie, wiem ze pisalas ze masz problemy z owu, na pewno uda wam sie "naturalnie" zajsc , owszem potrzeba na to troche wiecej czasu, ale na pewno sie uda

reklama
Sandra wlasnie najbardzije ciekawi mnie to czy CLO poruszy do pracy jajniki zeby sobie same radzily. Bo napewno poziom LH bede miec do bani. No po @ zaczynma po kolei hormony FSH, LH estradiol progesteron,prolaktyne i jeszcze T3 i T4. Chociaz dziewczyny mowia ze jak mam kasiazkowe cykle to moze wyniki beda dobre.

Wiesz co ja gdzies czytalam ze jak chodzi o tarczyce to lepiej zamiast T3 i T4 zrobic bodajze FT3 i FT4 podobno bardziej dokladne, ja nie robilam LH i estadiolu, ale za to zrobilam testosteron, w kwietniu jak robilam TSH to mialam 1,63 wiec chyba ok, ale zobacze jak teraz wyjdzie, dzis mi tak wpadlo do glowy ze w sumie fajnie by bylo gdyby okazalo sie ze nie potrzebnie robilam te badania ;)
A te FSH to co to ?

czesc ja wczoraj dostałam niestety @ :( Jak już przyszła niech sobie szybko pojdzie wtedy zaczniemy kolejny cykl starań. Moze tym razem sie uda. Zawsze trzeba mnieć nadzieje. Zobaczymy czy 7.08.2013 dostane @ czy to bedzie szcześliwy dzień. Akurat wróce z wakacji. Może tak nie bede myślała, tylko sie rozerwe.

Ostatnia edycja:
pati my ochrzciliśmy wszystkie pomieszczenia w naszym mieszkanku ;)

Wczoraj u gina spotkałam dziewczynę 9 już drugi raz trafiłyśmy na siebie ) która jest w 3 ciązy. o pierwsze strali sie 3 lata, już byli zdecydowanie na adocje, przeszli kurs i okazalo sie ze jest w ciązy. A kolejne poszły szybciutko bo róznica między jej dziećmi nie będzie przekraczać 1,5 roku ;)

ja miałam robione właśnie FT3 i FT4 wlasnie z tego powodu co napisala Sandra. Niedoczynności na razie nie ma ,ale musimy monitorować. wogole gin był w szoku ze z takimi wynikami sie udalo tak szybko. mówi ze powinniśmy malca nazwać "cud"

Ostatnia edycja:
Ja to ci normalnie nogi przy samej d***e powyrywam i bedziesz sie slizgac jak pingwin na brzuszku i bedziesz zostawiac za soba mokry slad zupelnie jak slimak
Misia jeszcze raz uslysze ze nazekasz na wage i bedziesz mowic ze jestes gruba, zwalniam sie z roboty, odnajde cie na tym ursusie i nie wiem juz co zrobie bo podobno ciezarnych sie nie bije, ale tak ci nagadam ze ......
Sandrunia no skąd w tobie dzisiaj tyle agresji:-D;-) normalnie aż strach się bać:tak:

Nuuuśka- no wiesz co! zaszalałaś z tym testem nie ma co!:angry:

Patu$ka- ja też myślę że uda wam się w końcu w naturalny sposób zajść, fakt że jesteś jeszcze młoda też dużo daje bo wiele jest kobiet co takie problemy odkrywa u siebie dopiero po 30-tce a wtedy to jest dopiero presja i stres. Ja też chciałam za młodu mieć dzieci tylko że teraz się śmieję z D. że zaczęłam się starać jak miałam 20 lat a teraz 30 skończyłam i dalej fabryka pracuje i w sumie całe 10 lecie minęło mi na ciążach i małych dzieciach:-D no ale każdy ma inny sposób na życie a ja wybrałam właśnie taki chociaż są ludzie którzy postrzegają to jako "mało ambitne"

kinga- przykro mi :(

Dziewczyny to mowicie FT3 i FT4 zrobic? to tak zrobie

Happy a co to macierzynstow to malo ambitne jest? Kto tak sadzi neich tu podejdzie do mnie to w dzioba dostanie! Matka i zona to najciezszy zawod swiata. I njalpeiej platny na ziemi. Jestes praczka,sprzataczka,kucharka,pielegniarka, psychiatra i psychologiem. A nawet krawcowa. A zaplata? Usmiech dzieci i to ze sa i maja najwspanialsza mame na ziemi.

reklama
Do góry